В центрі уваги

Питання до проктолога: відповідає фахівець клініки «Мед Сіті»

Питання до проктолога: відповідає фахівець клініки «Мед Сіті»

Говорити відкрито про проктологічних захворюваннях не прийнято. Тому не дивно, що перед візитом до проктолога у пацієнтів виникає маса питань. На них детально відповість фахівець клініки «Мед Сіті».

Скільки коштує прийом у проктолога?

Ціни на послуги проктолога в «Мед Сіті» одні з найвигідніших в Україні. Первинна консультація обійдеться всього в 399 гривень.

Як проходить первинний прийом?

Повний огляд у проктолога включає в себе:

  • збір анамнезу у пацієнта;
  • візуальний огляд;
  • пальпація прямої кишки;
  • огляд з використанням оптичних приладів.

Після цього лікар при необхідності призначає апаратну і інструментальну діагностику, а також лабораторні дослідження.

Чи можна обійтися тільки зовнішнім оглядом?

Багато пацієнтів на прийомі у проктолога сподіваються обійтися тільки візуальном оглядом. Однак, на жаль, він не дає повної картини, через що лікар не зможе поставити точний діагноз. Необхідно внутрішнє втручання - ректоскопія.

Чи боляче робити ректоскопію?

При ректоскопії пацієнт буде відчувати дискомфорт, але не сильний. Тому побоюватися не варто. При необхідності пацієнта можуть ввести в загальний наркоз.

Як підготуватися до відвідування фахівця?

За добу до візиту до лікаря необхідно обмежити споживання їжі. Найкраще обійтися рідиною, можна пити всі напої за винятком газованої води.

Щоб очистити кишечник можна випити проносні препарати або зробити клізму. Більшість пацієнтів воліють перший варіант, оскільки він максимально простий, комфортний і безболісний.

Де в Києві приймає проктолог?

Хороший спеціаліст з великим досвідом роботи приймає в клініці «Мед Сіті». Проктолог на консультації збирає анамнез, проводить інструментальне і апаратне обстеження. На підставі даних діагностики лікар ставить точний діагноз і розробляє ефективну схему лікування. Спеціаліст може гарантувати клієнтові одужання та поліпшення стану.

Варто зазначити, що у жінок проктологічні проблеми можуть бути пов'язані зі сферою гінекології. Тому також необхідно записатися на консультацію до гінеколога за цим посиланням https://medcity.ua/services/konsultatsiya-ginekologa/.

Як часто необхідно відвідувати даного фахівця?

З метою профілактики різних захворювань необхідно проходити огляд у проктолога один раз на рік. При наявності хронічних захворювань робити це рекомендується частіше, один раз в півроку. Якщо спостерігаються скарги, наприклад слизові або кров'янисті виділення з прямої кишки, папіломи, незвичні явища та інше, радимо запланувати консультацію з відповідним спеціалістом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: медицина, лікування, Україна
В тему

Останні матеріали