В центрі уваги

«Волиньгаз» проведе повну інвентаризацію показників лічильників

«Волиньгаз» проведе повну інвентаризацію показників лічильників
АТ «Волиньгаз»

У травні 2021 року АТ «Волиньгаз» проведе повну інвентаризацію показників лічильників газу. 

Холодна та затяжна зима призвела до різкого зростання споживання газу. Це змусило багато домогосподарств шукати можливості знизити фінансове навантаження на сімейні бюджети, - повідомили у пресслужбі товариства.

Контролери підприємства здійснюватимуть фотофіксацію показань лічильників за допомогою мобільного додатку. Перевірка показань лічильників буде проводитись з дотриманням усіх карантинних норм. Це триватиме всього кілька секунд, тому споживачів просять надавати доступ до приладів обліку представникам АТ «Волиньгаз».

«Сьогодні у компанії АТ «Волиньгаз» працює близько 90 контролерів, а кількість споживачів природного газу в області – понад 250 тисяч. Процес інвентаризації вимагає певного часу, тому просимо волинян поставитися до цього з розумінням», – зауважив начальник відділу інспектування АТ «Волиньгаз» Андрій Боярчук.

Нагадуємо: працівники АТ «Волиньгаз» мають посвідчення із такою інформацією:

  • прізвище, ім'я, по батькові працівника;
  • посада;
  • номер посвідчення;
  • печатка підприємства;
  • фото працівника.

У товаристві кажуть: якщо документ викликає сумніви – рекомендуємо уточнити, чи дійсно людина, яка прийшла до вашої оселі є працівником АТ «Волиньгаз» за номером телефону (0332) 77 69 20.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: газ, волиньгаз, Волинь
В тему