В центрі уваги

«Європейська Солідарність» публічно заявила про підтримку Шиби у другому турі виборів мера Луцька

«Європейська Солідарність» публічно заявила про підтримку Шиби у другому турі виборів мера Луцька

Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба та представники політичної партії «Європейська Солідарність» підписали меморандум про співпрацю. Також «ЄС» публічно заявила про підтримку Шиби в другому турі виборів мера Луцька.

Підписання меморандуму відбулося у п’ятницю, 6 листопада, на Театральному майдані Луцька.

«Зараз тут, у центрі міста Луцька, відбувається підписання меморандуму між мною, як кандидатом на посаду Луцького міського голови, і політичною партією «Європейська Солідарність». Я заявляю про свою підтримку всіх ініціатив, які буде пропонувати «Європейська Солідарність» для того, щоб наше місто змінилося у кращий бік, щоб в нашому місті ще сильніше відстоювалися європейські цінності і щоб лучани жили краще і краще врядували у своєму місті», – виступив кандидат у мери Луцька (самовисуванець) Богдан Шиба.

Екскандидат у мери Луцька від політичної партії «Європейська Солідарність», новообраний депутат Луцькради Юрій Моклиця заявив, що давно визначився, кого підтримуватиме у другому турі виборів.

«На щастя, я мав можливість працювати з теперішніми претендентами обома на крісло міського голови, і для мене, як для представника європейської партії, питання взагалі навіть не виникає. Богдан Павлович Шиба – це дійсно європейський лідер і практично єдиний з двох кандидатів, який може припасувати нашій партії і її цінностям. Для мене від початку це рішення було очевидним: якщо Богдан Павлович буде в другому турі, то я і при можливості команда, з якою я зайшов у міську раду – вся команда «Європейської Солідарності», будемо його підтримувати. І я думаю, що ми попрацюємо в оновленій міській раді і вже в якості нової демократичної влади», – виступив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вибори, луцьк, Політика
В тему