В центрі уваги

Андрій Разумовський став представником Конфедерації будівельників України на Волині

Андрій Разумовський став представником Конфедерації будівельників України на Волині

Регіональним представником Конфедерації будівельників України на Волині обрали директора Будівельної компанії «Інвестор», депутата Луцької міської ради Андрія Разумовського.

Відповідне рішення ухвалили на засіданні Ради директорів КБУ, що відбулося 17 лютого в Києві, - повідомили в компанії.

«КБУ – це авторитетне і найбільше професійне об’єднання, куди входять усі провідні будівельні компанії країни. Тому це справді велика честь бути представником цієї організації в регіоні. Будемо працювати над тим, щоб об’єднувати будівельників Волині і популяризувати нашу галузь. Протягом останнього року в період кризи будівельний сектор показав, що є рушійною силою економіки», – прокоментував призначення Андрій Разумовський.

Під час засіданні КБУ також обговорювали питання реформування дозвільної системи, іпотечного кредитування, підключення об'єктів до зовнішніх мереж та схвалення Урядом застосування нових технологій – віртуального моделювання будівель (ВІМ-технологій).

Довідково. Конфедерація будівельників України – професійне об’єднання, до якого входить понад 700 будівельних холдингових компаній та організацій. КФУ працює із 2005 року та має свої представництва в усіх регіонах України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, Нерухомість, Фото, Андрій Разумовський
В тему