В центрі уваги

Веселощі та піснеспіви: як у Ярославицькій громаді «запалював» Роман Скорпіон

Веселощі та піснеспіви: як у Ярославицькій громаді «запалював» Роман Скорпіон

У Ярославицькій громаді за підтримки ПП «Агро-Експрес-Сервіс» відбулося гучне святкування, на якому виступав співак Роман Скорпіон.

21 травня на стадіоні села зібралися мешканці громади на «Весняне стоголосся».

«У сценарії намагалися захопити кожну частинку травневих свят, аби відобразити їх у веселому піснеспіві», - зазначила ведуча.

Варто зауважити, що місце святкування ретельно продумали, адже на території для дітей облаштували батути, а також поруч був дитячий майданик.

Розпочався захід, на якому свої співочі таланти дарували й місцеві колективи, зі славня Ярославичів.

«Шановно громадо, Слава Богу вірус відступає, а тому карантинні обмеження послаблюються, проте це не означає, що їх взагалі не потрібно дотримуватися. Хочу вас привітати з усіма травневими святами, яких було дуже багато: і Пасха, й День матері, і День сім’ї, і День Європи тощо. Хочу сказати слова вдячності за цей захід ПП «Агро-Експрес-Сервіс», - зазначив голова громади Леонід Прудніков.

Зі словами вітань виступили й представники «Агро-Експрес-Сервісу» - генеральний директор приватного підприємства Михайло Бордюженко, керуючий дільницею №1 Юрій Мартинюк та керуючий дільницею №2 Михайло Приходько.

Керуючі дільницями подякували всім, хто прийшов на цей захід, та колективам, які допомогли його створити. Вони висловили вдячність й усім пайовикам, які дали землю в оренду, та подякували за взаєморозуміння та довіру.

Також вони зазначили, що цьогоріч за гектар землі підприємство платитиме 5 тисяч гривень плюс податки. А також підкреслили, що на наступний рік хочуть підвищити орендну плату не менше 6 тисяч за гектар.

«Завдячуючи вашій довірі та наполегливій праці нашого дружнього колективу, ми досягли значних результатів: змогли модернізувати виробництво та, на мою думку, створили найкраще цукрове виробництво в Україні. Своїми прибутками ми завдячуємо саме вам», - виступив Михайло Бордюженко.

Насамкінець для гостей заходу підготували сюрприз – виступ артиста Романа Скорпіона, який розпочав його усім відомою піснею «Поцілую».

Далі були не менш улюблені пісні публіки «Обійму», «Фата», «Щасливі закохані». Опісля співак презентував нову пісню, яку він записав разом з Тоньою Матвієнко «А я нікому тебе не віддам».

Роман Скорпіон

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рівне, музика, концерти
В тему