В центрі уваги

Де у Луцьку придбати якісні опалювальні котли

Де у Луцьку придбати якісні опалювальні котли

Щодня показник стовпчика термометра поступово опускається вниз і в будинках, як і надворі, стає холодніше. Тому нагально постає питання: де придбати якісний опалювальний котел, щоб обігріти своє житло та повернути в нього комфорт і затишок. 

Пропонуємо Вам магазини та компанії в місті Луцьку, де можна обрати вигідну, надійну та довговічну модель будь-якого типу котла.  

ТМ «PALCHE»

Твердопаливні котли ТМ «PALCHE» - ідеальний вибір на ринку систем опалення. І не випадково, адже компанія існує на ринку 18 років і встигла зарекомендувати себе як відмінний виробник.

Котли ТМ «PALCHE» максимально відповідають запитам українського покупця і здатні задовольнити його потреби. А оптимальне співвідношення якості та ціни продукції засвідчує, що котли «PALCHE» - найкращий вибір серед твердопаливних котлів низькотемпературного типу.

ТМ «PALCHE»

Чому варто обирати твердопаливні котли ТМ «PALCHE»? Бо вони:

  • вигідні: ККД котла складає 84%;
  • надійні: будова спроектована з потрійним заломленням відводу газів та теплової енергії;
  • якісні: водяна сорочка котла «PALCHE» зроблена як зварна конструкція з котельної сталі товщиною 5 мм;
  • потужні: діапазон потужностей знаходиться в рамках 14-34 кВт, так котел потужністю 14 кВт опалює площу 140 квадратних метрів;
  • варіативні: крім базової комплектації передбачена можливість придбання котлів з автоматикою, зворушувачем та терморегулятором;
  • економні: котел з автоматикою на одній заправці може працювати 9-10 годин, звичайний котел горітиме 7-8 годин;
  • гарантійні: надається гарантія 4 роки на всі види котлів та їх комплектуючі;
  • практичні: легкі в експлуатації та обслуговуванні, підходить різний вид палива (дрова, пелета, брикет, вугілля, торфобрикет тощо), використовує мінімум місця для встановлення.

Котли «PALCHE» розраховані на різну площу обігріву від 80 до 340 квадратних метрів як для житлових, так і для сільськогосподарських чи виробничих приміщень. Здатні працювати як в режимі верхнього, так і в режимі нижнього горіння з періодичним завантаженням палива.

Тому не зволікайте, купуйте твердопаливні котли ТМ «PALCHE» і отримаєте тепло та комфорт у своїй оселі протягом усього року.

Чекаємо вас за адресою:

Волинська область,
Луцький р-н,
c. Підгайці, вул. Довженка 12.

Або телефонуйте за номерами:

 + (38) 067 000 08 12
+ (38) 095 333 02 02
+ (38) 0332 70 16 00.

Детальніше про нас читайте на сайті чи у facebook.

Магазин «Газ Так»

Вибирати опалювальні котли – доволі важке завдання, особливо для тих, хто робить це вперше. Є багато критеріїв, які варто врахувати при виборі котла.

Експерти вважають, що вибір типу котла, насамперед, залежить від розміру приміщення, типу палива, його місця розташування та зони інсталяції. Відповідно можна придбати як електричні, так газові і твердопаливні котли. 

Якщо і досі є сумніви, то завжди можна проконсультуватися у фахівців, що продають якісні котли у Луцьку. Варто порадитися зі спеціалістами магазину «Газ Так». Тут вас вислухають, врахують всі побажання і порадять ту модель, котра найкраще опалюватиме ваше приміщення.

Ви можете тут придбати як навісні, так і підлогові газові котли. Так навісні котли від фірми Italtherm (Італія) чи Еса (Туреччина) високо оцінені вдячними клієнтами. Це відомі світові бренди, продукція яких славиться відмінною якістю, тому й досі не втрачає своєї популярності. Не менш відомі підлогові газові котли українських брендів: ТемоБар, Житомир 3, Данко тощо.

Хочете придбати електричний котел? Немає нічого простішого. У магазині «Газ Так» представлені електричні котли як вітчизняних, так і європейських брендів. Зокрема, серед українських котлів популярний електричний котел Tenko (Харків), серед європейських - Kospel (Польща).

Вас цікавить твердопаливний котел? Придбайте його в магазині «Газ Так», де можна вибрати котел як для одного виду палива, так і для кількох. Так, можна обрати якісний твердопаливний котел Thermo Alliance, або ж Візит.

Магазин «Газ Так»

Отже, чому варто купувати котли у магазині «Газ Так»? Бо:

  • вам пропонують лише якісні та надійну продукцію від європейських та українських брендів з відповідними сертифікатами;
  • продають не лише якісні котли, а й комплектуючі до них відомих брендів;
  • забезпечує гарантійне та післягарантійне обслуговування;
  • пропонує повний цикл робіт: вибір котла, його монтаж та встановлення до запуску в експлуатацію;
  • представлені вигідні знижки, які діють абсолютно на всі групи товарів, зокрема на водогрійні котли до 10 %;
  • дають гарантію на продукцію, яку пропонує виробник;
  • лише тут вигідні умови співпраці та доступні ціни на повний цикл робіт;
  • пропонують різні форми оплати: оплата готівкою, карткою, частинами чи в розстрочку.

Як бачите, магазин «Газ Так» - ідеальний варіант для тих, хто вирішив придбати опалювальний котел. Отож не зволікайте, адже «Газ Так» співпрацює тільки з надійними постачальниками.

Шукайте нас за адресою:

м. Луцьк, вул. Ковельська, 40,

(поблизу супермаркету «Наш Край»);

або телефонуйте: +38 (050) 736-93-28.

