В центрі уваги

Найкращі танцювальні та спортивні школи Луцька

Найкращі танцювальні та спортивні школи Луцька

Батьки, які вболівають за майбутнє своєї дитини, прагнуть допомогти їй проявити свої вміння й таланти. Коли шкільної освіти недостатньо, батьки шукають своїм дітям додаткові гуртки, секції та школи для розкриття їхнього потенціалу.

Пропонуємо вам позашкільні танцювальні та спортивні клуби та школи у Луцьку, які заслуговують вашої уваги.

Танцювальні клуби та школи

Castle Dance Studio

Якщо ваша дитина марить сучасними танцями, постійно намагається відтворити темп та ритміку сучасних танцювальних рухів вдома, на вулиці чи навіть у школі, задумайтеся, можливо, танці – це її покликання. Сумніваєтеся? Тоді просто запишіть її у школу сучасних танців і зрозумієте, чи саме цього хотіла ваша дитина.

Ви нічим не ризикуєте, швидше навпаки, ви доволі швидко зрозумієте, що школа сучасних танців – правильний вибір. Не варто хвилюватися, де і з ким проводить час ваша дитина, адже вона буде під постійним наглядом у колі надійних друзів.

Однак, якщо вже довіряти комусь розвиток своєї дитини, то тільки професіоналам, які цінують особистість вашої дитини, її інтереси і працюють тільки на результат. Зверніться до «Castle Dance Studio» і переконайтеся, що сучасні танці – це не тільки здоров’я, фізичний розвиток, а й спосіб самовираження.

Чому «Castle Dance Studio»? Бо:

  • тут навчають популярних стилів сучасних танців, таких як Break-Dance, Dancehall, Vogue та хореографію;
  • працюють з дітками від 5 років та дорослими;
  • офіційно школа працює 2 роки, однак стаж викладання у тренерів не менше 7 років і це не враховуючи навчання та довгих років тренувань;
  • навчають лише відомих стилів, які розвиваються не менше 50 років та мають вироблену базу рухів, адже головне завдання школи – навчити і досягти результату;
  • уникають незрозумілих стилів, таких як денс мікс, супер кідс, які не гарантують видимих результатів, однак допомагають дитині знайти себе і підвищити власну самооцінку у напрацьованих стилях;

  • беруть участь у змаганнях, виступах, мастер-класах, де діти здобувають досвід, який пригодиться не тільки в танцях, але і в житті;
  • перемагали у багатьох танцювальних конкурсах, як індивідуальних, так і колективних, не лише на теренах України, а й за її межами;
  • проводять відпочинок разом дружнім колективом, міцною сім’єю без поділу на малих та дорослих, хлопців та дівчат на базах Світязя чи на морі;
  • батьки активно залучаються до відпочинку дітей і підтримують їх молодіжний запал та ентузіазм.
Castle Dance Studio

До речі, вихованці «Castle Dance Studio» перемогли танцювальний конкурс від баскетбольної команди «Старий Луцьк» з призом в 10000 грн. Як кажуть, результат свідчить сам за себе.

Шукайте нас за адресою:

м. Луцьк,

проспект Волі, 31 – КЗК «Diamond»;

Писаревського, 3 – ФК «LIME FIT»;

Писаревського, 1а – СОК «Лідер»;

Бенделіані, 7 - КЗК «Diamond».

Або телефонуйте за номером: (066)-96-999-71.

Zumba eMotion

Хто з нас не мріє бути здоровим, мати красиве підтягнуте тіло, відчувати себе бадьорим та молодим. А потрібно для цього не багато, просто додати руху, ритміки та емоційного драйву в життя, щоб воно заграло іншими барвами. Відчути це вам допоможе «Zumba eMotion» з Мариною Борсенко.

Спитаєте, чому саме «Zumba eMotion»? Давайте поміркуємо.

По-перше, зумба – сучасний рухливий танець, який не вимагає від вас спеціальної фізичної підготовки чи якихось вмінь, головне, щоб ви відчували ритм танцю. А професійний тренер допоможе вловити такт, підкаже, як правильно відтворювати той чи інший рух, щоб він приніс максимум користі.

По-друге, вам пропонують вибір між «Zumba fitness» та «Port de bras».

Якщо ви надаєте перевагу ритмічним та швидким рухам під музику з латини, хіп-хопу тощо, то вам неодмінно підійде «Zumba fitness». Вона тренує всі групи м’язів та дихальну систему, дає якісне навантаження і підвищує тонус серцево-судинної системи, допомагає схуднути та отримати омріяну рельєфність тіла.

Якщо вам до вподоби спокійний темп тренувань, тоді тільки «Port de bras». Цей різновид танців, який швидше нагадує заняття з класичного балету, позитивно впливає на загальне самопочуття, покращує настрій, виправляє поставу і, як бонус, ваше тіло втрачає зайві кілограми.

Зрештою, щоб ви не обрали, якому б напрямку фітнесу не надали перевагу, з професійним тренером та вашим завзяттям позитивні зміни будуть помітні дуже скоро. Все це вам гарантує «Zumba eMotion».

Не зволікайте, бути здоровим і щасливим зовсім не важко. Потурбуйтеся про себе зараз. Спробуйте внести у своє життя більше руху та музики разом із «Zumba eMotion» і відчуєте, як до вас повертаються життєві сили, проблеми стають не такими важливими, а будні – яскравими та емоційно насиченими.

«Zumba eMotion»

 Шукайте нас за адресою:

м. Луцьк,

вул. Лесі Українки, 52 у ФЦ «Спайкер»,

або телефонуйте: (066)-85-90-538.

Ансамбль «Волиняночка»

Відома англійська актриса Памела Браун свого часу сказала: «Дитина починає співати раніше, ніж говорити, танцювати раніше, ніж ходити. Музика у нас в серцях з самого початку». Погодьтесь, це правда. Мабуть, саме тому всі ми любимо і хочемо танцювати.

Ваша дитина вловлює музичний ритм і полюбляє танцювати, зробіть їй радість – віддайте на гурток танців, де вона зможе виразити себе й отримати масу позитивних емоцій.

Якщо народні танці, то тільки у складі ансамблю «Волиняночка».

Спитаєте чому? Давайте поміркуємо.

  • Ансамбль існує вже 34 роки і за цей час здобув відмінну репутацію.

Хто на Волині не знає «Волиняночку»? Хіба що нетутешні, але й ті згодом дізнаються про колектив, який об’їздив пів світу зі своїми виступами, щоразу вражає публіку новими хореографічними композиціями та цікавими сюжетними постановками.

  • Переможець численних конкурсів та фестивалів в Україні і далеко за її межами.

І це невипадково, адже колектив славиться багатим оригінальним репертуаром, де вміло поєднуються народні ігри, обряди, забави з відповідною атрибутикою та інструментами.

  • Ансамбль гордо носить звання «зразковий».

А як інакше, якщо він випустив у світ не одне покоління танцюристів, які гідно представляють Україну на багатьох міжнародних фестивалях.

Ансамбль «Волиняночка»
  • Колектив є офіційним членом української секціїC.I.O.F.F.

CIOFF Україна (фр. Conseil international des organisations de festivals de folklore et d'arts traditionnels) – неурядова організація, метою якої є збереження і поширення традицій та культури народів світу. Офіційний консультант та партнер ЮНЕСКО.

  • Ансамбль нараховує у своєму складі 200 осіб.

У складі ансамблю «Волиняночка» 3 концертні групи: молодша, середня та старша, кожна з яких має свою концертну програму. Також при ансамблі працює дитяча хореографічна студія, в якій навчаються діти від 5 до 16 років, та Народний аматорський ансамбль народноі музики «Волиняночка», який супроводжує виступи танцювального колективу. З 2015 року учасниці ансамблю мають уроки фольклорного співу, який є справжньою прикрасою фольклорних композицій.

  • Очолюють колектив тільки досвідчені тренери, про досвід яких свідчать чисельні перемоги та досягнення вихованців.
У складі ансамблю «Волиняночка» 3 концертні групи

Чекаємо вас за адресою:

м. Луцьк, вул. Б. Хмельницького,1,

або телефонуйте за номерами:

(0332)-72-30-26;

(0332)-72-04-36.

Детальніше про нас читайте на сайті.

Спотртивні клуби та школи у Луцьку 

Спортивна академія «ANT Sport Health Academy»

Ваша дитина проявляє якості лідера, любить перемагати і захоплюється бойовим мистецтвом? Тоді допоможіть їй розвинути у собі харизму справжнього лідера, зростити впевненість у собі, а будь-яку поразку сприймати як виклик та заклик до нових досягнень.

Спитаєте як? Віддайте її у спортивну школу, де у дитини сформується непохитний характер, віра у свої сили та жага до нових перемог. У таку як  спортивна академія «ANT Sport Health Academy», де на вас чекає школа бойових мистецтв і фітнесу.

Чому саме у «ANT Sport Health Academy»? Бо:

  • В академії створені максимально позитивні умови для занять спортом

Відвідувачі академії мають змогу займатися у комфортному тренажерному залі з сучасним інноваційним обладнанням, яке спроектоване відповідно до європейських стандартів і норм безпеки.

  • Заклад працює як для дітей, так і для дорослих

Тут охоче займаються діти з 6 років та дорослі тайський боксом, класичним боксом чи фітнесом. Відповідно є зона єдиноборств, тренажерна зала, кросфіт-зона, професійний ринг.

  • В академії працюють тільки професійні викладачі

Зі спортсменами працюють 6 тренерів, які мають індивідуальний підхід як до дітей, так і до дорослих. Мають чималий тренерський досвід за плечима та своїми спортивними досягненнями є справжнім прикладом для наслідування.

Так, лише в академії можна побачити досвідченого тренера для дорослих, єдиного майстра спорту з тайського боксу на Волині Сергія Снитюка під час тренувань чи занять.

  • Тренери працюють тільки на результат і максимальні досягнення учнів

Вихованці зможуть загартувати характер, побороти свою нерішучість і стати самостійними, відповідальними та самодостатніми людьми з великою жагою до перемог та підкорення нових спортивних вершин. Для обраних секція з тайського боксу може стати відправною точкою у напрямку до ММА.

ANT Sport Health Academy

Чекаємо Вас за адресою:

м. Луцьк, вул. Ковельська, 40;

телефони: (099)-66-087-00, (068)-30-302-05.

Слідкуйте за нами у facebook та instagram.

Клуб змішаних єдиноборств «Воїн»

Чи знайомий вам вислів Арнольда Шварцнегера, який свого часу сказав: «Перемога не дає силу. Силу дає боротьба. Якщо ти борешся і не здаєшся – це і є сила». Цей вислів актуальний як для спортсменів, так і для пересічних людей. І саме цього навчають у спортивному клубі змішаних єдиноборств «Воїн».

Тут вміють не тільки оборонятися та дати гідну відсіч супротивнику, а й як стати впевненим у собі, стресостійким, цілеспрямованим і відповідальним.

Юнаки розвивають у собі якості справжнього чоловіка-воїна, а дівчата – почуття захищеності та віру в те, що тепер жодна з них не буде в статусі жертви.

Клуб змішаних єдиноборств «Воїн»

Чому серед усіх спортивних шкіл варто обрати клуб змішаних єдиноборств «Воїн»? Бо клуб має багато суттєвих переваг:

  • Навчання в клубі для спортивної групи безкоштовне, тобто для тих, хто постійно приймає участь у змаганнях;
  • Приймаються на навчання хлопчики та дівчатка від 5 років;
  • Клуб нараховує близько 200 активних учасників різної вікової категорії;
  • Профілем СК «Воїн» є змішані єдиноборства ММА та бойове самбо, що поєднують як ударну техніку, так і боротьбу, що дає можливість вихованцям брати участь у різних видах змагань: з кікбоксингу, грепплінгу, козацького двобою тощо;

  • Клуб набирає дітей з нуля і виховує з них чемпіонів;
  • Тренувальний зал облаштований відповідно до вимог єдиноборств: для ММА в залі є клітка – октагон, для бойового самбо – татамі;
  • З вихованцями працюють тільки професійні тренери, які гарантують помітні позитивні результати при регулярних відвідуваннях занять;
  • За 6 років клуб делегував у збірну України по бойовому самбо близько 10 спортсменів до 16 років;
  • «Воїн» чекає на тренування у Луцьку в Адреналін Сity та в ЛНТУ, а також у залах в Ковелі, Ківерцях, та селі Деревок Любешівського району.

Тут навчають не лише ударних та захисних стратегій під час бою, а й допомагають долати натиск суперника своєю витривалістю, швидкістю та технікою бою. Саме тому учасники клубу завжди в призерах будь-яких змагань.

Не випадково клуб «Воїн» відомий своїми перемогами не тільки в Україні, а й за її межами. Тому, якщо змішані єдиноборства, то тільки в спортивному клубі «Воїн».

Клуб виховує чемпіонів

Шукайте нас за адресою:

м. Луцьк, вул. Карбишева, 1,

телефонуйте за номером (067)-46-477-95,

або читайте про нас у фейсбуці.

Дитяча футзальна школа «Любарт Кіds»

Хочете прищепити дитині любов до спорту, здорового способу життя та віру у власні сили та можливості, але не знаєте як? Не турбуйтеся, саме для таких відповідальних батьків, які хочуть бачити свою дитину здоровою, успішною та соціально адаптованою, у Луцьку працює дитяча футзальна школа «Любарт Кіds».

Тут ваша дитина поруч з професійним тренером спробує свої власні сили у футболі, навчиться контактувати з іншими дітками, виховає у собі відповідальність та дисциплінованість. Можливо, саме з «Любарт Кіds» вона зробить свій перший крок назустріч мрії і спробує свої сили у великому дорослому футболі. А чому б і ні?

Футзальна школа «Любарт Кіds»

Чому варто відвідати дитині футзальну школу «Любарт Кіds»? Бо:

  • Тут з дітьми працюють тільки кваліфіковані тренери, у яких чималий досвід гри у футбол, котрі знають, якими навиками та вміння повинні володіти справжні спортсмени;
  • В пріоритеті професійний підхід до тренувань та європейські програми навчання, за якими дитина – це особистість, котру потрібно вміти вислухати, заохотити до спортивної активності і прищепити любов до спорту;
  • Школа оснащена тільки якісним обладнанням та інвентарем, відповідно до вимог європейського стандарту безпеки;
  • Дітей залучають до активного спортивного життя: до участі у товариських матчах, відвідувань спортивних зборів, чемпіонатів тощо;
  • Для талановитих учнів школа може стати стартовою площадкою для спортивної кар’єри.

У школу запрошують дітей як дошкільного віку ( від 4 років), так і молодшого та середнього шкільного віку. Тут відсутній примус чи перевантаження, адже головне завдання школи – виховати у дитини любов до спорту та активного способу життя, допомогти їй взаємодіяти з іншими дітьми, адаптуватися в колективі команди.

Погодьтеся, такі вміння пригодяться не тільки у спорті, а й у житті.

І наостанок, тільки уявіть, ваша дитина зростатиме у дружній спортивній сім’ї, де кожен допомагає і підтримує один одного, де всі прагнуть командної перемоги.

Так зростають справжні футболісти

Контактні телефони для тренерів для запису на тренування:

  • Янчук Андрій (набір дітей у групи 2011-2016 р.н.) – 050-26-32-012;
  • Лисенко Олександр (набір дітей у групи 2005, 2006, 2019 р.н.) – 050-21-33-282;
  • Кузьмич Роман (набір дітей 2007, 2008, 2010 р.н.) – 095-13-56-405.

Детальну інформацію про нас перегляньте у соцмережах:

facebook 1, facebook 2, facebook 3.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: спорт, діти, луцьк
В тему