В центрі уваги

Максим Клим’юк: «Я вірю в нас і в нашу перемогу!»

Максим Клим’юк: «Я вірю в нас і в нашу перемогу!»

Звернення кандидата на посаду міського голови Володимира-Волинського Максима Клим’юка

«Шановні друзі! Зовсім скоро нам усім потрібно буде зробити вибір і дати відповідь самим собі, наскільки ми можемо впливати та керувати власним життям.

Ми так багато говоримо про зміни, про бажання жити там, де цінують і поважають кожного, де не крадуть з бюджету наших грошей, не беруть хабарів, де не ділять людей, де підтримують та допомагають.

25 жовтня ми будемо мати шанс, згідно з яким будемо жити наступні п’ять років!

Я хочу звернутися до молоді! Вони сподіваються, що ви не прийдете! Збанкрутіла влада боїться вашої явки на виборчі дільниці! Я впевнений, що вони будуть здивовані, тому що вірю у молодь Володимира, вірю, що ми покажемо їм, як багато залежить від нас! Ми не лише майбутнє, а й сьогодення Володимира. 25 жовтня нам потрібна ваша підтримка!

Я звертаюся до вчителів, лікарів, військових і працівників бюджетної сфери! Я знаю багатьох із вас! Багато разів я чув вашу сміливу та професійну думку! Я знаю, що вам набридло з протягнутою рукою просити кошти для школи, лікарні чи установи! Я впевнений, що ви готові, незважаючи на тиск та залякування, показати свою принципову позицію!

Шановні жителі Зарічанської ОТГ! Вони впевнені, що прийняли рішення замість вас, але я знаю, буде так, як хочете ви, тільки так і не інакше! Тому що це ваша земля і ваш вибір! Який дозволить нам показати, яким може бути Володимир та села, якими ми будемо пишатися!

Шановні представники великого бізнесу та приватні підприємці! На вас тримається економіка Володимира. Ми не можемо дозволяти їм продовжувати грабувати наше місто і руйнувати наше життя. Я вірю, що ми зможемо реалізувати спільні ідеї та створити справді європейське місто!

Любі батьки, діди, бабусі! Дозвольте нам подбати про вас, запропонувавши медичний та соціальний захист, якого ви достойні! Допоможіть нам зробити Володимир комфортним для усіх його жителів!

Володимирчани, ми заслуговуємо іншої влади! Влади, яка буде цінувати кожного, незважаючи на прізвища, статки чи посади.

25 жовтня ми маємо прийти та показати, що нас більшість!

Я вірю в нас і в нашу спільну перемогу!»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, володимир-волинський, вибори
В тему