В центрі уваги

Казкове весілля, дозвілля з сім'єю й апетитна кухня: чому варто відпочивати у «Рестпарку»

Казкове весілля, дозвілля з сім'єю й апетитна кухня: чому варто відпочивати у «Рестпарку»

Мальовнича територія рекреаційного комплексу «Рестпарк» - це одна з найкращих візитівок закладу.

Уявіть: чудова природа, величезна територія, смачна кухня, неймовірні декорації, веселі розваги та близькі люди поруч. Хіба ж це не запорука затишного свята?

Саме тут, поблизу Луцька, Ви зможете потрапити в чудову атмосферу відпочинку.

У «Рестпарку» вам забезпечать проживання в комфортному сучасному готелі, відпочинок у ресторані з чудовою кухнею та привітне обслуговування. До всього ж у конференц-залах можна провести ділові зустрічі.

Незабутнє свято

У закладі ви зможете відсвяткувати як весілля, день народження, хрестини чи просто запланувати тихий сімейний вечір тощо, так і організувати ділову зустріч, адже на території комплексу розташовані різноманітні зони відпочинку та зали.

Отож, для клієнтів тут облаштували терасу над водою, великий літній павільйон, дерев’яні альтанки, конференц-зал, головний і невеличкі банкетні зали.

У комплексі ви зможете відпочити на повну.

До слова, чудовою ідею є святкування весілля в «Рестпарку». Воно направду пройде казково: церемонія посеред зеленої галявини, навколо озера та дерева, музиканти грають ніжну мелодію, альтанки причепурені з нагоди свята, апетитна їжа, щасливі гості, наречена в неймовірній сукні та схвильований наречений.

Із «Рестпарком» Вам не доведеться турбуватися про організаційні питання, залишиться тільки насолоджуватися атмосферою цього дня та місця.

До речі, для гостей весілля у готелі комплексу діє 15% знижка, а молодята отримають номер у подарунок.

«Оскільки процес підготовки до весілля є доволі тривалим та виснажливим, ми намагаємось запропонувати Вам максимальний набір якісних послуг за оптимальною ціною в одному місці», - кажуть у закладі.

Весілля

Місце снів

Аби клієнти «Рестпарку» могли сповна насолодитися місцем, вони мають можливість поринути в зручну й тиху атмосферу готелю.

«Ми поєднали всі переваги великих апартаментів і затишну атмосферу невеликих приватних готелів», - зазначають у закладі.

Варто зауважити, що кожен з номерів є неповторним, тому ви знайдете той, який підходить саме вам!

Одночасно тут можуть прийняти до 25 гостей у номери різних категорій, у тому числі й в індивідуальні дерев’яні будиночки.

Готель

Ситий гість – щасливий гість

Так-так, це справжній рай для господинь. Ніякої плити, гори немитого посуду, бігання за новими стравами. Тут все зроблять за вас, для вас і з любов’ю.

Щоб задовольнити кулінарні вподобання найвибагливіших клієнтів, у ресторані представлені страви як української, так і європейської кухні, які зроблять майстри своєї справи.

Окрім основного меню, у закладі розробляють спеціальні сезонні новинки, а також гості можуть поласувати стравами з мангалу.

До речі, якщо ви все ж вирішили зробити святкування на іншій території, то хочемо наголосити, що в «Рестпарку» наявний кейтеринг. Як зазначають у закладі, для вас організують все  від скатертини до десерту!

Кейтеринг – це виїзне обслуговування різнопланових заходів, проте найчастіше його замовляють для банкетів, презентацій, кава-брейків. Для бізнесових зустрічей чи форумів ідеальним варіантом стане фуршет з вишуканими канапками, кавою та коктейлями.

Варто зауважити, що персонал комплексу вже має неабиякий досвід у цій галузі, адже вони організовували заходи як до 15 осіб, так і для 650.

Кухня

Відпочинок із сім'єю

Ми знаємо, що часто в сімей з дітьми немає часу, можливості поїхати в довгоочікуваний відпочинок, але буденність, рутинна робота виснажує так, що хочеться податися світ за очі. Але не варто так далеко, адже у «Рестпарку» можна організувати чудовий сімейний відпочинок!

Отож, що вам запропонують?

  • спеціальне збалансоване дитяче меню;
  • чудовий дитячий майданчик;
  • дитячі крісла у залах ресторану;
  • свіже повітря, гарний настрій та щирі посмішки персоналу.

«Разом із нашими партнерами ми організуємо дозвілля для Ваших діточок на будь-який смак та з будь-якої нагоди. Хрестини, іменини, день народження чи просто чудові вихідні пройдуть у нашому товаристві неодмінно весело та цікаво. В час, коли Ваша дитина буде зайнята цікавою справою, Ви зможете перевести дух», - додають в «Рестпарку».

«Ми знаємо, як зробити мрії про ваше свято реальними!» - резюмують у закладі.

Сімейний відпочинок

Сайт

Адреса: вул. Рівненська 135, с. Струмівка, Луцький район

тел. (0332)705059

тел. моб. +38095 115 59 79

info@restpark.com.ua

Instagram

Facebook  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, ресторани, готелі, відпочинок, свято
В тему