В центрі уваги

Металеві паркани від виробника: що пропонує компанія «Budtraffic» в Луцьку та Волинській області

Металеві паркани від виробника: що пропонує компанія «Budtraffic» в Луцьку та Волинській області

Компанія Budtraffic в Луцьку та Волинській області пропонує  металеві огорожі власного виробництва, представлені в декількох дизайнерських колекціях.

Завдяки широкому асортименту виробів можна з легкістю вибрати красиву захисну конструкцію, яка стане ідеальним доповненням сучасного або класичного екстер'єру.

 Огородження для дому від Budtraffic  характеризуються високою міцністю і стійкістю до різних видів ушкоджень, тому вони прослужать не один десяток років без необхідності обслуговування і реставрації.

Сучасні технології виготовлення, а також передове обладнання дозволяє поліпшувати властивості металу при обробці, за рахунок чого він стає набагато міцнішим.

Крім того, техніки, які застосовуються виробником Budtraffic,  дають можливість реалізовувати оригінальні дизайнерські проекти, які виділяються своєю неординарністю.

Основні види  металевих парканів від «Budtraffic»

Компанія-виробник металевих парканів «Budtraffic» пропонує  величезну кількість різних моделей, які відрізняються по стилістичному оформленню, властивостям і тривалості експлуатаційного терміну.

Ранчо «Юта» – сучасна  горизонтальна огорожа для дому та дачі

Головними особливостями  парканів ранчо «Юта»  є їхня бездоганна естетична форма і гармонійне поєднання з будь-якою дизайнерською задумкою.

При цьому нотки західного колориту, які вирізняють цей вид металевих парканів, здатні поліпшити будь-яку прибудинкову територію чи подвір’я.

Завдяки широкому  заповненню панелями ця огорожа не нагадуватиме глуху стіну, проте забезпечить повний захист території  від сторонніх очей.

ТОП-5 переваг ранчо «Юта»:

  1. Довговічність. Термін служби паркану з металу (Корея) 10-15 років, з металу (Польща) - 20-30 років.
  2. Міцність. Якісна та надійна огорожа - це ваш спокій і захист території ділянки від незаконного проникнення.
  3. Можливість комбінацій. Характерна особливість даного паркану - комбінування кольору. Завдяки цьому можна доповнити огорожу колірними акцентами і контрастними поєднаннями.
  4. Стійкість. Конструкція не вибаглива до перепадів температур і різких погодних змін, а також стійка до виникнення корозії.
  5. Сучасність. Паркан ранчо Юта - новаторське рішення, яке відрізняється широким заповненням панелями. Це дозволяє створити неповторний і привабливий варіант огорожі.
Ранчо «Юта»

«Горизонт» -  посилений замок з'єднання профілів

Сучасні системи огородження  повинні одночасно виконувати велику кількість функцій, тим самим задовольняючи потреби своїх власників в захисті, комфорті тощо.

Якщо Ви плануєте встановити у дворі паркан, який зробить ваш будинок  безпечним і поліпшить його естетичні параметри - виберіть паркан металевий «Горизонт» від виробника «Budtraffic» .

Надійні металеві секції  цієї огорожі чудово підійдуть як до таунхаусу, так і до заміського будинку, адже є найбільш надійними і стійкими.

Важливо! В конструкції застосований посилений замок з'єднання профілів.

 Особливістю «Горизонт» є можливість замовити огорожу з двостороннім запаленням секції.

ТОП-5 переваг паркану «Горизонт»:

  1. Стильний зовнішній вигляд , акуратний з обох сторін. Цей вид огорожі буде радувати замовників естетичним зовнішнім виглядом і надійно виконувати свої  функції – закривати територію   від сторонніх очей;
  2. Завдяки дизайнерському потенціалу виробника, замовники можуть обрати оптимальну огорожу, адже їм пропонують  великий вибір кольорів і текстур покриття.
  3. Важливо: у цьому виді паркану - приховані елементи кріплення та є можливість комбінації металу і каменю.
  4. Паркан «Горизонт» вирізняє міцність і надійність конструкції, яка ідеально підходить для огорожі і зонування території.
  5. Цей вид огорожі можна використовувати в будь-яких кліматичних умовах – у неї  великий термін служби.
«Горизонт»

Європаркан безшовний – вирізняється шляхетною простотою та строгістю

Металевий паркан - це система обмеження доступу на територію, яка повинна відповідати певним вимогам: надійність; міцність; довговічність.

