В центрі уваги

Який салон краси обрати в Рівному

Який салон краси обрати в Рівному

Вміти скласти гарне перше враження на людину – дуже важливе, адже від цього залежить, в якому руслі продовжиться спілкування.

Як йдеться у приказці: «Зустрічають по одежі, а проводять по розуму». Тому, аби вас доброзичливо «зустріли», t1.ua зробив підбірку ТОП-7 салонів краси у Рівному, в яких вам нададуть якісні послуги за помірними цінами.

Салон краси «Amazonka»

У салоні краси «Амазонка» нададуть повний спектр послуг по догляду за волоссям, обличчям і тілом як для жінок, так і чоловіків.

До слова, у салоні працює косметолог, консультація в якого – безкоштовна.

Також вам можуть надати послуги стиліста, а за необхідності створити святковий образ.

У салоні краси здійснюють:

  • перукарські послуги: діагностика шкірного покриву голови та волосся під мікрокамерою; модельні стрижки для жінок і чоловіків; дитячі стрижки; креативні стрижки; маски від випадіння і для росту волосся Vitality's; укладки; зачіски: вечірні, весільні, коктейльні; фарбування волосся; фарбування фарбою клієнта; мелірування, колорування, тонування, блонд миття; освітлення волосся Color off; миттєва реконструкція волосся; хімічна та біозавивка; полірування волосся.
  • процедури по догляду за обличчям і тілом: демакіяж, маски, крем; очищення шкіри (ультразвуковий пілінг); механічна чистка обличчя Holy Land; вакуумний масаж обличчя; глибоке зволоження шкіри (ультразвукове); догляд за чутливою шкірою; омолоджуючий пілінговий комплекс Holy Land; інноваційний догляд за сухою і зневодненою шкірою; делікатний догляд за зоною навколо очей; термоактивна програма; антикуперозні процедури; відновлення шкіри обличчя; мезотерапія обличчя; кавітація тіла — живіт, боки, стегна, сідниці; RF ліфтинг обличчя та тіла.
  • СПА-процедури: термоковдра, шоколадне обгортання, релаксуючий спа-догляд «Апельсин в шоколаді», парафінотерапія, спа-манікюр і спа-педикюр, ін’єкції лі політиками.
  • масаж: загальний, релаксуючий, вакуумно-роликовий, медовий, шоколадний, баночний, антицелюлітний.
  • манікюр, педикюр: жіночий, чоловічий, дитячий, безконтактний, апаратний, покриття і дизайн нігтів, нарощування і корекція, покриття гель-лаком.

Варто наголосити, що у салоні дотримуються всіх норм підготовки та стерилізації інструментів.

Адреса: м. Рівне, вул. Романа Шухевича, 18д

Телефон: (094) 967-13-78

Станція краси «Brow Station»

Місія «Brow Station» - робити жінок впевненими у собі.

«Наші клієнти стверджують, що брови від «Brow Station» піднімають самооцінку і дарують чудовий настрій.Наша унікальна техніка робити з бровами, якою володіють усі наші майстри, гарантує ідеальний результат, робить риси обличчя виразними, а ваш вигляд доглянутим.

Високоякісний налагоджений сервіс - це те, чим ми пишаємось. Ми постійно вчимось і поліпшуємо не лише професійні навички, а й вдосконалюємо рівень обслуговування», - зазначають в закладі.

Розміщення в ТРЦ «Zlata Plaza» дає можливість насолоджуватися бьютіпроцедурами і продовжувати шопінг.

Послуги «Brow Station»:

  • архітектура та фарбування брів,
  • ламінування вій та брів,
  • макіяж,
  • зачіски.

 Також у закладі можна обрати доглядову та декоративну косметику, експерти допоможуть визначитись.

«За майже 3 роки ми зробили брови більше 11 тисяч разів, тому в «Brow Station» ви можете бути спокійні за результат, бо ви безсумнівну полюбите себе і свої брови», - зазначають в салоні.

Адреса: Рівне, вул. Короленка, 1, ТЦ "Злата Плаза", 2 поверх

Телефон: 098 342 3100

Facebook

Instagram

Записатися на візит: https://beautyprosoftware.com/b/811759/order/details

«Brow Station»

Салон краси «Feliz»

У салоні краси «Feliz» вам допоможуть отримати задоволення від пропонованих процедур.

Тут ви не тільки відпочинете, а й отримаєте образ, про який давно мріяли.

«Наші майстри знайдуть спільну мову з кожним відвідувачем, вислухають ваші побажання й зроблять все, як ви хочете. «Feliz» - це команда професійних майстрів, які мають за своїми плечима величезний досвід роботи в сфері краси та здоров'я. У нашому колективі завжди приємна атмосфера, яка передасться і вам», - зазначають у салоні.

