В центрі уваги

Навіщо потрібен ландшафтний дизайнер та де у Луцьку та Рівному замовити ландшафтний дизайн

Навіщо потрібен ландшафтний дизайнер та де у Луцьку та Рівному замовити ландшафтний дизайн

 «Ніхто, крім мене, не знає, який ландшафтний дизайн я хочу!» - так стверджують люди, які намагаються самотужки облаштувати територію біля будинку чи офісу, та впевнені, що ландшафтний дизайнер їм для цього не потрібен.

Пропонуємо дізнатися, чому не варто нехтувати послугами фахівця для створення довговічного, гармонійного і безпечного ландшафту на своїй ділянці на прикладі майстерні ландшафтного дизайну «Fox Garden» у Рівному та Рівненській області.

Скупий платить двічі

Найпоширеніша причина відмови від послуг ландшафтного дизайнера - це економія коштів. Здається, ну що ж такого робить цей спеціаліст, чого не можна зробити самому?

Розповідаємо докладно!

По суті, ландшафтний дизайнер - це проєктувальник, інженер і творець в одній людині, який не тільки в естетиці розбирається, але і знаходить рішення для безлічі технічних завдань.

Якщо ви довірите свою ділянку рукам дизайнерів «Fox Garden», то отримаєте презентабельний ландшафт в будь-який час року, краса якого буде базуватися не на  швидкоплинному цвітінні, а на геометрії ліній та архітектурі об’єктів.

Пов'язано це з тим, що ландшафтний дизайнер майстерні ландшафтного дизайну починає роботу з підготовки концепції, планування, що відповідає всім потребам. При цьому враховуються зони впливу підземних комунікацій, фундаментів, вимоги окремих функціональних зон (відкрите вогнище з іскрами, дитячий ігровий майданчик, сад на сонячному місці тощо).

Планування ландшафту

Щоб уникнути багатьох помилок, потрібно створити план. Саме з нього починає професіонал, і вам при самостійному проєктуванні без нього теж не обійтися.  Представлення всіх ідей в масштабі на єдиному аркуші плану дозволить оцінити загальну картину, зрозуміти, наскільки вдало об'єднано простір, як будуть виглядати доріжки заданої ширини, чи помістяться садові меблі в зоні відпочинку і чи вистачить місця дітям для рухливих ігор на газоні.

Професійні тонкощі ландшафтного дизайнера

Досвідчені ландшафтні дизайнери «Fox Garden» у Рівному та Рівненській області знають не тільки принципи проєктування, але також вміють їх пов'язати з принципами гармонії, колористики, стильових нюансів, ергономіки, функціоналу. Йдеться про пропорційності посадок і будов, про стильові напрями у вирішенні дизайну саду і дому, про створення зручного і комфортного середовища, про стабільну декоративність саду тощо.

До того ж досвідчені дизайнери знають сучасні тенденції в ландшафтній сфері, мають широкий кругозір в рішенні екстер'єрів і запропонують вам різні варіанти для оформлення ділянки, необмежені однією-двома стандартними ідеями.

Тож, щоб розібратися з ландшафтним дизайном, потрібні досвід і знання. Це дуже трудомісткий процес, що займає багато часу, і який покликаний в кінцевому результаті продовжити термін служби всіх об'єктів благоустрою та озеленення, а також забезпечити безпеку вам і вашим близьким.

Беремося до справи

Коли починається реалізація проекту, пов’язана  з регулярними фінансовими витратами, ціна помилок зростає з кожним днем.

Досвідчені ландшафтні дизайнери «Fox Garden» у Рівному та Рівненській області  чітко знають послідовність виконання робіт, можуть зорієнтуватися в нештатній ситуації, щоб уникнути зайвих витрат.

Здійснюючи нагляд, досвідчений дизайнер зможе мінімізувати втрати при будь-якому форс-мажорі. Витрати на роботу професіонала врівноважують ризики, які ви накликаєте на себе в разі відмови від його послуг.

Відзначимо, що одним з найголовніших переваг ландшафтного дизайнера майстерні ландшафтного дизайнера «Fox Garden»  є те, що він має достатню кількість ресурсів, знань, вмінь, щоб втілити в життя ваші ідеї.

Ще однією перевагою фахівців «Fox Garden»  є те, що вони на професійному рівні пов'язують всі проектувальні рішення з санітарних і будівельних норм. Вони дійсно важливі, оскільки за кожною вимогою або рекомендацією стоїть великий досвід.

Чому Вам варто довірити свою ділянку «Fox Garden»

Майстерня ландшафтного дизайну «Fox Garden» у Рівному та Рівненській області пропонує ландшафтний дизайн, благоустрій та озеленення територій «під ключ». Звернувшись в компанію, ви отримаєте висококваліфіковану допомогу в створенні неповторного образу ділянки, який буде радувати Вас і Ваших близьких кожного дня з року в рік.

Переваги майстерні ландшафтного дизайну «Fox Garden»:

  • У нас - креативний підхід до кожного клієнта.
  • Знайдемо практичне рішення будь-яких дизайнерських задумів.
  • Багаторічний досвід провідних наших фахівців, професійний інструмент та сучасна техніка дозволяють нам реалізувати різнопланові проекти по всій території Західної України.
  • Ми відслідковуємо новітні тенденції розвитку дизайнерської думки та опановуємо передові технології ландшафтного дизайну.
  • Спеціалізуємося на реалізації замовлень «під ключ», таким чином забезпечуючи максимальний рівень комфорту клієнтам.
  • Готові до якісного виконання завдань на різних етапах створення та експлуатації об’єктів.

Послуги майстерні ландшафтного дизайну «Fox Garden»:

  • ландшафтне 3D-проектування з розрахунком кошторису робіт і вартості матеріалів;
  • повний комплекс земельних робіт з підготовки ділянки для влаштування газону (вивезення та завезення ґрунту, планування тощо);
  • посів газонів, укладання рулонних газонів (в т.ч. під спортивні майданчики);
  • створення альпінарію, рокарію, кам’янистих садів, влаштування квітників, композицій, рабаток, клумб з використанням ретельно відібраного посадкового матеріалу провідних вітчизняних та закордонних розсадників;
  • влаштування декоративних водойм, фонтанів та струмків;
  • чищення та обслуговування водойм професійним інструментом;
  • берегоукріплення ставків, озер, русел річок, виготовлення та монтаж габіонних конструкцій;
  • роботи з висадки рослин та їхнього догляду (в т.ч. санітарна обрізка, агротехнічні заходи щодо захисту від хвороб та шкідників, сезонне підживлення органічними та мінеральними добривами);
  • продаж та монтаж систем автоматичного поливу;
  • ландшафтне освітлення (проектування та монтаж);
  • вкладання та монтаж декоративних доріжок та підпірних стінок;
  • топіарна (декоративна) стрижка рослин;
  • виготовлення нестандартних елементів екстер’єру з використанням кованих елементів, каменю та скла;
  • обслуговування та догляд будь-яких об’єктів ландшафтного дизайну.

«Завдяки ландшафтному мистецтву ми зробимо світ зеленішим», - впевнений ландшафтний дизайнер та виконавець проектів, директор майстерні Юрій Вікторович Тригубець.

«Fox Garden»

м. Рівне, вул. Котляревського 2А

+38(096) 609-63-14

rivne.garden@gmail.com

fox-garden.rv.ua

facebook.com/foxgardenrivne

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, луцьк, Ландшафтний дизайн
В тему