В центрі уваги

Як замовити послуги кваліфікованого електрика у Києві?

Як замовити послуги кваліфікованого електрика у Києві?

Електрика настільки міцно увійшла до сучасного побуту, що у разі перебоїв з подачею струму або будь-яких поломок ми почуваємося безпорадними. Можна, звісно, спробувати, озброївшись знаннями зі шкільного курсу фізики, самому виправити неполадки. Але з електрикою жарти погані. Незнання основних принципів роботи приладів може спричинити небезпечні ситуації. Тому краще довіритися фахівцю.

У нашій компанії ви можете замовити послуги кваліфікованого електрика, які поширюються на будь-які види робіт:

  • усунення проблем з домашньою електропроводкою;

  • виправлення некоректної роботи приладів;

  • електромонтажні роботи під час будівництва чи ремонту.

Встановлення якісної електропроводки, здатної витримувати роботу всіх побутових приладів у будинку, є важливим фактором безпеки. Застарілі дроти у стінах приміщень — причина сотень пожеж. Наші майстри з легкістю проведуть будь-які види робіт з оптимізації домашньої електропроводки, розрахують навантаження та встановлять реле, яке відключить живлення у разі перевантаження та запобігатиме короткому замиканню. Наші гарантії дозволять вам почуватися безпечно у власному будинку, комфортно користуватися електроприладами, не переживаючи та нічим не ризикуючи.

Асортимент послуг

Детально ознайомтеся з переліком послуг, які надає наша компанія.

Ремонт та заміна електропроводки

E-MASTER надає різні види послуг з монтажу та ремонту електропроводки в будь-якому приміщенні: квартирі, приватному будинку та ін. Послуги поширюються і на роботи з встановлення або ремонту внутрішньої та зовнішньої проводки.

1. Внутрішня електропроводка. Передбачається, що монтаж проводів, буде проводитися всередині приміщення. Роботи слід здійснювати згідно з нормативними документами, де прописані необхідні відстані від дверних отворів, стель, а також тип кабелю для кожного виду навантаження.

Розрізняють два типи монтажу внутрішньої електропроводки – відкритий та прихований. У першому випадку кабелі укладають поверх стін та стель, приховуючи у контейнерах. Відкрита проводка простіша в ремонті - при несправності не потрібно пороти стіни. Але при короткому замиканні є велика ймовірність виникнення пожежі.

Другий, прихований спосіб встановлення проводки - ховати її в стіни та стелю. Для цього вдаються до методу штроблення стін — пробивання канавок для кабелів, які згодом заштукатурюються.

2. Зовнішня електропроводка передбачає проходження кабелів зовні будівлі - для вуличних ліхтарів або проведення мережі до житлового приміщення. Такі роботи теж ведуться за ГОСТом, який досконало вивчили наші спеціалісти.

Штроблення стін

Штроба - це канал у стіні, куди передбачається укладати різні комунікації: електричні кабелі, труби для водопостачання. Це непростий процес, що вимагає дозволу контролюючих органів ЖКГ, оскільки неправильне штроблення може послабити стіну. Наші майстри знають усі тонкощі цього процесу:

  • Потрібно використовувати металошукач для виявлення арматури панелі.

  • У старих будинках варто з'ясувати наявність струмонесучого кабелю.

  • У перекриттях між поверхами та в швах між панелями штробити заборонено.

  • Штроблення слід виконувати або вертикально, або горизонтально, орієнтуючись на край стіни.

  • Для горизонтальних штроб нормативна відстань від перекриттів – 15 см, для вертикальних – 10 см від прорізів дверних та віконних.

Для штроблення наші майстри використовують спеціальні інструменти, кожен із яких підходить для певного типу стіни. Штроборіз – прилад, зовні схожий на болгарку з двома колами, відстань між якими регулюється на ширину майбутньої штроби. Болгарка - простий інструмент для робіт з розрізання супертвердих поверхонь. Перфоратор із насадками відмінно справляється з бетонною стіною.

Монтаж люстр

На перший погляд це досить проста процедура, з якою добре справляються і непрофесіонали. Але насправді грамотне встановлення світильника — процес, що вимагає спеціальних знань.