У «Feliz» вам запропонують перукарські послуги (фарбування, тонування, відкриті складні техніки, тотал блонд; спа-процедури для волосся, реконструкція після фарбування, відновлення пошкодженого волосся; стрижки, укладки, зачіски.

«Для того, аби почуватись впевнено у будь-якій ситуації, важливо виглядати так, щоб подобатися собі самому. Наші майстри створять вам сучасний бездоганний образ, враховуючи найдрібніші деталі», - резюмують в салоні.

Адреса: Рівне, вулиця Соборна, 22

Телефон: +38 (067) 300-99-80

Facebook

«Feliz»

Студія краси «Ketilab»

Цьогоріч студії краси «Ketilab» виповнилося 6 років.

Свою справу власниця студії Катерина розпочала, коли їй було ще 17 років. Сьогодні ж дівчина вже рік як викладає у студії курси з тем «Салонний візажист», «Курс макіяж для себе» та «Базовий бровист».

Що запропонують своїм клієнтам у студії краси:

  • Brow процедури: корекція та моделювання брів; ламінування.
  • Make up: класичний, вечірній, креативний, святковий.
  • Hair: укладки, локони,зачіски.

До слова, у «Ketilab» для клієнток влаштовують різноманітні фотосесії як на студії, так і поза нею, у образах, які дівчаткам готують на студії.

«Ми намагаємося у кожній клієнтці підкреслити її жіночність, ніжність та витонченість. У нас ви отримаєте неймовірне задоволення від процесу та відчуєте себе королевою», - зазначають в студії.

Телефон: +380980008870

Facebook

Instagram

«Ketilab»

Салон краси «Level»

«Краса не вимагає жертв, але вимагає часу», - зазначають у «Levelі».

У салоні краси зібралася чудова команда, яка надає професійний сервіс в сфері перукарських послуг.

«Ми раді відкрити свої двері перед цінителями прекрасного! Ми працюємо для того, щоб робити світ кращим, а вас ще щасливішими», - зауважують в салоні.

«Level» - місце, де ідеально доглянуть за вашим волоссям.

Які послуги надають у «Level»:

  • стрижки;
  • зачіски;
  • різні техніки фарбування волосся: однотонні фарбування, тонування блонду, складні техніки, балаяж, омбре, шатуш, мелірування;
  • процедури для відновлення волосся;
  • макіяж;
  • манікюр.

«Майстри завжди намагаються створити вам ідеальний образ, бо нам важлива ваша довіра. Ми показуємо історію перетворення, даємо поради по догляду і консультуємо зручним для вас способом. Ми хочемо подарувати вам більше, ніж ви чекали», - додають у «Level».

До речі, у салоні використовують тільки якісні італійські фарбники, косметику та засоби.

Адреса: Рівне, вулиця Київська, 16

Телефон: 068 520 6170

Instagram

Facebook

«Level»

Салон краси «Victoria»

У «Victoria beauty salon» вам допоможуть відчути себе справжньою королевою.

Переступивши поріг салону, ви потрапите у руки справжніх професіоналів: перспективних, молодих, енергійних, кваліфікованих фей, які працюють для клієнта на найвищому рівні.

Команда не лише знає свою роботу, але й постійно вдосконалює знання та навики.

«Саме завдяки цьому їм вдається не тільки знайти індивідуальний підхід до кожного клієнта, але й допомогти створити ваш унікальний стиль та шарм. І використовують для цього виключно матеріали преміум-класу провідних світових брендів, які можуть гарантувати не лише бажаний ефект від всіх процедур, але й першочергово безпеку для вашого здоров‘я» - зазначають у салоні краси.

Які послуги Вам запропонують:

  • фарбування волосся будь-якої складності;
  • ламінування волосся;
  • кератинове вирівнювання волосся;
  • колагенування волосся;
  • нанопластика волосся;
  • біксіпластія волосся;
  • види стрижок будь-якої складності;
  • вечірні та весільні зачіски;
  • візаж;
  • покриття нігтів гель-лаком/гелем;
  • апаратний манікюр/педикюр;
  • нарощування нігтів;
  • фарбування та корекція брів.

Кредо салону - турбота та увага до кожного клієнта.

«Тож, довіривши свою зовнішність майстрам салону краси «Victoria» ви можете бути спокійні та впевнені в тому, що з вас зроблять справжню королеву», - зазначають у салоні.

Адреса: Рівне, вулиця Гагаріна, 59

Телефони: +38 (098) 475-86-34, +38 (068) 352-88-65

Пошта: gagarinaviktoriya@yandex.ru

Сайт

Facebook

instagram

«Victoria»

Салон краси «Steffany»

«Steffany» – це мережа центрів краси і здоров'я, в яких для вас влаштують вечір п'ятниці в будь-який день тижня.

