В центрі уваги

Жалюзі незамінні в сучасному інтер’єрі

Жалюзі незамінні в сучасному інтер’єрі

Чому обирають жалюзі

Оздоблення вікон — один із останніх етапів обробки інтер’єру. Це можна зробити за допомогою багатьох рішень, серед яких найбільш популярними є віконні жалюзі день-ніч. Встановивши їх, ви забезпечите собі можливість затемнювати кімнату щоразу, коли вам це потрібно. Вночі жалюзі приховають приватне життя домочадців, а вдень захистять від палючого сонця. 

Серед асортименту інтернет-магазину jaluzi-service.com.ua ви знайдете жалюзі різних розмірів, які зможете легко підлаштувати під віконний отвір. Там ви можете придбати:

  • вертикальні жалюзі;
  • горизонтальні жалюзі;
  • тканеві ролети;
  • римські штори;
  • рулонні штори;
  • жалюзі день-ніч та ін.

Види жалюзі

Щоразу популярнішими стають жалюзі день-ніч, які ідеально підходять для будинків, оформлених по-сучасному, але також вписуються в мінімалістичний, скандинавський, промисловий або навіть класичний інтер’єр, якщо правильно підібрати колір. Моделі цього типу складаються з двох частин, якими ви можете керувати будь-яким способом. Можливість самостійно регулювати кількість світла, що потрапляє в кімнату, надзвичайно зручна і буде корисною в будь-якій кімнаті.

Жалюзі день-ніч дозволять насолоджуватися приватністю і, одночасно, природним освітленням інтер’єру. Увечері ці жалюзі забезпечать вам кращий відпочинок, оскільки не пропускатимуть інтенсивного вуличного освітлення, яке ускладнює засинання.

Модним елементом дизайну інтер’єру також стали римські штори. Це найкращий вибір для кухні, оскільки вони чудово пасують до нижніх вікон. Ви можете встановити римські штори будь-яким способом, який вам подобається, наприклад на стіну або на карниз. Їх експлуатація не викличе труднощів — підйом і опускання тканини здійснюється за допомогою ланцюгового механізму. Римські штори ідеально впишуться в інтер’єри, оформлені в сучасному, скандинавському і навіть сільському стилі.

Штори-затемнення чудово захищають кімнату від зовнішнього світла. Встановіть їх у дитячій кімнаті, щоб сонячне проміння не розбудило вашу дитину. Штори-затемнення на вікнах також будуть не зайвими у вашій спальні, бо захистять від світла з автомобільних фар чи вікон навпроти.

Якщо у квартирі є домашній кінозал, куди ви запрошуєте друзів переглядати ваші улюблені фільми, то цей тип штор забезпечить чудову видимість зображення, що відображається на екрані. Такі моделі найчастіше виготовляють з поліестеру, завдяки чому вони не втрачають свого кольору під впливом частого та інтенсивного сонячного проміння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему

Останні матеріали