В центрі уваги

Ортопедичні вироби: значення, види

Ортопедичні вироби: значення, види

В сучасному світі все більше людей страждає на опорно-рухові захворювання. Причинами цього являються: сидячий спосіб життя, куріння, спадковість. Додаткові фактори: вагітність на останніх місяцях, зайва вага, підняття важкого, постійне носіння взуття на високих підборах. В результаті дії таких факторів збільшується в’язкість крові, послаблюються стінки судин.

Не варто відхиляти такі фактори, як травми, падіння. Все це в цілому призводить до того, що людині стає важко рухатися, вона відчуває біль в ногах, м’язах. Для лікування і полегшення таких симптомів розроблені ортопедичні засоби.

Ортопедичні засоби – це особлива група товарів, виробництво яких відбувається відповідно до встановлених стандартів та з врахуванням фізіологічних особливостей людини. Вони направлені на те, щоб полегшити самопочуття людини. Ось тому товари цього сегменту повинні бути високої якості, і мати сертифікат якості.

Варто обрати надійного продавця. Саме таким виступає ортопедичний салон Медтехніка Ортомедіка, який спеціалізується на продажі сучасних медичних та ортопедичних виробів по доступним цінам. Кожен покупець може розраховувати на професійну консультацію, допомогу у виборі. Замовлення приймаються в режимі онлайн, відправка товару відбувається у всі куточки України.

Асортимент ортопедичних виборів

Варто відзначити, що асортимент ортопедичних виробів доволі великий. До категорії цих товарів відносяться:

  • ортопедичні устілки, взуття;
  • корсети, ортези, бандажі;
  • компресійний трикотаж, білизна;
  • обладнання для реабілітації;
  • товари для людей з обмеженими руховими можливостями;
  • товари для дому: ортопедичні подушки для сну, килимки.

В яких випадках застосовуються компресійні вироби

Велике значення мають компресійні вироби, які актуальні при наявності варикозної хвороби, порушенні циркуляції лімфи та інших проблем, пов’язаних з порушенням роботи вен, судин. Для негайного вирішення даної проблеми лікар флеболог пацієнту призначає компресійний трикотаж. Це можуть бути спеціальні компресійні панчохи чи гольфи, компресійні колготки. Окремий сегмент товару – післяопераційний компресійний трикотаж, а також компресійна білизна для вагітних.

Такі вироби володіють спеціальною градуйованою компресією, яка чинить тиск на окремі ділянки тіла. Таким чином, завдяки такому тиску кровоносні судини не розтягуються, і нормалізується кровотік. До того ж компресія перешкоджає застою крові, прискорюється лімфоток.

У виборі компресійних виробів варто довіритися консультації фахівців. Адже кожна позиція товару відрізняється коефіцієнтом компресії. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Україна, захворювання
В тему

Останні матеріали