В центрі уваги

Огляд популярних ресторанів з безкоштовною доставкою піци

Огляд популярних ресторанів з безкоштовною доставкою піци

Італійська кухня стала дуже популярна на сьогоднішній день. Кількість страв нараховує більше трьох тисяч варіантів, серед яких є піца, закуски, салати та гарячі страви. Піца є унікальною стравою, яке легко готується та дозволяє поповнити свій організм корисними мікроелементами. Однак, не кожен заклад може похвалитися високим рівнем сервісу та оперативною доставкою в межах міста. Якщо ви вирішили замовити піцу в Києві, розглянемо популярні заклади столиці, які пропонують своїм клієнтам безкоштовну доставку.

Pizza with Pepperoni, Mushrooms, Onions and Peppers HD Обои | Фон |  1920x1200

Монопіца

Заклад відрізняється від аналогічних високим рівнем сервісу, швидкою доставкою, різноманітністю меню. Тут можна скуштувати піцу, приготовану за класичним рецептом, а також з додаванням соусу, груші, морепродуктів. Тісто готується на заквасці, а не з додаванням дріжджів, тому воно зберігає свої корисні властивості та легко засвоюється організмом.

Мережа ресторанів приготувала для своїх клієнтів приємні бонуси. Клінєнт може скористатися комбо пропозицією від Monopizza - замовити три піци за ціною двох. Крім того, при замовленні двох або трьох піц буде напій в подарунок. Іменинники отримають знижку 20% до основного замовлення. Скористатися пропозицією можна за три дні до події та через три дні після неї.

Гастрономический символ Италии — пицца

Насолодитись прекрасним смаком італійської піци можна в закладі. В затишній атмосфері можна поспілкуватися з друзями, відпочити після важкого дня, а привітний персонал зможе підняти настрій. Доставка здійснюється кур'єром. Для зеленої зони період очікування становить 30 хвилин. Оформити замовлення можна на сайті або зателефонувавши за вказаним номером телефону. Менеджер протягом десяти хвилин зв'яжеться та з'ясує деталі.

Клієнту немає необхідності розігрівати піцу. Її починають готувати після отримання замовлення, а кур'єр її доставляє в герметичній упаковці, що зберігає свіжість інгредієнтів. Кожен може розрахуватись за замовлення готівкою або картою, при бажанні додати напої, салати, десерти або фокаччо. Крім того, клієнт може скористатися послугою самовивозу. Щоб знати про всі вигідні пропозиції, необхідно підписатися на розсилку новин від закладу.

Піца Хаус

Популярний заклад Pizza House радує своїх клієнтів абсолютно безкоштовною оперативною доставкою в межах міста. Кур'єр протягом 60 хвилин доставить замовлення ще гарячим. В меню є піца, приготована за традиційним рецептом, а також з додаванням овочів, фруктів, соусу, морепродуктів. Замовлення можна оформити на сайті з 10 ранку до 12 ночі. Якщо в дорозі відбувається затримка, менеджер попередить про це.

Обалдіні Піца

Мережа онлайн закладів Obaldini Pizza відрізняється від інших ресторанів різноманітністю меню та прийнятними цінами. При замовленні від 150 гривень доставка здійснюється за рахунок компанії. Клієнт протягом години отримає свою піцу ще гарячою. На сайті представлений великий вибір страв, можна замовити Гавайську, Маргариту, Пепероні, Чотири сезони, Цезар та інші піци. Ознайомитися докладніше з меню можна на сайті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: їжа, кухня, київ
В тему