В центрі уваги

У Луцькому «політесі» замміністр освіти і науки провів тренінг з мистецтва переконання

У Луцькому «політесі» замміністр освіти і науки провів тренінг з мистецтва переконання

Луцький НТУ відвідав заступник Міністра освіти і науки України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Артур Селецький. Окрім робочої мети, зустріч із колективом та студентством ЛНТУ носила інтерактивний характер. Так, посадовець міністерства виступив у ролі тренера і провів тематичний тренінг «Мистецтво переконання».

Про це інформують на сайті ЛНТУ.

Взяли участь у тренінгу ректор ЛНТУ Ірина Вахович, заступник голови Волинської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Вікторія Левчук, проректори університету та декани факультетів, адміністрація Технічного Фахового коледжу ЛНТУ та студентський актив ЗВО.

Поділивши науковців та студентів на дві команди, Артур Селецький провів кілька інтерактивів та ігор із власними слухачами. Таким чином він показав присутнім важливість використання низки навичок, які є актуальними і в середовищі професійної діяльності і в напрямку якісної підготовки майбутніх фахівців у закладі освіти.

У формі гри він продемонстрував ті важливі якості, вміння та принципи, які використовуються фахівцями в сфері ІТ та сприяють якісному розвитку інших супутніх сфер діяльності, зокрема освіти і науки. А крім того, поділився власними цікавими історіями та посмішив жартами «з життя» і дитинства. Ці підходи, за словами заступника міністра, дозволять бути більш конструктивними і незважати на те, «хто перед вами, бо заступник міністра така ж людина, як і ви». Насамкінець гість ЛНТУ жартома закликав не забувати «головних героїв» його спічу «Мене, Валєрчіка і Баунті».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ЛНТУ, луцьк, Волинь, освіта
В тему

Останні матеріали