В центрі уваги

Чому люди зі всієї України обирають «Intertrade авто з США»

Чому люди зі всієї України обирають «Intertrade авто з США»

Ринок американських автомобілів вражає низькою вартістю і високою якістю, що особливо помітно у порівнянні з українським вторинним ринком.

Це спричиняє великий попит на вживані авто зі США. Але слід враховувати, що переваги пригнаного авто будуть вагомі лише у тому випадку, якщо цим будуть займатися компетентні фахівці спеціалізованої фірми. Інакше, при самостійних спробах купити і пригнати авто з Америки, недоліки можуть значно перевищити переваги.

Так, у Луцьку п’ятий рік поспіль люди зі всієї України отримали омріяні автомобілі з США та Канади завдяки плідній співпраці із компанією «Intertrade авто з США», яка займається купівлею, пригоном та розмитненням американських і канадських «залізних коней».

Чому люди зі всієї України довіряють та обирають «Intertrade авто з США» і чого компанії вдалося досягти за останній рік – в інтерв’ю із власником Тарасом Карвіною.

Тарасе, чому вирішили зосередити головний офіс, автостоянку та ремонтний сервіс в одному місці?

Так, відтепер ми знаходимося за адресою: село Рованці, вулиця Друга Об’їзна, 47. Принцип «все під одним дахом» передбачає зручність як для наших клієнтів, так і для працівників компанії.

Як відбувається процес вибору та купівлі автомобіля?

Ми постійно моніторимо наявність автомобілів через найвідоміші американські аукціони. Так, якщо авто на аукціоні коштує 3 – 4 тисячі доларів, то після нашої доставки, розмитнення та ремонту його вартість сягає щонайменше 6 – 7 тисяч доларів. Це, безперечно, вигідний варіант, якщо зважати на ціну, яку просять за автомобілі на українському вторинному ринку, і вона далеко не завжди виправдана.

Тобто клієнт може обрати тільки те авто, яке виставлене на аукціоні?

Не зовсім так. Клієнти обирають автомобілі як з аукціону, так і вже наявні, що чекають на своїх нових власників на нашій автостоянці. Якщо наразі автомобіля, який хоче клієнт, у нас немає, ми підбираємо йому його на аукціоні та доставляємо протягом півтора-двох місяців. У будь-якому випаду клієнт отримує авто «під ключ», тобто розмитнене, перевірене та із документами купівлі –продажу.

Ще рік тому Ви не планували відкрити СТО, а зараз ремонтний сервіс функціонує на повну!

Так, раніше ми користувалися послугами інших ремонтних сервісів. Але нерідко виникали черги, майстри затримували ремонт автомобілів.

А зараз пропонуємо повний спектр кузовних робіт на власній станції технічного обслуговування: повністю відновлюємо геометрію кузова і його складових частин після ДТП; виконаємо локальний ремонт кузова і його окремих деталей; повертаємо кузову первісний вигляд для подальшої безпечної експлуатації автомобіля. Пропонуємо зварювальні та рихтувальні роботи, усунення перекосів, антикорозійну обробку, полірування, нанесення захисного покриття тощо.

А як щодо малярних робіт?

Малярні роботи власноруч будемо виконувати ближче до осені, адже це вимагає облаштування камери та закупівлю необхідного обладнання. Наразі підготовлені до фарбування автомобілі віддаємо досвідченим автомалярам.

А чи можна замовити автомобіль із США та Канади без ремонту?

Так, без проблем. Наші клієнти нерідко хочуть займатися ремонтом авто самі. Тому в нас доступний і такий варіант.

Традиційне запитання: чому все-таки авто зі США користуються такою популярністю?

Тому що, по-перше, це економічно вигідно. Другою перевагою американських автомобілів вважається невеликий пробіг. Щодо накрученого показника пробігу – то такий ризик можна повністю виключити. За такі маніпуляції в Америці передбачена кримінальна відповідальність.

Переважно рівні американські дороги не псують машини під час експлуатації. У поєднанні з якісним паливом це значно продовжує експлуатаційний період авто. Не варто забувати і про те, що американські водії їздять набагато делікатніше і користуються власними машинами рідше, ніж українці, що дозволяє зберегти їх в ідеальному стані.

Крім того, американські авто відрізняються багатою комплектацією у порівнянні з своїми європейськими «колегами». Коробка-автомат, клімат-контроль, яскравий, стильний дорогий дизайн – це те, без чого переважна більшість американців не уявляє своїх автомобілів.

І що не менш важливо, купуючи авто з Америці, наші клієнти гарантовано мають можливість відслідкувати історію – власників, ТО, можливі ДТП. Все прозоро і відстежується офіційно. Це дозволяє уникнути не тільки неприємних сюрпризів під час експлуатації, а й проблем із законом.

Ви почали продавати, окрім американських автомобілів, ще й авто з Канади. У чому їхні переваги?

Знову ж таки ціна. Тут важко посперечатися, економія очевидна. Пробіг у кілометрах – на відміну від американських машин, канадські рахують пробіг у кілометрах, а не в милях. Ще одна економія, адже перепрошивати комп'ютер авто не знадобитися. Великий вибір транспортних засобів – представлені моделі на будь-який смак, колір і бюджет. Відмінний технічний стан автомобілів.

Усе це в сукупності стало причиною для того, аби ми почали пропонувати клієнтам не тільки авто з США, а й з Канади.

Географія Ваших клієнтів обмежується лише Волинню?

Насправді з Луцька та Волині лише приблизно 15% наших клієнтів. Найбільше звертаються з центральної України, зокрема з Києва та Київської області. Хочу зауважити, що у нас діє доставка авто по всій території України.

Скільки наразі працівників нараховує Ваша компанія?

У нас працює 16 висококласних менеджерів, які допоможуть обрати авто та разом із клієнтом пройдуть всі етапи до моменту, поки новий власник не опиниться за кермом вже свого автомобіля.

Ви постійно пропонуєте клієнтам участь у різноманітних розіграшах та акціях…

Так, на початку 2021 року ми розіграли автомобіль, і переможцем став мешканець Києва Олексій Фролов. А щомісяця впродовж року ми розігруємо серед підписників нашої сторінки у Facebook 5 тисяч гривень.

Кількість фірм, які пропонують вживані автомобілі чи то є Європи, чи з США, постійно росте. Як ставитесь до конкуренції?

Я впевнений, що здорова конкуренція має бути. Але ми конкурентів насправді не боїмося. Адже у нас якісний сервіс та найкращі цінові пропозиції. До слова, в місяць у середньому продаємо 50 – 60 авто, відтак можу зробити висновок, що наші менеджери повністю виконують поставлені перед ними завдання. А вдячні відгуки сотень наших клієнтів – тому підтвердження.

Отож, звертайтесь до професіоналів компанії «Intertrade авто з США» за адресою: Волинська область, Луцький район, с. Рованці, вулиця Об'їзна Друга, 47.

093 170 73 53 (відділ продажу)

096 866 66 40 (Тарас)

066 950 90 25 (Олександр)

facebook.com

instagram.com

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, автомобіль, сша, канада
В тему