В центрі уваги

Махрові вироби від українського виробника «Аватон»: де купити у Луцьку махрові рушники, серветки, постільну білизну

Махрові вироби від українського виробника «Аватон»: де купити у Луцьку махрові рушники, серветки, постільну білизну

Приємні на дотик, м’які та пухнасті, міцні та бархатисті  - махрові вироби милують око своїм різнобарв’ям.   Неможливо уявити будинок чи квартиру у Луцьку чи на Волині, в яких не знайшлося місця махровим рушникам, простирадлам, серветкам. Адже   вони чудово контактують з шкірою, не викликаючи подразнень і алергічних реакцій.

Через свої численні  позитивні експлуатаційні властивості  і порівняно невисоку вартість, махрові вироби українського виробництва стали незамінні в домашньому побуті.

Для виготовлення махри використовуються переважно натуральні волокна без додавання синтетичних ниток.

Так, сировиною для виробництва махрових виробів від компанії «Аватон» слугує 100% бавовняна пряжа.

Приватне підприємство «Аватон» із 15-річним досвідом - єдине в Україні виготовляє махрові вироби трикотажним методом. Саме цей метод дозволяє зробити махрові вироби більш м’якими. При цьому вони не втрачають своїх властивостей під час прання, а навпаки – розпушуються та ще краще вбирають воду.

Головним напрямком діяльності підприємства являється виготовлення та реалізація виробів з бавовни, таких як:

  • махрові рушники,
  • простирадла,
  • пледи,
  • постільна білизна,
  • тканини,
  • махрові халати.

Махрові вироби - відмінно вбирають воду і дарують шкірі ніжність

Незважаючи на те, що асортимент сучасних матеріалів для рушників, халатів, простирадл  стрімко зростає, махрова тканина утримує лідерство в цьому сегменті. Виготовлена з натуральної бавовни, вона відмінно вбирає воду і дарує шкірі ніжність дотиків.

Махрові вироби - м'які, міцні і пухнасті - користуються стабільно високим попитом. У чому ж причина їх популярності?

Переваги махрових виробів:

  • Гігроскопічність. Матеріал здатний за короткий термін увібрати велику кількість води, при цьому абсолютно не пошкодивши приємну структуру;
  • Вироби не схильні викликати алергічні реакції і роздратування на шкірі;
  • Матеріал не схильний до розмноження грибків і бактерій;
  • Волокна бавовни добре піддаються фарбуванню, завдяки чому махрові вироби відрізняються величезним асортиментом забарвлень;
  • Незважаючи на м'якість, махрова тканина не схильна до деформацій, не мнеться і абсолютно не потребує прасування;
  • За рахунок петельного ворсу на поверхні тканини, махрові вироби надають шкірі легкого приємного масажного ефекту;
  • Махрова тканина відноситься до зносостійких тканин, завдяки чому витримує більш ніж 500 прань.
  • Махрові вироби досить щільні: шар петель, які виступають з тканинної основи, не дає шкірі людини охолонути.

Махрові серветки – найкращі помічники в кухні та ванній кімнаті

За якими характеристиками обирати махрові серветки, щоб вони довго вам слугували? Фахівці компанії «Аватон» пропонують звернути увагу на:

  • Щільність. Оптимальною щільністю для серветки є 400-450 г/ кв.см. Така сенрветка вирізнятиметься хорошою гігроскопічністю, відтак буде швидко сохнути. Якщо щільність виявиться нижча за вказану, махровий виріб може швидко намокати, рватися, деформуватися.
  • Розміри. Для господарських потреб оптимальним буде розмір 50*30 і 70*40 - така серветка буде у використанні найпрактичнішою.
  • Колір. Окрім того, що кричущі і яскраві кольори вирізняють продукцію низької якості, яка швидко линятиме і фарбуватиме поверхні та ваші руки під час використання, вони виглядають і справді дешево. Натомість  спокійні відтінки  нададуть аристократизму у будь-який інтер'єр, створять правильний акцент як в ванній кімнаті, так і на кухні.
  • Склад. Якісні серветки повинні складатися з 100% бавовни, без додавання синтетики, яка знижує  їх гігроскопічність та  інші властивості.

Махрові рушники - невід'ємний атрибут в кожному будинку

Великі, маленькі, щільні і тонкі, однотонні і кольорові -  махрові рушники гармонійно вписуються в побут сім'ї. Без них складно уявити приготування їжі на кухні, миття посуду або прийняття ванни, відвідування басейні чи сауну, на дачі чи під час пікніку.

Якщо ви вирішили купити махрові рушники від виробника у Луцьку, ознайомтесь з основними правилами:

  • Рушники мають бути щільними, без ворси, яка стирчатиме з полотна, та з акуратно прошитими рядками.
  • За кольором рушники бувають різні, але краще обирати спокійні відтінки. Це, по-переш, є ознакою якості товару, а по-друге, такий рушник не полиняє після прання.
  • Рушники можуть бути з довгим ворсом – для використання у душі, ванній кімнаті, тобто, щоб якнайкраще поглинати вологу на тілі. Або з коротким- для кухні – щоб рушник швидко сохнув.
  • І головне правило – махрові рушники хорошої якості не можуть коштувати дешево. Але тут спрацьовує принцип: бажаєте отримати рушник, що повністю виконуватиме свої функції, причому довгий період – купуйте рушники від перевіреного виробника.

Постільна махрова білизна подарує неповторний затишок і комфорт

За відгуками клієнтів "Аватон", махрова білизна дарує неповторний затишок і комфорт.

Чому варто обрати саме махрову білизну? Розказуємо про переваги:

  • Махрова білизна – натуральна, гіпоалергенна, приємна на дотик, дихаюча.
  • Постільна білизна з махри вирізняється максимальним комфортом, не скачуватиметься та не ковзатиме. Підодіяльники, наволочки, простирадла  щільно сидять на матрацах, подушках тощо.
  • Текстура тканини являє собою ворс з бавовняних волокон, отож, махрова постільна білизна добре зберігає тепло, дихає і чудово поглинає зайву вологу. На ній не жарко спати влітку та не холодно взимку.
  • Махрова постільна білизна комфортна і у догляді: при пранні знайдіть режим «бавовна» та додайте кондиціонер для м'якості і свіжого аромату.

Купити якісні махрові вироби – махрові рушники, простирадла, пледи, постільну білизну, махрові халати - ви можете за доступною ціною в українського виробника «Аватон»

У нашому асортименті - великий вибір продукції з натуральних матеріалів.

Якість махрових виробів «Аватон» вже встигли оцінити клієнти зі всієї України, зокрема  Києва, Житомира, Львова, Тернополя, інших міст і районних центрів України.

Не дарма продукція, виготовлена з натуральних матеріалів, отримала нагороду - золоту медаль загальнонаціонального конкурсу «Вища проба» за бездоганну якість продукції та послуг.

Купуйте махрові вироби – махрові рушники, простирадла, пледи, постільну білизну, махрові халати -  в компанії «Аватон» і вони будуть довгий час радувати вас своїм теплом і якістю!

(067) 332-23-74

(097) 494-22-99

(03342) 3-80-83

Україна,

Волинська область,

м. Володимир-Волинський,

вул. Завокзальна, 28

avaton2005@ukr.net

avaton.com.ua

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, володимир-волинський
В тему