В центрі уваги

«Людина, про яку впевнено можна сказати: не словом, а ділом», — мешканці Заборольської ОТГ — про Сергія Ковальчука

«Людина, про яку впевнено можна сказати: не словом, а ділом», — мешканці Заборольської ОТГ — про Сергія Ковальчука

Найкраще про людину говорять її справи. Про депутата приєднаної до Луцька Заборольської ОТГ Сергія Ковальчука чи не кожен мешканець громади відгукується позитивно. Перш за все тому, що він, будучи головою земельної комісії, не вирішує питання «на дивані», а особисто виїжджає на місце, вислуховує і лише тоді приймає рішення. Порядний, відповідальний, працьовитий, справедливий – саме так характеризують його керівництво громади і прості жителі.

А це означає, що роки його депутатства у громаді пройшли не даремно. І нині люди хочуть бачити його у міській раді, аби він і далі відстоював інтереси селян.

Марія Якубовська – староста Боголюбського старостинського округу Заборольської ОТГ:

– Наша робота із Сергієм Ковальчуком як депутатом Заборольської ОТГ була дуже продуктивною. Він – як голова земельної комісії – завжди підтримував нас і допомагав вирішити усі важливі питання. Особисто виїжджає на місце, де виникає спірне питання, і вирішує, як правильно зробити.

Я особисто про Сергія Івановича лише хорошої думки. Він дуже порядний, відповідальний, працьовитий, завжди уважно вислухає і обов’язково допоможе. За весь час нашої співпраці – а це вже 3 роки – у нас жодного разу не було конфліктів. Дуже сподіваюся, що він потрапить у міську раду, однозначно буду його підтримувати.

Леся Новосад – староста Шепельського старостинського округу Заборольської ОТГ:

Сергій Іванович особисто вникає у всі спірні питання, і не лише земельні. Впевнена, якщо він пройде в депутати Луцькради, то буде і далі відстоювати інтереси нашої громади, тому що він, як ніхто інший, орієнтується у всіх питаннях і проблемах. Він уже багато чого зробив, з його ініціативи у нашій ОТГ встановили камери відеоспостереження. Я знаю, що питання приватизації земельної ділянки в місті у міськраді може «крутитися» рік часу.

Приміром, у Прилуцькому, яке вже два роки як приєднали до міста, не можуть навіть затвердити технічну документацію, і вже сіється паніка серед людей, бо елементарні питання щодо спадщини, прописки та ряду інших вирішуються вкрай важко і повільно. У нас такого немає. До Сергія Івановича в будь-який час можна зателефонувати, він при потребі одразу приїжджає. Тому ми дуже зацікавлені, щоб наш депутат був у міській раді. Боголюби – за Сергія Івановича!

Анатолій Ковальчук – одерадівський сільський голова:

Про Сергія Івановича люди відгукуються лише позитивно. Він енергійний, справедливий, якщо береться за справу, то обов’язково доведе її до кінця. Завжди особисто виїжджає на місце, дивиться, розбирається в ситуації  – і лише тоді приймає рішення. Завдяки якісній роботі земельної комісії, яку він очолює, в нас набагато швидше почали проходити сесії. Як людина він порядний і чесний.

І коли Сергій Іванович сказав, що буде йти в депутати, я обома руками «за»! Підтримую, аби в депутати йшли молоді люди, які справді дбають про розвиток своєї території та покращення рівня життя людей.

Олена Стефанська – секретар Заборольської сільської ради:

 – Сергій Іванович – один із небагатьох депутатів, який прекрасно знає територію і проблеми її мешканців. Нам насправді немає різниці, яку партію він представляє, головне  – аби лишався хорошим депутатом, який працюватиме на благо своїх виборців. Я думаю, якщо він пройде в міськраду, то буде рівноцінно відстоювати інтереси нашої громади, як і робив це щодо приєднання нас до міста.

Те, що місто не звернулося до нас взагалі на час, коли нас приєднували, і висловило позицію, що теж не сильно хоче бачити у своєму складі, маю надію, що новообраний депутатський корпус не буде діяти згідно із фразами, що «ми вас теж не сильно хочемо», адже по факту це звучить, «ми не даватимемо вам можливості розвиватися». Сподіваюся, що там буде професійна команда, представлена такими людьми, як наш Сергій Іванович.

Діна Котюк – керівник Заборольської амбулаторії загальної практики сімейної медицини:

Як людина і як депутат, Сергій Ковальчук  – цілеспрямований, розуміє, чого він хоче, і прийшов на посаду не для того, щоб просто бути депутатом, а для того, щоб допомагати людям і відстоювати своє бачення розвитку ОТГ, навіть при приєднанні до міста. У медичних питаннях він нас підтримував постійно. Ми, як амбулаторія, теж хочемо жити в тій структурі і в тому складі,  в яких ми сьогодні є. Бо навіть якщо ми і приєднуємося до Луцька, все одно залишаємося селом. У нас наразі функціонують лабораторія, денний стаціонар, кабінет щеплень.

Нарешті відкрили аптеку, що дуже важливо для старших людей, яким потрібно доїжджати, і у нас вони можуть отримати всі медичні послуги. І якщо всього цього не буде, то стоїть питання: як та бабуся добереться із Сьомаків або Шепеля – найвіддаленішої точки нашої ОТГ, яка ще не існує на сьогодні? І тоді вже буде стояти питання: чи потрібна така медицина взагалі?

Ми маємо виїзди до маленьких діток, до важко хворих лежачих людей, а як буде далі це все відбуватися? Тому завдання депутата, який потрапить у міськраду, передусім полягатиме в тому, аби зберегти наші амбулаторії і ФАПи в такому стані, в якому вони є.

Ми дуже боїмося і дуже хотіли б, аби наша людина, яка знає всі наші проблеми і підтримувала нас до цього часу, надалі представляла наші інтереси в міськраді, і на нас не махали рукою, типу, якось там буде. Ми хочемо, щоб медицина для 12 тисяч нашого населення була доступною і високоякісною. І ми дуже хотіли б, аби Сергій Іванович пройшов як депутат у Луцькраду і далі захищав нас, і відстоював наші інтереси.

Наталія Войчук – мешканка Омеляника:

– Із Сергієм Івановичем я познайомилася під час вирішення мого особистого питання і переконалася, що він є людиною, про яку впевнено можна сказати: не словом, а ділом! Будинок, в якому я проживаю більше від 10років, підтоплюють підземні води, оскільки Великий Омеляник – село з високим рівнем підземних вод. Сергій Іванович уважно вислухав мене, і лише завдяки його допомозі та сприянню моя проблема, нарешті, почала вирішуватися. Для повного її вирішення ще потрібно отримати дозвільні документи.

Сергій Іванович – це депутат, який постійно спілкується з людьми, знаходить до кожного підхід, навіть у соціальних мережах відповідає на питання кожного. Він є порядною, чесною людиною з амбітними планами щодо розвитку громади, людиною, яка не зупиняється на досягненому.

Щиро бажаю йому успіхів та перемог і, звісно, підтримаю його своїм голосом на виборах. А людям хочу сказати: ви самі обираєте своє майбутнє, тож обирайте своїх!

 

Ганна Лісова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, вибори, Політика, слуга народу
В тему

Останні матеріали