В центрі уваги

Футбольна команда луцького заводу «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» - абсолютні чемпіони Волині з футзалу (Друга ліга)

Футбольна команда луцького заводу «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» - абсолютні чемпіони Волині з футзалу (Друга ліга)

Для волинян, які люблять футбол, ці вихідні стали справжнім святом. У спортивно-розважальному комплексі «АдреналінСіті» відбулися фінальні поєдинки  Чемпіонату Волинської області з футзалу, який стартував у листопаді минулого року.

Надзвичайно захопливим видалося протистояння за звання абсолютного чемпіона Волині у Другій лізі між командами «Kroschu Lutsk» (підприємство «Кромберг енд Шуберт Україна Лу») та «Камаз-Агро (м. Острожець). Перший матч фінального поєдинку завершився з рахунком 1:1 і це зробило ситуацію ще більш напруженою. Друга гра була для обох команд лакмусовим папірцем і тільки від її результатів залежало, хто стане абсолютним чемпіоном Волині.

Перший тайм другої гри був відносно спокійним і завершився з рахунком 0:0. Представники обох команд вели себе дуже обережно, ніби заново вивчаючи суперника. Крошівці регулярно били по воротах суперника, проте голи не забивали.

У другому таймі ж ситуацію під свій контроль взяв Тарас Потоцький та забив перший гол на користь команди «Kroschu Lutsk».

В залі вирували неймовірні емоції, підтримати футболістів прийшли їх колеги з підприємств. Аби підкріпити переможний дух гравців, соціальна працівниця підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» Наталія Шевельова принесла на матч прапор з логотипом компанії.

«Знаю, що наші хлопці серйозно готуються до всіх змагань. Після роботи та у вихідні дні вони не йдуть відпочивати, а йдуть у спортзал. Так, раніше вони були новачками, а зараз вже перейшли на новий рівень та вже мають запрошення на різноманітні серйозні турніри. Я ними пишаюся», - захоплено розповідає Наталія Шевельова.

«Ми готові, навіть, на поле з ними бігти, аби допомогти», - переконливо додає пані Наталія.

Через кілька хвилин «Kroschu Lutsk» подвоїли свою перевагу над командою «Камаз-Агро» (2:0). Відзначився Вікентій Голіщев, який у підсумку ще й отримав звання кращого гравця сезону.

Кращий гравець сезону Вікентій Голіщев
Кращий гравець сезону Вікентій Голіщев

Після цього футболісти «Камаз-Агро» все ж перейшли в атаку та скоротили відрив до мінімального (2:1). У наступні хвилини матчу «Камаз-Агро» продовжували активно наступати, проте взяти ворота команди «Kroschu Lutsk» їм не вдалося. З рахунком 2:1 в другому матчі перемогла команда «Kroschu Lutsk» і вболівальники хлинули вітати своїх героїв!

«Емоції переповнюють. Підготовка та цей сезон були дуже важкими, адже шість місяців, кожних вихідних ми боролися за перемогу. Наші старання не пройшли дарма й ми дійшли до фіналу та стали абсолютними чемпіонами Другої ліги Волинської області. Гра була дуже відповідальною, жодна з команд не хотіла бігти й відкриватися, всі сиділи в своїх «зонах», адже фінал – це все ж таки фінал», - зазначив тренер «Kroschu Lutsk» Руслан Дорош.

Тренер «Kroschu Lutsk» Руслан Дорош третій справа
Тренер «Kroschu Lutsk» Руслан Дорош третій справа

У Чемпіонаті взяло участь 70 команд у семи лігах. За словами голови Асоціації футзалу Волинської області Руслана Корпоша, футзал на Волині помітно розвивається.

«Цей сезон може поставити собі великий плюс, бо гравці справді виросли як в ігровому плані, так і в плані підготовки. Видно, що команди почали тягнутися вище. Ця гра була дуже цікавою. Команда «Крошу» не потрапила на призовий п’єдестал, тому зараз вони налаштувалися на реванш і за підсумками двоматчового протистояння виграли», - зауважує Руслан Корпош.

Голова Асоціації футзалу Волинської області Руслан Корпош
Голова Асоціації футзалу Волинської області Руслан Корпош

«Хоч перший тайм у нас був не надто вдалим, але в другому ми все виправи, бо дали «напору». Мабуть, це й допомогло нам виграти. Суперник був справді гідний, адже грати було складно. Але від цього тільки цікавіше. До всього ж нам це не завадило перемогти», - ділиться враженнями гравець «Kroschu Lutsk» Юрій Куран.

Гравець «Kroschu Lutsk» Юрій Куран
Гравець «Kroschu Lutsk» Юрій Куран

Капітан команди Сергій Ціхоцький додав, що гравці дуже старалися та щотижня відшліфовували свої навички на тренуваннях.

«Мабуть, саме тому ми й змогли досягнути такого рівня. Звісно, в цій грі ми були спроможні й краще себе показати, адже було багато невикористаних моментів. Але варто зауважити, що наш суперник був справді сильним і не давав нам догравати до кінця моменти», - наголосив Сергій.

Капітан команди Сергій Ціхоцький
Капітан команди Сергій Ціхоцький

Далі на переможців чекає підготовка до Першої ліги, яка відбудеться з осені цього року. Тому побажаємо хлопцям із «Kroschu Lutsk» хорошої гри та нових перемог!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Кромберг енд Шуберт, спорт
В тему