Які послуги вам запропонують у салоні:

  • Косметологія:
  • Лазерна епіляція.

«В нашому салоні «Steffany» представлений діодний лазер Alma Beauty Remov ізраїльської фірми Alma Lasers. Лише цей лазер має унікальну запатентовану технологію SHR - єдиний доказовий метод лазерної епіляції являється практично безболісним. Унікальний спосіб нагріву і метод доставки енергії ефективно руйнує волосяний фолікул і запобігає його повторному росту, тоді як навколишні тканини залишаються неушкодженими.

При такому підході в поєднанні з системою охолодження сапфірового наконечника до -3°С процедура проходить абсолютно безпечно і комфортно, створюється відчуття тепла або легкого поколювання. Також цей режим лазера дозволяє проводити процедуру в будь-яку пору року, навіть на засмаглій шкірі!» - зауважуть у салоні.

  • Гігієнічна чистка обличчя (механічна, ультразвукова, комбінована). Процедура необхідна, якщо шкіра проблемна, особливо жирна, є забруднені і розширені пори, вугрі, «чорні точки», гнійнички. Однак очищення потрібно будь-якій шкірі, тим більше, що всі програми чистки спрямовані на загальне поліпшення стану шкірного покриву, покращення мікроциркуляції, підвищення імунітету шкіри.
  • Карбоксітерапія: зволоження та інтенсивне насичення шкіри мікроелементами та киснем.
  • Хімічні пілінги (поверхневі, серединні). Сприяють вирівнюванню рельєфу шкіри, зменшенню пігментації.
  • Мікротокова терапія застосовується для омоложення та ліфтингу шкіри,усунення та профілактики зморшок, в'ялості шкіри та інших вікових змін.
  • Безінєнційна мезотерапія (електропорація). Ця процедура забезпечує швидке та ефективне проникнення активних інгрідієнтів сивороток в глибокі шари шкіри. Метод безголкової мезотерапії сприяє покращенню обмінних процесів, надає шкірі тонусу та еластичності, живить її, покращує колір обличчя.
  • Масаж обличчя. В результаті класикого масажу обличчя знімається гіпертонус мязів, проходять набряки, покращуються обмінні процеси, стимулюється вироблення колагену та еластину і як наслідок поліпшення контурів обличчя, зменшення зморшок.
  • Депіляція (воскова та шугаринг). Видалення небажаного волосся.
  • Пірсинг вушок. Система для проколу вух забезпечена стерильною сережкою-голкою з високоякісної хірургічної сталі, що дозволяє провести процедуру швидко та безпечно.
  • Перманентний макіяж:пудрове напилення брів, міжвійка, акварельні губи.
  • Подологія: медичний апаратний педикюр, лікування та корекція врослих деформованих нігтів, лікування тріщин, видалання стрижневих мозолів, протезування пошкоджених нігтьових пластин, виготовлення індивідуальних ортезів, діагностика стопи, виготовлення індивідуальних ортопедичних вустілок.
  • Манікюр: апаратний, комбінований та європейський, покриття гель-лаком, дизайн, нарощування нігтів гелем та полігелем.
  • Педикюр: спа-педикюр, класичний.
  • Спа для рук і ніг: парафінотерапія — чудовий догляд за шкірою після манікюру або педикюру.
  • Фарбування і догляд за волоссям: в один тон або складно (об'ємне фарбування, омбре, шатуш, балаяж, різні види мелірування). Наявні доглядові процедури для фарбованого або натурального волосся, а також можна зробити  і кератинове відновлення.
  • Зачіски та стрижки: укладки, стрижки, вечірня зачіска.
  • Послуги бровиста: моделювання брів, корекція брів, фарбування брів хноєю, фарбою, фарбування вій, ламінування вій та брів.

До слова, у «Steffany» будуть раді бачити не тільки жінок, адже у салоні роблять стрижки, манікюр і педикюр для чоловіків та дітей.

Зазначають, що незалежно від виду послуг, майстри регулярно навчаються і отримують нові знання для роботи з клієнтами: проходять спеціалізовані курси по своїх напрямках, підвищують кваліфікацію, відвідують конференції, семінари, майстер-класи, а також для персоналу запрошують технологів і представників знаменитих світових брендів провести навчальні семінари.

Переваги салону:

  • стерильність та безпека;
  • економія часу;
  • комфорт і відпочинок;
  • різноманітність напрямків роботи.

Адреса: м. Рівне, вул. Київська, 4

Телефон: +380-98-500-48-86

Пошта: info@steffany.ua

Сайт: https://beauty.steffany.ua/beauty/rv/ua/

«Steffany»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рівне, краса
В тему