В центрі уваги

Де на Волині вигідно придбати відмінні меблі

Де на Волині вигідно придбати відмінні меблі

Меблі – одні з найпотрібніших і найзатребуваніших речей, адже їх використовують, як у жилих будинках, так і в офісах, а нині ще й в кемперах (будиночках на колесах).

Вони виконують не лише базову функцію, а й доповнюють інтер’єр, надають характеру вашій оселі.

Аби придбати шафу, ліжко, стіл абощо не на один рік, потрібно відповідально підійти до цього питання: вивчити асортимент у різних магазинах, порівняти якість, ціну та зовнішній вигляд товару.

Отож, t1.ua підготував список компаній, де ви зможете придбати меблі для вашого помешкання або ж у офіс.

«Aviva»

«Aviva» вже більше 20 років знаходиться на ринку меблевих салонів у Луцьку. Для своїх покупців фірма щороку  розширює асортимент меблевої продукції, аби задовольнити всі побажання клієнтів.

Тут ви зможете придбати меблі для спальних кімнат, їдалень, віталень, дитячих кімнат, кухонь, домашніх кабінетів, шафи-купе, столи і стільці, матраци та різні аксесуари для інтер’єру. А також офісні меблі під індивідуальні замовлення. 

До речі, меблевий салон «Aviva» є дистриб’ютором декількох українських та закордонних фабрик меблів у Волинській області!

«Ми допоможемо підібрати необхідне з урахуванням ваших побажань, можливостей та смаку. В нас ви знайдете ексклюзивні та стильні моделі. А завдяки нашій співпраці з дизайнерами ви зможете придбати меблі, які стануть ідеальним доповненням вашого інтер’єру», - додають у салоні.

Також у «Aviva» наголошують на високому рівні обслуговування: виїзд до клієнта, заміри приміщень, комп’ютерна візуалізація розміщення меблів, консультація, декілька варіантів цінових пропозицій.

Ще одним плюсом є безкоштовний монтаж меблів.

Адреса: Луцьк, вул. Єршова ,9Б

Телефони: +38(050)969-77-79, +38 (050) 107-47-98

Пошта: avivalutsk@gmail.com

Сайт

Facebook

Aviva

BKL Mebli

«BKL Mebli» — це сучасний виробник якісних та цікавих корпусних меблів, завдяки яким ви зможете облаштувати кухню, спальню, дитячу, гардероб, вітальню, коридор та навіть офіс.

За роки роботи компанія надбала незлічену кількість щасливих замовників, адже у «BKL Mebli» працює команда справжніх професіоналів, які використовують перевірені матеріали у поєднанні з професійними інструментами.

Варто наголосити, що в тут Вам допоможуть визначитися з дизайном, порадять матеріал та фурнітуру для майбутніх меблів, а також безкоштовно виїдуть на заміри в межах Луцького району. До речі, в «BKL Mebli» вам зроблять і комп’ютерну візуалізацію розміщення меблів у приміщенні.

«Ми прагнемо задовольнити неординарні побажання та створити унікальні меблі з любов’ю до вас», - зазначають у компанії.

 «BKL Mebli» пропонує:

  • продаж корпусних меблів;
  • виготовлення корпусних меблів на замовлення;
  • безкоштовно виміряємо та виконуємо монтаж;
  • меблі «під ключ».

Доставка по Луцьку – безкоштовна.

Адреса: Луцьк, вулиця Індустріальна, 2

Телефон: 050 883 99 92, 073 883 99 92

Instagram

Facebook

BKL Mebli

MEBEL FACTORY

«Якими б казковими не були фабричні меблі, але, на жаль, вони не завжди вписуються в інтер’єр приміщення. Тобто можуть не підійти під кольорову гаму, не задовольняти функції, або ж прослужать не стільки, скільки хотілося б. Саме тому MEBEL FACTORY обрав напрямок виготовлення суто під замовлення. У нас не буває однакових проектів, бо всі ми різні і кожному щось інше гарніше, зручніше, потрібніше», - каже один з майстрів.

Команда MEBEL FACTORY пропонує своїм клієнтам меблі з ДСП, ЛДСП та МДФ виключно перевіреної роками якості та від європейського виробника.

Варто наголосити, що MEBEL FACTORY - це безкоштовні заміри та прорахунки, доставка та монтаж при замовленні виробу. 

«Якщо комусь потрібна просто картинка, розуміння метражу, дизайн та орієнтовний цінник для накопичення, ми залучаємо нашого візуалізатора та в 3D форматі презентуємо ідею. За бажанням, можемо залучити до внутрішніх робіт підрядників, бо теж прописуємо, що б пасувало та до чого.

Ми виготовляємо і кухні (від 8500 грн/п.м), і шафи-купе, гардеробні, прихожі та тумби, меблі для б’юті-індустрії тощо. Можна з підсвіткою, можна з системами відкривання за дотиком, але завжди з якісною фурнітурою. 

Окремо наші хлопці підбирають та встановлюють побутову техніку та сантехніку, аби ви дарма не їздили у торгові центри та не шукали чогось в розмір. Ми проводимо реставрацію дерев’яних меблів, замінюємо ЛДСП та МДФ, стільниці та направляючі, ремонтуємо старі кухні та приводимо їх до вигляду щойно зроблених.

Ми розуміємо цінність витрачених коштів на меблі, все робимо як для себе, а тому з любов’ю в серці, передбаченнями у думках та шуруповертом у руці», - зазначають в меблевій майстерні.

MEBEL FACTORY працює на теренах Луцька та Волинської області.

Зв’язатися з для консультації можна:

Viber: 0954907716

Instagram

Facebook

MEBEL FACTORY

Woodwork

Вже сама назва компанії говорить клієнтам про якісні, стильні, оригінальні та довговічні вироби з дерева.

Талановиті та досвідчені майстри «Woodwork» врахують всі Ваші побажання щодо дизайну, матеріалу та розміру меблів. Найчастіше свою продукцію в компанії виготовляють з дуба, адже він довговічний, добірний, добрий в експлуатації та стильно виглядає. Він не виходить з моди й з часом не втрачає властивостей.

Отож, якщо ви захочете меблі з натурального дерева за приємною ціною, то в «Woodwork» Вам зроблять садові меблі, ліжка, столи, сходи, шафи, тумби, дитячі паротяги та інші вироби.

«Ми дуже ретельно, навіть прискіпливо, ставимося до кожного завдання — приділяємо увагу дрібницям та незначним, на перший погляд, деталям. Ми максимально точно виконуємо кожне побажання нашого клієнта, аби вироби були ідеальними», - зазначають в компанії.

Адреса: Луцьк, вулиця Карбишева, 5

Телефон: +38 (099) 654-86-58

Instagram

Facebook

Woodwork

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, Меблі
В тему