В центрі уваги

На Волині працівники райрад змагалися проти адміністрацій: хто виграв

На Волині працівники райрад змагалися проти адміністрацій: хто виграв

Професійне свято державних службовців відзначили фізкультурно-спортивним турніром, який відбувся у селі Соловичі Ковельського району.

Святкове спортивне змагання між командами виконавчої влади області та збірною командою органів місцевого самоврядування відбулося 23 червня. Зокрема, команди мірялися силами під час гри у міні-футбол, пляжний волейбол та у естафетах, - йдеться на сайті Луцькради.

На турнірі змагалися команди з Луцької райдержадміністрації і районної ради, Камінь-Каширської РДА і районної ради, Володимир-Волинської РДА та Ковельських РДА і ради. Команду органів місцевого самоврядування очолив голова обласної ради Григорій Недопад, команду органів виконавчої влади очолив заступник очільника облдержадміністрації Олександр Троханенко.

Луцька районна рада була представлена чотирма депутатами: заступником голови райради Сергієм Сіваком, Олександром Радчуком, Дмитром Піддубним та Олександром Новаком.

Команда органів місцевого самоврядування виграла у футбол, проте програла в естафетах та у волейболі.

«Наступного року ми підберемо команду більш ретельно, щоб вона була більш згуртованою та сильною, тоді, впевнений, виграємо в усіх видах змагань», - резюмував голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: спорт, Волинь, Луцька районна рада, ковель
В тему