В центрі уваги

Де знайти надійного виробника захисного медичного одягу в Україні

Де знайти надійного виробника захисного медичного одягу в Україні

Для чого використовують захисний медодяг

Люди в білих халатах — так вже багато років прийнято називати медичних працівників. Саме вони завжди своїм зовнішнім виглядом викликали довіру людей. Імідж медичного закладу часто залежить від медичного одягу. А нині медичні працівники, які лікують пацієнтів з такими інфекціями, як коронавірус (COVID-19), самі схильні до ризику інфікування. Тому вони використовують захисний медичний одяг, щоб захистити себе від краплин слини при кашлі, чханні або інших рідин організму, які потрапляють від інфікованих пацієнтів і заражених поверхонь. Захисний медичний одяг та засоби індивідуального захисту можуть включати:

  • фартухи;
  • халати;
  • комбінезони (цілісний костюм);
  • рукавички;
  • маски;
  • дихальні апарати (респіратори);
  • захисні окуляри.

Медодяг та засоби індивідуального захисту необхідно правильно одягати, бо їх носіння може виявитися незручним. У деяких видах захисного медичного одягу використовуються спеціальні вкладки для полегшення його зняття.

Медичний одяг на venetomed.com

На сайті https://venetomed.com/ представлено спецодяг для медиків, виготовлений за всіма нормами, який відповідає наступним показникам:

  • повітропроникність;
  • антистатичність;
  • комфортність;
  • зручність в термообробці.

Медичний одяг, який можна подивитись на сайті, в більшості випадків шиється з натуральних матеріалів. Він добре тримає форму, гігієнічний та є незамінною уніформою в будь-якому медичному закладі.

Дизайн одягу для медпрацівників спеціально розробляється з урахуванням специфіки медичної сфери.

Компанія VENETOMED пройшла вітчизняну сертифікацію, отримавши сертифікат на відповідність ДСТУ EN 14126:2008 «Одяг захисний. Захист від інфекційних агентів».

Особливості носіння захисного медодягу

Покриття більшої частини тіла зазвичай забезпечує кращий захист. Однак це зазвичай пов’язано з підвищеними труднощами при носінні та зніманні медодягу, а також з тим, що він менш зручний, ніж звичайний. Найбільш важко знімаються такі засоби індивідуального захисту, як комбінезони, але вони можуть забезпечити найкращий захист. Значно легше знімати довгі халати, звичайні халати і фартухи. Респіратори, що носяться з комбінезонами, можуть краще захищати, ніж маски, які носять з халатами, але їх складніше надягати.

Модифікований захисний медодяг

Це халати, які мають рукавички, прикріплені до манжетів таким чином, що вони закривають область зап’ястя і знімаються разом з халатом та халати, модифіковані для щільної посадки на шиї, які можуть зменшити забруднення. Крім того, менше забруднення може забезпечити додавання вкладок у рукавички і маски.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: медицина, одяг, Україна
В тему