В центрі уваги

«Кубок «Волинської газети»: «Kroschu Lutsk» - серед кращих футбольних команд області

«Кубок «Волинської газети»: «Kroschu Lutsk» - серед кращих футбольних команд області

У Луцьку відбувся ХІІ футзальний турнір «Кубок «Волинської газети», який традиційно організовують в останні дні вересня в «АдреналінСіті».

26-27 вересня 12 команд змагалися за перемогу. Участь взяли гравці з Житомира, Львова та Луцька. Серед місцевих знаменитостей – «Kroschu Lutsk», футбольна команда заводу «Кромберг енд Шуберт Україна Лу».

«Як молодій команді нам дуже приємно позмагатися з чемпіоном Суперліги ФК «Любарт» та чемпіоном Вищої ліги – командою «Луцьктепло», групу, до якої ми потрапили, вже назвали «групою смерті».

Звісно, хочемо достойно себе показати, адже гратимемо проти чемпіонів. Для нас це дуже великий досвід», - говорив тренер крошівців Руслан Дорош перед змаганнями.

У перший день відбулися групові етапи та боротьба за вихід в плей-офф, 27 вересня визначили призерів та переможця.

«Деякі команди не змогли взяти учать у турнірі цього року. Проте він відбувається й навіть з певними змінами. Ми дещо переформатували турнір та зробили його «чистим часом». Думаю, командам сподобався наш експеримент.

Кожна футбольна команда зіштовхнулася з тим, що у групі було не чотири суперники, а три. Відповідно, кожна гра, як остання. Таким чином ми показали, що переходимо до більш професійного футзалу», - розповів голова Асоціації футзалу Волинської області Руслан Корпош.

Першого дня запекла боротьба за вихід в плей-офф тривала аж до вечора, фінал був ще напруженішим.

Команда «Kroschu Lutsk» здобула дві перемоги і ввійшла до чвертьфіналу змагань.  

«Ми раді, що змагалися з такими досвідченими суперниками. Команда нашого підприємства потрапила в перелік шести кращих команд Вищої ліги і це високий стрибок», - підсумував тренер ФК «Kroschu Lutsk» Руслан Дорош.

«Kroshu Lutsk»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, спорт, Кромберг енд Шуберт, Фото
В тему