В центрі уваги

«Тепло рук» від Norfin

«Тепло рук» від Norfin

Активний відпочинок, рибалка, зимові туристичні походи - далеко не рідкість. Щоб приємно провести час, необхідно подумати про якісний, зручно зшитий одяг та аксесуари. Збираючись на виїзд на природу в холодну пору року, слід обов'язково подбати про тепло своїх рук. Правильний вибір рукавичок допоможе запобігти обмороженню кінцівок та інших неприємностей, пов'язаних з руками. Адже здоров'я і зручність потрібно цінувати понад усе.

Надійний захист потрібен рукам і в теплу пору року, адже кінцівки потіють, зісковзують, що вкрай незручно. Рукавички, виконані з композитних матеріалів, краще відводять вологу та покращують циркуляцію повітря.

Чим хороша продукція бренду Norfin

Компанія Norfin має в розпорядженні великий асортимент рукавичок і рукавиць, що підходять до будь-якого випадку. Бренд пропонує своїм покупцям різноманітні моделі - рукавички з «відкритими пальцями» для рибалок, закриті рукавички і рукавиці для проведення активного відпочинку, які підходять для їх використання в екстремальних умовах, а також вироби для повсякденного носіння. Придбати потрібну модель можна на сайті norfin.com.ua.

Всі вироби фірми Norfin виготовляються із сучасних, «дихаючих» матеріалів і відповідають встановленим критеріям якості. Продукція бренду неспроста заслужила велику любов людей з усього світу. Тому вироби цієї марки і користуються такою небувалою популярністю. З аксесуарами норфін зимова риболовля, полювання, катання на лижах та інші активні заходи пройдуть на ура.

Особливості демісезонних і зимових рукавичок Norfin

Виробник робить рукавички і рукавиці з м'якого, приємного шкірі матеріалу. У них неможливо пошкодити руки або натерти мозолі. Усередині виробів завжди зберігається приємний і комфортний мікроклімат. Рукавички мають анатомічний крій, а комфорт досягає за рахунок м'якого і зностойкого матеріалу.

Демісезонні варіанти рукавичок розраховані на весну, ранню і пізню осінь. Такі вироби підрозділяються на 2 різновиди:

  • Тонкі рукавички, призначені для шкарпетки в теплий сезон. Вони спрямовані на попередження появи мозолів, ран та інших пошкоджень.
  • Утеплені вироби, які використовуються в холодну і прохолодну вітряну погоду, в заморозки.
  • У будь-який час року руки вимагають захисту, тому носіння аксесуарів буде корисно завжди.

В продукції фірми норфін руки не потіють за рахунок забезпечення необхідного повітрообміну, не пропускають вологу, надійно утримують снасть в руці, покращуючи зчеплення з вудилищем або іншими елементами снасті, сприяють більшому комфорту. Завдяки продукції Norfin руки збережуться в теплі, та не замерзнуть в прохолодний ранок або дощовий осінній день.

Без якісних і надійних зимових рукавичок не може обійтися жоден рибалка, сноубордист, мисливець або лижник. Вироби для рук також прекрасно підходять для їзди на снігоході або квадроциклі, з часом стаючи обов'язковим атрибутом екіпірування. У холодний період неможливо обійтися без рукавичок, адже кишені куртки не врятують від впливу суворого клімату.

Рукавички забезпечать рукам захист від снігу, морозу, вітру, попаданню всередину вологи завдяки наявності в основі водонепроникного матеріалу. Незважаючи на гарну теплопровідність завдяки утеплювачу, рукавички норфін мають середню товщину, що зберігає необхідну чутливість шкіри рук. Міцний матеріал надійно захищає шкіру від механічних впливів. У деяких виробах є можливість відкрити пальці (вказівний, середній і великий).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: одяг
В тему