В центрі уваги

Весняні мотиви та море позитиву: неймовірний майстер-клас для дітей від «Кромберг енд Шуберт Україна Лу»

Весняні мотиви та море позитиву: неймовірний майстер-клас для дітей від «Кромберг енд Шуберт Україна Лу»

У Луцьку на базі художньої студії «Чарівний пензлик» для дітей працівників «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» організували серію захоплюючих майстер-класів.

Пів сотні дітей робили з паперу подарунки для своїх мам.

Як розповіли організатори заходу, дітей поділили на групи по 10 осіб (за віком). На майстер-класах дотримувалися всіх карантинних норм: масковий режим, провітрювання кабінетів та дезінфекція.

«Ми вирішили організувати такий творчий захід для діток, аби вони розвивалися та могли цікаво провести вільний час без ґаджетів. Ми вже не вперше робимо подібні майстерки, тому з впевненістю можу сказати, що дітки обожнюють робити подарунки своїми руками», - говорить соціальний працівник підприємства Ніна Кислюк.

Дирекція компанії «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» часто організовує подібні творчі дійства. Тут діти мають можливість спробувати себе та дізнатися, що їм подобається», - продовжила жінка.

Протягом години дітки створювали різноманітні аплікації та отримували від того неймовірне задоволення.

«Це було так весело, - ділиться своїми враженнями маленька Діанка. – Ми робили весняну пташечку. Вона блискуча, з квіточками та кружечками. Таке я робила вперше і мені дуже сподобалося, було цікаво».

Батьки ж не в меншому захваті від майстер-класу.

«Це чудово, що «Кромберг» організовує такі заходи. Головне, щоб дітям подобалося, а якщо в захваті вони, то і ми також. Моя дитина вже втретє на майстер-класах від підприємства. В цьому році донька питала, коли ми вже знову підемо на майстерки, а сьогодні вже просить частіше їх відвідувати. Захват переповнює її. Тут вона дізнається щось нове та хоче приходити ще», - розповідає мама Олена Власенко.

На майстер-класі від «Кромберг енд Шуберт Україна Лу» та «Чарівного пензлика» вперше побувала сім’я Бугайчуків.

Як розповіла мама Катерина, вони з донькою та сином вирішили спробувати виготовити щось своїми руками.

«Хлопчик в нас у молодшій групі, а дівчинка – в старшій. Вони люблять малювати та ліпити, тому я й вирішила привести їх сюди, аби спробувати щось нове та побачити, чи сподобається, чи вийде.

Хочеться, щоб діти були задоволені, аби їм сподобалася колективна робота», - додає Катерина Бугайчук.

«Минулі роки ми ліпили вироби з глини, робили аплікації до Дня святого Валентина. Планів ще було багато, проте коронавірус став на заваді. А зараз ми вже маємо можливість попрацювати з дітками. Сьогодні ми виготовили аплікацію пташечки, яка сидить у гніздечку. Тут є елементи дизайну, живопису та декоративного розпису.

Діти дуже гарно ставляться до таких майстер-класів, бо вони люблять творити, люблять процес створення прекрасного, а коли це все ще й гарно підготувати та продумати завдання відповідно до віку, то вони взагалі в захваті і їх переповнюють емоції», - наголосила керівниця студії «Чарівний пензлик» Алла Жупанюк.

Майстер-клас

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Кромберг енд Шуберт, діти
В тему