В центрі уваги

Де у Луцьку купити європейську керамічну плитку, відмінну сантехніку та меблі до ванної кімнати

Де у Луцьку купити європейську керамічну плитку, відмінну сантехніку та меблі до ванної кімнати

Ванна кімната, як практично єдине місце в будинку, де можна спокійно відпочити і реально змити з себе тягар прожитого дня,  має бути комфортним і затишним. Основою для цього затишку слугують меблі для ванної кімнати, сантехніка та різноманітні аксесуари, які примножують загальну  гармонію та забезпечують чистоту.

Так, сучасна сантехніка вирізняється практичністю, функціональністю і стильним дизайном. При облаштуванні головним критерієм вибору всієї сантехніки є якість матеріалу - він повинен бути міцним, довговічним, стійким до підвищеної вологості і перепадів температур.

 Для створення гармонійного інтер'єру також необхідно, щоб ванна, раковина, унітаз і інші складові поєднувалися між собою за стилем і кольором.  Різноманітність форм і матеріалів дозволяє оформляти ванну кімнату відповідно до особистих переваг і фінансових можливостей кожного покупця.

Меблі для ванної кімнати варто підбирати дуже уважно, це фінальний штрих, який створює повноцінну картину. Без таких елементів в інтер’єрі, як шафки, тумби для банного приладдя, дзеркала і полки, комфорт просто неможливий.

Звісно, якщо ви вирішили обладнати стіни та підлогу у ванній кімнаті керамічною плиткою, то вона має відповідати загальному стилю ванної кімнати, пасувати до меблів та сантехніки.

Так, якісну керамічну плитку, відмінну сантехніку будь-якої конфігурації і стилю, виробників України, Білорусії, Італії, Іспанії, Польщі та інших країн світу,  у Луцьку ви можете придбати за доступною ціною у салоні-магазині «Світ кераміки».

Багатотисячний асортимент та відомі світові бренди

Салон-магазин «Світ кераміки» — це 20-річний неоціненний досвід на ринку України, просторі виставкові зали й великі складські приміщення,  багатотисячний асортимент відповідної продукції.

У нашому салоні в Луцьку представлена елітна сантехніка для ванної, меблі та аксесуари, що відповідають найрізноманітнішим бажанням клієнтів,  від найвідоміших світових брендів, таких як:

  • керамічна плитка виробників Іспанії: Saloni Ceramica, Pamesa Ceramica, Venus Ceramica, Grespania, Cristacer, Newker, Equipe, Peronda, APE.  

Іспанська керамічна плитка входить в світовий рейтинг кращих продуктів даного сегменту ринку оздоблення. Продукцію вирізняє особливий шарм, адже кераміка Іспанії виготовляється за традиціями, які передавалися з покоління в покоління.

Використовуючи іспанську керамічну плитку, ви зможете легко реалізувати будь-який задум та створити сучасний інтер'єр: від практично-лаконічного до розкішно-елітного.

  • керамічна плитка виробництва Чехії Rako, виробництва Польщі Opoczno, Cersanit, Cerrad, Paradyz, білоруського виробника Keramin, виробника України Golden Tile, російського виробника Kerama marazzi.

Якісна керамічна плитка з Чехії, Росії, білорусі, України, Польщі є ідеальним оздоблювальним матеріалом, адже характеризується високим рівенем зносостійкості, стійкістю до механічного впливу, несприятливого впливу навколишнього середовища і побутової хімії.

  • змішувачі торгових марок Hansgrohe, Valtemo, Oras, Grohe, Armatura, Rubineta, Invena.

Правильно вибрати змішувач для ванної, душа, біде або кухні досить легко, якщо розумієте конструктивні особливості, принцип дії, переваги та недоліки певних типів пристроїв. Якість, функціональність, відповідний інтер'єру дизайн - ось основні параметри, на яких ґрунтується підбір сантехнічної продукції.

Важливими факторами при виборі змішувача для ванни, кухні, біде, душу або для раковини також є вартість і комплектація. Якщо у вас є залишилися питання, можете звернутися за допомогою до фахівців салону-магазину «Світ кераміки». Серед широкого асортименту ви знайдете все необхідне, а також зможете отримати професійну консультацію.

  • дзеркала J-Mirror та Liberta, які ви можете замовити у нас відповідно до ваших потреб, за індивідуальними розмірами.

Сучасне дзеркало – це яскрава деталь інтер'єру. При правильному виборі цей елемент може сприяти візуальному збільшенню простору в будь-якому приміщенні.

У ванній кімнаті вологість більш високого рівня, ніж в інших кімнатах, тому дзеркало повинно бути найвищого класу, щоб не втратити свій блиск через кілька років.

  • мозаїки брендів Krimart, Glance Gold.

Найдавніші мозаїчні знахідки датуються V століттям до н.е. Пройшли тисячі років, а цей вид обробки досі залишається популярним. Мозаїкою прикрашають ванні кімнати, кухні та інші приміщення, її використовують для створення неповторних візерунків на стінах і підлозі.

  • меблі для ванної кімнати, ванни, душові кабіни, сантехніка від RAVAK, AGNES, Van Mebles, Kaldewei, Snail, Duravit, Duke, Colombo, Devit, Swan, Excellent, Roca, Geberit, Rock Design, Arter Plast, Аквародос, Мойдодир.

 Серед новинок салону-магазину: керамограніт, дзеркальна плитка, ПВХ плити  та молдинги, декоративні балки, декоративний камінь на основі бетону, стильні аксесуари у ванну кімнату тощо. 

 

Наша компанія успішно працює на українському ринку елітної сантехніки

«Світ кераміки» - один з найбільших постачальників європейської сантехніки та керамічної плитки класу люкс з величезною складською програмою, мінімальним термін доставки замовленої продукції і високим рівнем сервісу!

Ми пропонує своїм клієнтам  постійні новинки на ринку керамічної плитки та сантехніки, широкий асортимент якісного товару, консультації з оформлення інтер’єру приміщення, комфортну атмосферу і, звісно, індивідуальний підхід.

З 2001 року наша компанія успішно працює на українському ринку елітної сантехніки. За цей час у нас з'явилося безліч постійних клієнтів і партнерів, співпрацею з якими ми дуже дорожимо, і робимо все можливе, щоб вони отримували від нас тільки кращу і якісну продукцію.

Пропонуємо професійні консультації та повний підбір матеріалів (керамічна плитка, сантехніка, декоративна штукатурка, камінь, двері, кухні, меблі, гардини, фурнітура, стелі, освітлення та інше)

 «Світ Кераміки» салон-магазин

 м. Луцьк, вул. Рівненська, 83,

(0332) 751760

 (096) 2687196

facebook.com

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк
В тему

Останні матеріали