В центрі уваги

ТОП-11 кращих приватних шкіл і садочків на Волині, куди можна віддати дитину

ТОП-11 кращих приватних шкіл і садочків на Волині, куди можна віддати дитину

Популярність приватних шкіл та садочків з кожним роком все більше зростає, адже батьки, які не поділяють методи викладання в комунальних навчальних закладах, шукають для своєї дитини такий заклад, в якому змогли б задовольнити їхні запити.

Серед основних переваг таких шкіл і дитячих садочків є комфорт, індивідуальний підхід до дітей, наявність гуртків і використання ефективних технологій.

Якщо ви наважилися віддати дитину в приватну школу чи ДНЗ Луцька, проте не знаєте, який краще обрати, тоді перегляньте підбірку ТОП-11 шкіл від  t1.ua.

«HAPPY KIDS CLUB»

Хочете, аби ваша дитина була в безпеці, комфортно себе почувала, розвивалася, вчилася комунікувати з іншими дітьми та була щасливою?

У дитячому садочку нового покоління «HAPPY KIDS CLUB» вам обіцяють навіть більше.

Мета працівників дитсадка - виховати впевнених у собі дітей, з навичками критичного мислення, комунікації та вмінням радіти життю і бути щасливими.

«HAPPY KIDS CLUB» заснований у 2018 році. Заклад розташований близько центра міста і має площу 250 кв.м. і власну закриту територію з ігровим майданчиком.

У «HAPPY KIDS CLUB» діє садок «повного дня» (з 08:30 до 18:30) та садок «неповного дня» (з 08:30 до 13:00).

У закладі вам запропонують наступні заняття:

  • розвиток мовлення;
  • ейдетика;
  • математика;
  • віконечко у природу;
  • легоконструювання;
  • англійська мова;
  • фізичний розвиток з елементами сенсорної інтеграції;
  • проектна діяльність;
  • хореографія;
  • музика;
  • артрозвиток;
  • емоційний інтелект;
  • казкотерапія;
  • читання;
  • розвиток комунікаційних навичок.

Також у дитячому садочку протягом дня працює медсестра-помічник вихователя і дитячий психолог.

У закладі додають, що у них наявне світле просторе приміщення на першому поверсі з двома виходами, відеоспостереження у кожній зоні перебування дітей, система контролю доступу в приміщення, автономна система опалення і тепла підлога, пожежна і охоронна сигналізації, сучасний дитячий майданчик, якісне збалансоване харчування, охорона території тощо.

Адреса: пр.Перемоги, 30

Телефон: +380 98 422 7074

Пошта: welcome@happykidsclub.com.ua

Facebook: https://www.facebook.com/HappyKidsClubUa/

Instagram: https://www.instagram.com/happykidsclubua/?hl=uk

«HAPPY KIDS CLUB»

STEM-школа «Inventor»

Якщо ви бачите у своїй дитині завдатки до точних наук або ж хочете, аби вона розвивалася у цьому напрямку, тоді вам терміново потрібно «познайомитися» з приватною STEM-школою «Inventor».

Тут використовують підхід до навчання, що поєднує вивчення природничих наук, технологій, інженерії та математики.

«Ми розвиваємо у дітях вміння вирішувати конкретні задачі на уроці. Учні досліджують проблему, шукають шляхи її розв’язання, конструюють, програмують, проводять розрахунки та експерименти, роблять висновки та презентують отримані результати», - розповідають в школі.

В STEM-школі «Inventor» діти власноруч створюють усе — від найпростіших механізмів до роботів-помічників і «розумного будинку», аби на практиці випробувати здобуті знання.

Як зазначають у STEM-школі «Inventor», кожен курс розвиває основні компетенції: креативність, критичне мислення, комунікабельність та науково-технічну грамотність.

Курси в школі поділяють за віковою категорією:

  • 3-6 років: дітей готують до школи, вчать спілкуватися з іншими дітьми та творчо мислити, маленькі школярики здобувають базові знання про світоустрій;
  • 6-10 років: дітей вчать працювати в команді заради спільного результату, презентувати й захищати свої проекти, вони знатимуть основи технічної грамотності й програмування, а також розвинуть абстрактне та критичне мислення;
  • 10-16 років: у складі команди ваша дитина вестиме й захищатиме важливі технічні проекти; зрозуміє процес створення проекту від ідей до результату та вивчить основи мов програмування.

Адреса: вул. Липинського, 9

Телефони: (066) 538-30-58
(098) 538-30-58
(073) 538-30-58

Сайт: https://inventor.com.ua/

STEM-школа «INVENTOR»

Дитячий ЕКОклуб «AdvoCat»

Ви хочете, щоб ваша дитина виросла здоровою, допитливою, відкритою до спілкування з оточуючим світом, мала розвинене критичне мислення та отримала хороше фізичне виховання? Так?! Тоді вам потрібно звернутися в дитячий ЕКОклуб «AdvoCat».