Магазин «Гідротех»

Чим холодніше стає надворі, тим гостріше стоїть питання: який опалювальний котел обрати, аби не переплатити, зекономити на паливі і водночас обігріти весь дім. На ринку систем опалення, на щастя, вибір котлів чималий. Однак як обрати котел, який підійде саме вам?

Насамперед, потрібно звернути увагу на те, де розташований ваш будинок. Якщо неподалік йде газова магістраль, то вигідніше придбати газовий котел. Він не лише простий в експлуатації, може обігрівати великі приміщення, а й з високим рівнем ККД. Окрім того котел на газі автоматизований, тобто не потребує вашого стеження за роботою.

Придбати надійний та якісний газовий котел під замовлення вам допоможуть в магазині «Гідротех». Тут вам доставлять модель котла, яка найбільше відповідатиме вашим вимогам, навіть надійні моделі з приладами відстеження витоку газу.

Можете обирати як настінні, так і підлогові котли. Магазин «Гідротех» допоможе не лише придбати потрібну модель за вигідною ціною, а й встановить її.

Магазин «Гідротех»

Якщо газовий котел – це не ваш варіант, обирайте твердопаливний, або електричний. Як стверджують експерти, твердопаливний більш економний ніж газовий, однак він потребує вашого контролю за процесом та періодичного чищення. У магазині «Гідротех» можна замовити твердопаливні котли як на одному виді палива, так і на кількох.

Хочете електричний котел? Не проблема. Замовляйте обрану вами модель в магазині «Гідротех» і отримаєте її в найкоротші терміни. Тут можна замовити як однофазні, такі трифазні електричні коли за вигідною ціною.

А також у магазині «Гідротех» можна придбати комплектуючі до систем опалення, каналізації, водопостачання, а також радіатори. Вся продукція має європейську якість та відповідний термін гарантії.

Отож, магазин «Гідротех» пропонує:

  • Котельне обладнання Protherm, виробництва Чехії та продукція зі Словаччини:

- котли газові настінні;
- котли настінні електричні, зокрема фірми Kospel;
- котли чавунні газові стаціонарні;
- котли твердопаливні, зокрема компанії Atmos.

  • Сталеві опалювальні панельні радіатори виробництва Чехії.
  • Алюмінієві опалювальні радіатори Mirado та радіатори KORADO українського виробництва та радіатори з Італії.
  • Радіаторні терморегулятори.
  • Системи опалення та водопостачання виробництва Німеччини та Бельгії.
  • Труби мідні SANCO.
  • Системи очистки води.
  • Труби каналізаційні виробництва Німеччини OSTENDORF виробництва Польщі PLASTIMEX.
  • Запірна арматура та ін.

Звертайтеся до нас за адресою:

м. Луцьк, вул. Чернишевського, 76 а,

або телефонуйте за номерами:

(066) 747-22-94

(0332) 72-25-71.

Тепло і затишок

Вирішили придбати котел, але не знаєте який? Експерти радять зважати на такі їх характеристики як потужність та ККД, вид палива, місце розташування та спосіб установки. Якщо ви все це врахували, тоді не зайвим буде вирішити, продукції якого виробника ви довіряєте і хочете придбати.

Надаєте перевагу тільки відомим європейським виробникам? Не проблема, в магазині «Тепло і затишок» ви зможете обрати котли відомих європейських брендів.

Якщо настінні газові котли, то тільки Italtherm (Італія), Baxi, Sime (Італія) Viessmann, Vaillant (Німеччина), Protherm (Чехія), або ж турецькі котли Airfel. Є широка гамма напольних газових котлів, торгових брендів Данко, Житомир, Термобар, Атон, Проскурів, Дані-АОГВ.

Якщо твердопаливні, то від українських фірм SWaG, Kraft, Marten, Kronas чи Egurra, які вже давно на ринку систем опалення і відмінно зарекомендували себе, пропонуючи тільки якісну продукцію. Котли працюють на всіх видах твердого палива, дрова, брикети, пелети, щепа, тощо.

Магазин «Тепло і затишок»

У магазині «Тепло і затишок» немає випадкових котлів, а тільки ті, що отримали найбільше схвалень та позитивних відгуків від покупців. Тому не зволікайте, а звертайтеся в магазині «Тепло і затишок», адже тут:

  • допоможуть підібрати ідеальну для вас модель котла, враховуючи житло, тип палива та бюджет;
  • запропонують продукцію різного цінового сегменту;
  • проконсультують щодо вибору та монтажу котла для опалення;
  • представлять на ваш вибір тільки якісні європейські та українські котли;
  • вразять багатством продукції, адже на всій Волині не знайдеш стільки відомих і якісних котлів в одному магазині;
  • пропонують котли достатньої потужності (від 3 кВт до 100 кВт) і більше з високим показником ККД (більше 90%), різного способу монтажу та розташування;
  • надають гарантійне та післягарантійне обслуговування котлів.

Це, мабуть, єдиний ексклюзивний магазин на Волині, де представлена продукція відомих європейських та українських брендів.

Так, лише у нас можна придбати твердопаливний котел верхнього горіння, однієї загрузки якого вистачає більше ніж на добу. Вигідно. Чи не так?

Окрім того виробник дає 5 років гарантії на цей котел. Такий тривалий гарантійний термін дають лише окремі польські виробники та два українських.

Тому, якщо купувати якісний котел, то тільки в магазині «Тепло і затишок».

Чекаємо на Вас за адресою:

м. Луцьк, вул. Данила Галицького, 10.

Працюємо для Вас щоденно, окрім вихідних, з 9:00 до 18:00.

Телефонуйте за номерами:

+38 (067) 332-21-88;

+38 (099) 646-68-45;

+38 (067) 782-39-79.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: опалення, луцьк
В тему