В центрі уваги

Стильні та зручні кухонні стільці AMF

Стильні та зручні кухонні стільці AMF

Облаштування кухні – творчий процес, в якому важливо продумати кожну деталь. Особлива увага відводиться вибору кухонного гарнітура. І коли вже гарнітур остаточно вибраний, прийшов час підібрати зручні та стильні стільці. На перший погляд здається, що вибір кухонного стільця просте завдання. Насправді щоб підібрати функціональний та зручний стілець, який би відповідав загальному інтер’єру, потрібно враховувати ряд параметрів та витратити немало часу в пошуках ідеального для вас варіанту.

Якщо ви в пошуках універсального виробу та не маєте багато часу на вибір, то варто звернути увагу на стілець для кухні Jango від AMF: стильна дизайнерська річ, яка пасує до більшості сучасних дизайнів інтер'єру. На прикладі фотографії нижче можна роздивитися як гармонійно виглядає ця модель стільців у інтер'єрі.

Його головні переваги: міцний каркас, зручне, м’яке сидіння та спинка, якісний матеріал обшивки.

Який кухонний стілець обрати: види

Дизайнери розробили різні стільці, які відрізняються між собою формою та матеріалом виконання, стилем та розмірами. Якщо розглядати форму виконання, то це стілець зі спинкою або без, з підлокітниками або без них, з м’яким або твердим сидінням овальної чи квадратної форми.

Каркас – металевий, або пластиковий, дерев’яний.

Оббивка: тканина чи екошкіра. Тканина (велюр, замша) виглядає більш витончено, але потребує догляду та обережного ставлення. Найпрактичніший матеріал  — це екошкіра.

Для маленької кухні раціонально вибрати традиційні табурети: мінімум місця і максимум зручності. Якщо кухня велика, то обмежень взагалі ніяких нема: довіртесь своїй інтуїції. Для зручного вибору варто заглянути на офіційний сайт виробника AMF.ua: компанія являється виробником стильних меблів різноманітних напрямків.

Стільці кухонні можуть бути звичайними або дизайнерськими. Останні відрізняються вишуканою формою виконання. В сучасному інтер’єрі гарно будуть виглядати кухонні вироби із металу, пластика, які відрізняються оригінальною формою виконання.

Критерії вибору

Головне для кожного покупця не помилитися з покупкою. Тому акцент робиться не тільки на естетичний привабливий вигляд, але і на практичність, надійність, довговічність та зручність у повсякденному використанні. В такому випадку головні критерії вибору це:

  • Міцність каркасу.
  • Легкість у догляді.
  • Відповідні розміри та зручність. Розмір та форма стільця підбираються, виходячи із габаритів обіднього столу.
  • Поєднання із загальним дизайном інтер’єру кухні.

Наприклад, металеві вироби не дуже будуть пасувати елегантній кухні в класичному стилі.

Пам’ятайте: стілець повинен не тільки подобатися зовні, але і бути зручним. Присівши на нього, ви повинні відчути комфорт та легкість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему