В центрі уваги

Володимир-Волинська птахофабрика передала допомогу Станції переливання крові

Володимир-Волинська птахофабрика передала допомогу Станції переливання крові

4-го березня до Обласного центру переливання крові, філіал якого знаходиться у Володимирі-Волинському, представники місцевої птахофабрики відправили благодійну допомогу для забезпечення донорів солодким чаєм перед кроводачею.

Це були одноразові паперові стаканчики, цукор і пакетики чаю. Співробітники станції кажуть, що таких запасів вистачить на 1-2 місяці.

“Нам дуже приємно, що керівники Володимир-Волинської птахофабрики завжди йдуть на зустріч, і ніколи не ігнорують наші потреби та законодавство України про донорство, може, тому в нас велика кількість почесних донорів, які працюють саме на цьому підприємстві. Дякуємо команді Володимир-Волинської птахофабрики!” - зазначив Ярослав Бенч, завідуючий відділенням заготівлі крові.

Пакунки передавали представники птахофабрики.

“Днями до нас надійшов лист від Волинського обласного центру служби крові. Звичайно, наша компанія та команда завжди підтримує Станцію переливання крові та на цей раз відреагували максимально швидко. Раніше ми організовували командою здачу крові, коли в карантин Станція потребувала донорів”, - розповідає Ірина Пикалюк, представник Володимир-Волинської птахофабрики.

Відділ заготівлі крові у місті забезпечує цілий регіон: Володимир-Волинський, Нововолинськ, Любомль, Локачі й т.д. Керівництво розповідає, що нагальна потреба у донорах є завжди, якщо раніше щомісяця приходило 500 чоловік на здачу крові, зараз ця цифра зменшилася вдвічі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, володимир-волинський, кров, допомога
В тему