В центрі уваги

Купити джинси чоловічі

Купити джинси чоловічі

Джинси є однією з найбільш затребуваних речей в гардеробі будь-якого хлопця і чоловіка. З їх допомогою створюються шикарні повсякденні і ділові образи. Індустрія чоловічої моди не стоїть на місці, а тому асортимент постійно розширюється, тим самим ускладнюючи і без того нелегкий вибір. Якщо ви все ще не знаєте, де купити якісні чоловічі джинси, то рекомендуємо покуштувати популярний магазин одягу Bolf.ua.

Практичність чоловічих джинсів

Про те, наскільки це практичний елемент одягу говорять уже досить довгий час, але не всі пояснюють, чому це так насправді.

По-перше, сам матеріал. Бавовняна тканина дуже надійна і щільна. Вона не втрачає своє забарвлення навіть після великої кількості прань. Таким чином ваші джинсові штани можуть мати вигляд новісіньких досить довгий час. Тому одну пару таких штанів деякі чоловіки примудряються носити кілька років (за умови збереження своєї фігури).

По-друге, міцність самої тканини захищає ноги від механічних пошкоджень. Особливо це актуально серед любителів покататися на велосипедах і скейтбордах, але про це трохи пізніше.

 

Чоловічі джинси - універсальний предмет вашого гардеробу

 

Якщо ви не знаєте, що надіти для прогулянки по парку або елементарного походу в магазин, а може і зовсім в ресторан, то просто використовуйте свої джинси.

До вашої щастя їх можна використовувати в більшості повсякденних і частини ділових образів.

Якщо мова йде про стилі casual, то практично кожна річ відмінно гармонує з джинсами класичних відтінків. Наприклад: худі, толстовка, светр, вітровка, футболка, фланелева сорочка - все це найкращим чином поєднується з джинсами темних і світлих тонів.

Якщо ж ви плануєте ділову, але не офіційну зустріч, то і тут джинси можуть відмінно зіграти вам на руку. Для образу smart casual використовуйте темно-сині або чорні джинси прямого крою, заправлену в них сорочку slim і якісь не дуже офіційні туфлі, а може навіть і кросівки.

Види чоловічих джинсів

Раз ми заговорили про пряме крої, то слід приділити трохи часу і розібратися з основними фасонами чоловічих джинсів: slim, loose, skinny.

Перші - найпопулярніші. Це джинси прямого крою, які підійдуть хлопцям і чоловікам будь-якої статури.

Другі - вже для більш повненьких людей, однак сьогодні пішла тенденція використання їх і стрункими хлопцями, що віддають перевагою свободу і комфорту.

І остання, як ми згадували вище, улюблена модель любителів поганяти на BMX-ах і скейтбордах. Це облягаючі, але еластичні джинси, які підійдуть тим, хто бажає не тільки покататися, але і просто виділити стрункість своїх ніг.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, одяг
В тему

Останні матеріали