  • Потужність світильника потрібно вибирати в залежності від потреби приміщення у освітленні.

  • Висота стель та загальний дизайн кімнати - фактор, який слід врахувати при виборі люстри.

  • Варто пам'ятати про граничну потужність ламп, вказану виробником: перевищення цього показника може призвести до пожежі.

Електрики з E-MASTER допоможуть вам з вибором оптимального світильника для кімнати, швидко та професійно встановлять прилад.

Встановлення (заміна) розеток

Від такого простого на вигляд електричного пристрою, як розетка, залежить справність і безпека використання більшості побутових приладів. Занадто велика напруга може зіпсувати прилад або призвести до короткого замикання.

Безграмотне встановлення розеток несе небезпеку, особливо якщо в будинку є діти. Неправильна робота пристрою може виявлятися у вигляді іскор при спробі включити будь-що.

У компанії E-MASTER ціни на встановлення розеток найдемократичніші по Києву – від 30 грн. Тож немає потреби ризикувати здоров'ям та життям близьких, намагаючись встановити розетку самостійно. До того ж, якщо установка розеток входить в проект повного ремонту будинку, то це передбачає відключення старої проводки, прокладання нової і вже потім виконання монтажу. Довіртеся фахівцям нашої компанії, щоб бути впевненими у збереженні побутової техніки та безпеці близьких.

Монтаж вимикачів

Багато обивателів беруться за встановлення вимикача самостійно, часто не підозрюючи, на яку небезпеку наражають членів сім'ї. Адже неправильно встановлені контакти можуть призвести до короткого замикання, займання проводки.

Наші електрики під час встановлення вимикачів користуються вивіреним алгоритмом, який гарантує якість виконаної роботи:

  • видалення старого вимикача;

  • очищення місця для нового приладу;

  • встановлення коробки вимикача на належному місці;

  • під'єднання проводів;

  • тестування підключеного пристрою.

Кожен тип вимикача (одинарний, подвійний, з пультом керування тощо) має свої особливості, які точно враховують фахівці E-MASTER.

Підключення домофону

Домофон – це безпека, впевненість та комфорт. Не кожна фірма береться за встановлення домофону, оскільки це складний процес, який вимагає високої кваліфікації електриків. Наша компанія надає послугу монтажу домофону, а також системи відеоспостереження.

Замовляючи встановлення домофону в компанії E-MASTER, ви гарантовано отримуєте:

  • мінімальні терміни проведення робіт;

  • технічне обслуговування та ремонт пристрою;

  • гарантію на виконані роботи;

  • доступні ціни по Києву та Київській області.

Подальше обслуговування та необхідний ремонт наша компанія бере на себе. Усі комплектуючі деталі ми замовляємо у виробників, що унеможливлює встановлення неякісних деталей.

Монтаж електричного щитка

Електрощиток - розподільна система всіх енергопотоків будинку: приймаючи струм, він розводить його лініям в приміщенні. Установка щитка – досить трудомісткий процес, з яким легко справляються наші спеціалісти. Вони здійснюють:

  • підготовку ніші під прилад;

  • виведення всіх необхідних кабелів та проводів;

  • приєднання приладу;

  • тестування.

Крім цього, електрики з E-MASTER надають таку необхідну послугу, як перенесення лічильника. За загальноприйнятим планом у багатоквартирних будинках лічильники встановлюють поза квартирою, що досить незручно: тому що будь хто має доступ до вашого обладнання. Наші майстри перенесуть лічильник у квартиру, що убезпечить прилад від стороннього втручання.

Як викликати електрика з E-MASTER?

Щоб викликати спеціаліста з компанії E-MASTER до себе додому, скористайтесь наступним алгоритмом:

1. Зайдіть на сайт компанії у розділі «Контакти».

2. Виберіть зручний для вас спосіб зв'язку (дзвінок на номер телефону, лист на електронну пошту, зворотний дзвінок) або залиште заявку.

Далі з вами зв'яжеться наш менеджер, з яким ви зможете обговорити всі питання: обсяг робіт, прайс, тощо. Якщо все влаштує, наш фахівець приїде до вас в обумовлений час і виконає всі обговорені роботи за короткий термін.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали