В центрі уваги

«Найкращі роки вашого життя»: у Луцькому НТУ вітали «першачків»

«Найкращі роки вашого життя»: у Луцькому НТУ вітали «першачків»

У Луцькому НТУ відбулися урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників. 22 вересня захід розпочався святковою ходою та представленням факультетів.

На гостей свята чекали традиційна польова кухня від ректора, стенд-виставка стрілецької зброї від кафедри військової підготовки, виступ військового оркестру прикордонного загону, відеозйомка з квадрокоптера та багато іншого.

«Це свято для всіх: для Волині, для України, а не лише для ЛНТУ, адже поруч з нами майбутні Сікорські, Патони, Джобси, Ілони Маски, за якими наше майбутнє.

Надзвичайно хвилюючий день, бо ми не так переживали, що ви до нас поступите, як зараз ми за вас відповідаємо, як за особистостей, які формуються, як за фахівців, якими ви станете. Навчання – це непростий шлях, це боротьба з самим собою, з викликами, намагання розвиватися.

Цей тернистий шлях ми пройдемо разом з вами. Впевнений, що ми не лише здатні, а зробимо все для того, аби ви вийшли на ті вершини, на які заслуговуєте», - привітав студентів ректор університету Петро Савчук.

До вітальних слів також запросили заступника голови Волинської ОДА Анатолія Костика, голову Волинської облради Ірину Вахович, директора обласного центру зайнятості Романа Романюка, священнослужителів, маму студентки-першокурсниці Ірину Бандуру та отамана Козацького стрілецького братства Володимира Перчука.

«Це найцікавіша сторінка вашого життя. За цей час постарайтеся її випити до дна: з заліками, з безсонними ночами, з поїздками, хорошими компаніями.

Повірте, ви будете згадувати студентські роки, як найкращі роки вашого життя.

Бажаю вам зробити те, що не зробили всі ми. Маєте довести Україну до того рівня, про який ми всі мріємо», - додав Володимир Перчук.

Опісля першокурсникам, які на ЗНО отримали 190 балів та більше, вручили нагороди.

Для винуватців свята підготували танцювальні, співочі дарунки, а також – танцювальний флешмоб.

Насамкінець на першокурсників чекала концертна програма.

ЛНТУ

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, ЛНТУ, свято, Фото
В тему