В центрі уваги

Перший заступник міського голови Луцька балотується у Волиньраду

Перший заступник міського голови Луцька балотується у Волиньраду

Григорій Недопад балотується до Волинської обласної ради від партії «За майбутнє».

Про це він повідомив у соцмережах.

«25 жовтня стане початком нового етапу в житті нашої області. Як кандидат у депутати до Волинської обласної ради по першому виборчому округу під номером 1, маю напрацювання, нові ідеї та необхідний досвід для розвитку Волині. Йду з потужною командою «За майбутнє» на чолі з сильним лідером Ігорем Палицею», - йдеться у повідомленні.

Принцип нашої команди – єднання людей, які люблять і вболівають за рідну Волинь, які є людьми нового часу, однак мають за плечима професійний досвід і вміння, необхідні для розбудови рідної держави. В чомусь відмінні, з різними поглядами і переконаннями, але єдині у прагненні щасливого майбутнього України.

«Мої пріоритети – збереження екології, чисті та відремонтовані вулиці, розвиток сфери громадського транспорту, будівництво доріг та відновлення шкіл, лікарень, дитсадків, закладів культури.

Сподіваюсь на вашу підтримку!», - додав чиновник.

Мій виборчий округ №1 охоплює села Жидичин, Кульчин, Липляни, Озерце, Небіжка, Клепачів, Прилуцьке, Дачне, Жабка, Сапогове, смт Рокині, Брище, Боголюби, Богушівка, Тарасове, Забороль, Великии? Омеляник, Антонівка, Всеволодівка, Олександрівка, Княгининок, Моташівка, Зміі?нець, Милуші, Милушин, Буків, Сирники, Одеради, Городок, Сьомаки, Шепель, Заболотці, Охотин, Іванчиці, Озденіж.

А також Луцьк, раи?они ЛПЗ, Цукрового, вулиць Львівськоі?, Чернишевського, Богдана Хмельницького, Генерала Шухевича, пр-кт Волі, Перемоги, Грушевського, Винниченка, Богдана Хмельницкого, Набережна, Гущанаська, Конякіна, Гордіюк, ряд інших вулиць і комунальних закладів.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: волинська ода, Григорій Недопад
В тему