У позитивній атмосфері з досвідченими вихователями в дитячому садочку пропонується:

- перебування на території клубу з 08:30 до 18:00 год,

 - чотириразове покращене харчування,

- всебічний розвиток і діяльність згідно навчальних програм і сучасних методик,

- англійська мова,

- підготовка до школи (1 рік до школи),

- періодичний огляд лікарем ортопедом та стоматологом,

- хореографія,

- музичні заняття,

- розвиток театрального мистецтва,

- конструювання в ЛЕГОкімнаті,

- досліди в кімнаті експериментів та творчості,

- спортивні заняття,

- тематичні прогулянки на свіжому повітрі,

- консультації та корегуючі заняття з логопедом,

- консультації психолога,

- участь у сезонних заходах на території клубу,

- участь у цікавих проєктах та майстер класах.

На основі міжнародних та локальних методик виховання дітей у ЕКОклубі «AdvoCat» вихователі розвинуть інтерес дитини до пізнання, активності, ініціативності та готовності до експериментування.

«Особливу увагу в нас приділяють вивченню англійської мови, розвитку критичного мислення та емоційного інтелекту, помірному загартовуванню та коригуючій гімнастиці. Вихователі привиють дитині художньо-естетичні навики та смаки, патріотичні та духовні цінності», - розповідають в екоклубі.

Наявність окремої території клубу дозволяє максимально багато часу проводити на свіжому повітрі, а у несприятливу погоду заняття з дітьми проводяться на спеціально облаштованій терасі. До слова, найстарших членів ЕКОклубу готують до школи.

Завдяки вихователям дітки вміють рахувати, володіють основами читання та граматики, у них розвинута дрібна моторика, а руки підготовлені до письма, відкориговане логопедом мовлення, сприятливий до навчання психоемоційний та фізичний стан.

Варто зауважити, що в «AdvoCat» - збалансоване чотириразове харчування завдяки власній кухні, досвідченим кухарям, професійному обладнанню, а також ЕКОпродуктам найвищої якості від добросовісних постачальників.

«Ми готуємо з врахування індивідуальних особливостей кожної дитини. А також регулярно проводимо майстер-класи з приготування смаколиків», - додають у закладі.

Адреса: вул. Коперника, 75

Телефон: +38 067 583 88 33

Пошта: ecoadvocat@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/ecoclub_advocat/

Facebook: https://www.facebook.com/groups/735424660636526/?ref=share

Сайт: https://ecoadvocat.com.ua/

Дитячий ЕКОклуб «AdvoCat»

Дитячий розважальний заклад «Капітоска»

Хочете організувати неординарне свято для своєї дитини, але не знаєте з чого почати?

У дитячому розважальному закладі «Капітоска» вам допоможуть зробити незабутнє свято для дітей віком від 3 до 10 років.

Гарантуємо: буде весело та цікаво, а гості на довго залишаться під враженням.

У розважальному закладі є кілька ігрових зон: два лабіринти, сухий басейн, батут, дерев’яний  будиночок для ігор і кімната для дискотеки.

Також є кімната для відпочинку для батьків. Загальна площа закладу - 140 квадратів.

«Вас вразять приємні ціни та різні акції. У ціну свята входить і привітальна програма. У нас можна замовити додаткові послуги: аніматор, паперове шоу, майстер-класи та шоколадний фонтан», - зазначають у «Капітосці».

До слова, заклад організовує різні тематичні вечірки, на які неодноразово запрошували гостей з Луцька.

Адреса: місто Ківерці, вул.Київська 5.

Телефони: 0662864142, 0630221142.

Instagram: kapitoshka0607

Facebook: https://www.facebook.com/kapitoshka.kv

Дитячий розважальний заклад «Капітоска»

Дитячий центр «Долоньки»

«Долоньки» - це не класний дитячий садочок, проте такий, у якому вашим малюкам точно не буде сумно, поки ви працюватимете.

«Мами дітей дошкільного віку часто стоять перед вибором: приділяти дитині максимум уваги, піклуючись про її фізичний та емоційний розвиток, або ж займатися своїми улюбленими справами, роботою та саморозвитком, частково «крадучи» час у свого чада. 

Ми легко допоможемо Вам поєднати ролі люблячої дружини, дбайливої мами та знайти час для саморозвитку і відпочинку! У нас Вашій дитині завжди комфортно, як вдома, а різноманітні заняття та весела компанія наповнюють день новими враженнями», - зазначають у садочку.

