В центрі уваги

Стоматологія Осокорки Люмідент

Стоматологія Осокорки Люмідент

Приватна стоматологія Осокорки Люмідент входить в мережу стоматологічних клінік в Києві, яка по оснащенню інноваційним обладнанням займає лідируючі позиції. В нашій стоматологічній клініці Осокорки кожен пацієнт отримує практично необмежені можливості в отриманні стоматологічної допомоги з лікування, відновлення, протезування зубів.

Завдяки колективу висококваліфікованих фахівців, залишаючи стіни клініки «Люмідент», наші пацієнти радіють красивій усмішці, здоровим зубам, здобувають упевненість в собі. І найголовніше, що всі візити до стоматолога проходять без страху і тривоги, так як для проведення всіх процедур та маніпуляцій в нашій клініці застосовуються найефективніші види знеболювання.

Стоматологи в клиниках Люми Дент
Стоматологи в клиниках Люми Дент

Ну а тепер, про все по порядку. «Люмідент» в Києві - це найкраща мережа зубопротезних клінік, в яких працюють хороші лікарі стоматологи, які за доступними цінами надають широкий спектр якісних послуг, що включає:

  • лікування захворювань зубів і ясен;
  • виготовлення зубних протезів всіх існуючих в сучасній стоматології видів;
  • хірургічну одноетапну і двоетапну імплантацію зубів;
  • чистку і відбілювання зубів.

Є чим пишатися

Мережа клінік «Люмідент по праву займає місце в трійці найбільших приватних стоматологічних центрів в столиці. Наші фахівці ведуть прийом в 15 робочих кабінетах, 4 з яких - це операційні, де проводяться хірургічні операції по установці імплантів. Є 3 рентген кабінети, оснащених комп'ютерними томографами з цефалостатом і радіовізіографи.

Послуги рентген кабінетів lumident є доступними для наших пацієнтів, а також для клієнтом з інших медичних установ. У всіх зубних медичних центрах мережі lumident, в тому числі і в стоматології Осокорки в Києві працює цифрова зуботехнічна лабораторія, завдяки якій ми маємо можливість виробляти високоякісні зубні протези всіх видів і рівнів складності і пропонувати пацієнтам протезування в різних цінових сегментах.

Тому стоматологічні послуги нашої клініки в житловому масиві у метро Осокорки за адресою: вул. Анни Ахматової, 14-А, є доступними для широкого кола людей з різними фінансовими можливостями. Клініка «Люмідент» на Ахматової зарекомендувала себе, як краща стоматологія по лікуванню зубів, що підтверджується відгуками вдячних пацієнтів.

Стоматологія «Люмідент» користується надзвичайно високим авторитетом серед жителів Києва і знаходиться на лідируючих позиціях в Україні за якістю і кількістю проведених операцій по імплантації. Наше відділення стоматології на Осокорках у Києві має все обладнання, необхідне для проведення процедур із застосуванням комп'ютерної анестезії та медикаментозного сну.

Лечение зуба
Лечение зуба

Команда професійних ортодонтів в складі 7 фахівців займається виправленнями прикусу у дорослих і дітей за допомогою брекетів, пластинок, прозорих кап. Кожен пацієнт lumident може отримати безкоштовну консультацію фахівців стоматології. Стоматологічна клініка «Люмідент» Осокорки має технічне оснащення, яке дозволяє нашим лікарям пропонувати широкий спектр стоматологічних послуг дорослим і дітям із застосуванням дентальних технологій та інноваційного обладнання від кращих виробників.

Вся робота нашої клініки будується виключно на інтересах кожного пацієнта, який прийде до нас на прийом. Ми зацікавлені в тому, щоб відвідуючи стоматологію Осокорки, дорослі і юні пацієнти отримували якісні послуги з позитивними емоціями, в комфортних умовах і без болю.

VIP сервіс кращого класу за доступними цінами, привітний персонал, лікарі, які досконало володіють новими стоматологічними технологіями - це запорука нашої популярності серед потенційних клієнтів.

У всіх фахівців з лікування та протезування зубів є відповідні ліцензії на роботу за цими напрямками. Ми не стоїмо на місці і продовжуємо йти по шляху самовдосконалення і підвищення професійного рівня. Хочете мати здорові і красиві зуби? Запрошуємо в стоматологію Осокорки!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Стоматологія, лікування, київ
В тему