Крім того, чималу увагу виробник парканів «Budtraffic» приділяє  таким параметрам, як елегантність і краса.

Саме такими якостями характеризується «Європаркан безшовний» -  це суцільна секційна металева огорожа, виділяється своєю шляхетною простотою та строгістю.

ТОП-5 переваг паркану «Європаркан безшовний»:

  1. Металеві паркани виготовляються під замовлення клієнта з урахуванням його побажань.
  2. У разі замовлення металевого паркану нестандартних розмірі, наші фахівці виконають розрахунок вартості відповідно до побажань замовника.
  3. «Європаркан безшовний» характеризується прекрасними технічними характеристиками - можна використовувати в будь-яких кліматичних умовах.
  4. Цей вид огорожі має естетичний зовнішній вигляд, отож, оптимально впишеться у будь-який дизайнерське оформлення прибудинкової території .
  5. Паркани цього виду вирізняє довготривалий термін експлуатації.

Ранчо «Дакота» -   колорит американської класики і яскрава сучасна архітектура

В огорожі ранчо «Дакота» вдало поєднується  колорит американської класики і яскрава сучасна архітектура.

Класична форма панелей з горизонтальним заповненням відмінно підходить для втілення стильних і вишуканих дизайнерських ідей.

 А різноманітна колірна гамма і можливість комбінування ширини між планками дозволять змоделювати унікальний варіант огорожі, який припаде до смаку не тільки вам, а й оточуючим.

ТОП-5 переваг ранчо «Дакота»:

  1. Міцність та надійність металевої конструкції   є основою для підвищених експлуатаційних  властивостей огорожі.
  2. Універсальність. Паркан чудово поєднується з будь-якими матеріалами, дизайном і стилями, а також здатний доповнити будь-яку архітектурну композицію.
  3. Стійкість. Конструкція здатна справно функціонувати в будь-яких погодних умовах і температурних змінах, а також стійка до виникнення корозії.
  4. Можливість вибору. Широкий вибір колірного оформлення і комбінування розмірів дає можливість вибрати варіант огорожі відповідно до технічних вимог і власних уподобань.
  5. Сучасність. Паркан являє собою дизайнерське рішення, яке перетворить ділянку на витвір дизайнерського мистецтва, і, безперечно,  не залишить нікого байдужим.
Ранчо «Дакота»

Жалюзі - бездоганна витонченість та точність форми

Огорожа «Жалюзі» складається з готових секцій, в яких металеві горизонтальні, а іноді вертикальні, ламелі розташовані під кутом. Кут повороту пластин паркану «Жалюзі»  забезпечує безперешкодну циркуляцію повітряного потоку.

Дизайн паркану виробництва «Budtraffic» - стильне, практичне, надійне рішення.

ТОП-5 переваг паркану «Жалюзі»:

  1. Європейська конструкція - із зовнішньої сторони захистить вашу власність від сторонніх очей, а з внутрішньої сторони забезпечить огляд території.
  2. Унікальність паркану у тому, що кріплення жалюзі на паркан приховане, тобто, не видно саморізів, заклепок.
  3. Завдяки розташуванню ламелей, крізь паркан добре проникає сонячні промені, циркулює повітря, тому можна висаджувати рослини в безпосередній близькості до нього.
  4. Зовні огорожа виглядає дуже естетично, красиво і при цьому незвично.
  5. Металеві ламелі для огорожі не потребують додаткового обслуговування.
Жалюзі

Звертайтесь до українського виробника металевих парканів - «Budtraffic»! 

Україна, Волинська область, м. Луцьк, вул. Глушець 60

+38(066) 291-19-52

+38(068) 339-73-76

Viber: 380662911952

Whatsapp: 380662911952

Telegram: budtraffic_net

budtraffic@hotmail.com

budtraffic.net

facebook.com/budtrafficUA

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, Будівництво, Ремонт, Ландшафтний дизайн
В тему