В центрі уваги

Розвиток Луцького району: депутати райради обговорили сесійні рішення

Розвиток Луцького району: депутати райради обговорили сесійні рішення

Голови та представники фракцій Луцької районної ради говорили про сесійні рішення, які прийняли напередодні.

Про це вони спілкувалися в прямому ефірі телеканалу «Аверс», а також відповідали на запитання глядачів, - пише ІА "ВолиньPost".

Загалом про розвиток Луцького району в ефірі говорили Петро Олешко – голова фракції «За майбутнє», Юрій Циганюк – голова фракції «Свідомі», Микола Кравчук – член фракції ВО «Батьківщина», Юрій Бондарук – голова фракції «Слуга народу», Олександр Новак – член фракції «Європейська солідарність» та Микола Романюк – голова фракції ВО «Свобода».

Голова фракції «За майбутнє» Петро Олешко зазначив, що Луцька районна рада ще дуже молода, адже працює лише пів року. Тому говорити, яка вона, ще дуже рано. Але, за його словами, райрада має бути дієвою, прозорою, доступною та зрозумілою для кожного жителя району, повинна швидко реагувати на виклики сьогодення, які існують. Також він почав розповідати про проблеми, з якими зіткнулась Луцька райнна рада.

«На сьогодні ми ще не маємо законодавчо визначених обов'язків. Це дійсно так. Але маємо вже купу проблем. Зробивши ревізію того майна, яке ми прийняли і яке ми маємо передати територіальним громадам на бюджетне утримання (медичні, освітні установи і т.д.), ми виявили, що деяке майно було передали в ОТГ з недотриманням процедур законності. Луцька районна рада звернулася до правоохоронних органів, ведуться слідчі дії. Ми сподіваємось, що це майно повернуть до районної ради для того, щоб воно служило всій громаді», - каже Петро Олешко.

Деталі - у відео.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, депутати, Відео T1.ua
В тему