У дитячому центрі використовують кардинально інший підхід у вихованні: враховують потреби кожної дитини в певний віковий період, піклуючись про її психологічний комфорт.

До слова, у «Долоньках» заняття також проходять у не традиційний формі.

У дитячому садочку щотижня розглядають нову тему. Наприклад, з дітками спілкуються про професії, космос, гігієну, виховують відповідальність під час догляду за хом’ячками, експериментують для вивчення явищ природи, «подорожують» країнами готуючи традиційні страви певних країн або виконуючи нетипові вправи.

Тут вихователі разом з маленькими кондитерами печуть печиво, яке потім розмальовують та смакують.

Варто наголосити, що для діток дошкільного віку спеціально склали меню , щоб вони отримували необхідну кількість усіх білків, жирів та вуглеводів. У меню дитячого центру немає свинини, смаженого та жирного.

У «Долоньках» діє:

  • Садочок «як вдома» (2-5 років)
  • Маленька школа (5-6 років)
  • Студія розвитку (3-5 років)

Instagram: https://www.instagram.com/dolonki.sadok/

Телефон: 095 836 9404

Пошта: naska210@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/dolonki.sadok/?ref=page_internal

Дитячий центр «Долоньки»

«Дитячий Центр Територія розвитку»

Якщо ваша дитина цікавиться робототехнікою, конструюванням, різноманітними головоломками, програмуванням, тоді найкращим варіантом для розвитку її внутрішнього світу буде «Територія розвитку».

У школі вам запропонують:

  • Новітні технології у навчанні;
  • Креатив на заняттях з дітьми;
  • Спілкування викладача з дітьми на рівних.

Серед курсів, які наявні в Центрі:

  1. Легоконструювання: навчання проходить на базі сучасних конструкторів Lego Education.
  2. KidIT – перша ІТ-школа для дітей віком від 5 років.
  3. Kubikus: діти від 7 до 12 років вирішуватимуть різноманітні головоломки ( кубик Рубіка 3*3, 2*2, 4*4, пірамідку, ск'юб,скваер, мегамінкс).
  4. Rhema - курси для розвитку особистості. Дитячі психологи допоможуть зрозуміти свої емоції і переживання, і навчитися спрямовувати їх у потрібне русло.

«Наше завдання направити і допомогти дітям розкрити свої сильні сторони і вдосконалити їх. Ми не маємо на меті сформувати дитячу особистість, обмежуючи їх певними рамками і нашими дорослими поглядами на життя. Нам важливо, щоб дитина зрозуміла, що для досягнення успіху потрібно прикладати максимум зусиль, терпіння і наполегливості», - зазначають у Дитячому Центрі.

До слова, у «Території розвитку» з'явився ще й п'ятий напрямок роботи - «Шахи».

Адреса: вул.Гончара 3

Телефон: +38 (095) 65 95 451

Пошта: teritoriyarozvitku@gmail.com

Сайт: https://teritoriyrozvitku.com.ua/

Центр дитячого розвитку «Територія розвитку»

Приватний заклад освіти «Альтернативна школа «Портал»

У ліцензованому приватному закладі освіти «Портал» вашій дитині забезпечать внутрішню свободу й самореалізацію в умовах нетрадиційної освітньої моделі.

У закладі діє школа для учнів 1 класів, а для дітей віком від 5 до 6 років діє нульовий клас - Pre School з повним та неповним днем.

У «Порталі» застосовують нетипові форми і методи навчально-виховної і соціалізаційної діяльності.

Як зазначають в закладі освіти навчання проходить як в комунальних закладах освіти, проте з покращеними умовами, індивідуальним підходом до дітей, сучасною технікою та новітніми підходами.

У школі підтримують програму НУШ, тому увагу приділяють таким предметам, як мова та читання, математика, англійська мова, мистецтво та фізкультура, інформатична галузь, я досліджую світ та інші.

До всього ж у «Порталі» пропонують:

  • Логіка, критичне мислення, філософія
  • Акторська майстерність, ораторське мистецтво, публічний виступ
  • Студія технічної творчості (досліди з фізики, вступ до електроніки, механіки тощо)
  • Хімлаб і я (досліди з хімії, вступ до хімії, біології)
  • Проект-менеджмент (діти-управлінці, фінансова грамотність)
  • Вступ до програмування
  • Англійська, польська та німецька мови (поглиблене вивчення)
  • Етика та естетика
  • Лекції та зустрічі на різні теми
  • Go fitness (фізична культура)
  • Інше (шашки, шахи тощо)
  • Регулярні пізнавальні екскурсії
  • Супровід психолога через спостереження та воркшопи
  • Вступ у Астрономію
  • Kids Choreography (різного роду постановки танцю)
  • Музика
  • