В центрі уваги

Зачіски, макіяж і фотосесія: до Дня матері 15 жінок візьмуть участь у цікавому проекті

Зачіски, макіяж і фотосесія: до Дня матері 15 жінок візьмуть участь у цікавому проекті

У Луцькому районі до Дня матері реалізують проект «Посміхнись, мамо».

Він відбудеться за підтримки Луцької райради, нардепа Вячеслава Рубльова та Жіночого руху "За майбутнє", з ініціативи депутатки Луцької районної ради Василини Вітовщик, - інформують на сторінці районної ради.

У рамках проекту 15 матерів загиблих воїнів АТО присвятять цілий день виключно собі: відчують себе справжніми Жінками, красивими та щасливими.

«Я працюю у центрі реабілітації учасників бойових дій і часто доводиться спілкуватися з жінками, які втратили своїх синів в АТО. Якось у розмові із однією із таких мам, я зрозуміла, що у такому проекті є потреба. Жінки, попри важкі випробування долі, втрати рідних, мусять жити далі та вчитися бути щасливими», - розповіла Василина Вітовщик.

Спільно із громадської організацією «Надія» було сформовано список із 15 жінок, мешканок Луцького району, які братимуть участь у проекті «Посміхнись, мамо». 16 травня учасницям проекту зроблять омолоджуючі процедури, зачіски, макіяж, манікюр, підберуть святковий одяг у магазині "Едельвіка" для фотосесії. А завершиться святкування Дня матері смачним частуванням у ресторації «Вулик», що у с. Новоукраїнка.

Ведучим заходу буде луцький шоумен Сергій Скулинець.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, день матері
В тему