В центрі уваги

Чи вирішує віддалене навчання проблему шкільного буллінгу?

Чи вирішує віддалене навчання проблему шкільного буллінгу?

Знущання в школах - це проблема, яку багато занадто добре знають. Хоча дослідження ще не знайшли ідеального вирішення цієї складної проблеми, дистанційна Атмосферна школа прагне запобігти залякування за допомогою спільних зусиль, розвитку якісних характеристик характеру і соціального емоційного навчання.

Що означає «знущання»?

Існує багато різних видів знущань, тому важливо знати, що це таке. Знущання - це небажана агресивна поведінка дітей шкільного віку, яка пов'язана з реальним або передбачуваним дисбалансом сил. Така поведінка повторюється або може повторитися з часом.

Школа є першою можливість для учнів взаємодіяти, співпрацювати та ділитися один з одним. Це означає, що вони все ще відкривають для себе нові почуття та вчаться приймати рішення, що іноді призводить до ірраціональної поведінки й ненавмисному збитку.

Учні, над якими знущаються в школі, можуть з більшою ймовірністю погано здати іспити, мати низький середній бал, прогулювати школу або взагалі покинути навчання. Жертви переслідувань, погроз, зловмисних пліток і фізичних або словесних нападів можуть страждати від депресії, занепокоєння і тривалої психологічної травми. Іноді учні, котрі піддаються знущанням, бояться розповісти своїм батькам про те, що відбувається в школі, з побоювання, що, якщо їх батьки втрутяться і школа покарає агресорів, знущання тільки посиляться.

Навчання на дому, дистанційно - це варіант, який може дозволити учню, який піддається знущанням, вийти зі стресової ситуації і безпечно завершити навчальну роботу вдома.

Розвінчання поширених помилок

Для учня, який щодня зазнає переслідувань, кинути школу, щоб уникнути знущань, не є ознакою слабкості. Рідко хулігани змінять свою думку і перестануть мучити того, на кого вони націлені. І якщо школяра спонукають «дати відсіч» хуліганам, наслідки можуть включати відсторонення від занять або виключення, травми й публічне приниження.

Коли над дитиною знущаються, першим і найбільш важливим кроком є запобігання подальшої шкоди, а це часто означає перехід дитини в іншу школу або віддалене середовище навчання. Перевага навчання дистанційно полягає в тому, що для більшості дітей будинок здається безпечним місцем, тоді як інша школа не обов'язково може бути краща за іншу. Безпечне середовище, яке знижує занепокоєння, дозволяє учням зосередитися на роботі.

Онлайн-опції

Атмосферна онлайн-школа пропонує той же рівень викладання й навчання, що і традиційна школа й консультанти можуть допомогти учням спланувати розклад занять. Віддалене навчання допомагає учням досягати своїх академічних цілей, не побоюючись знущань.

Одна з переваг онлайн-школи полягає в тому, що учні, які хочуть здобути освіту, можуть відвідувати більше уроків, ніж потрібно за семестр, і прискорювати своє закінчення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, освіта, школа
В тему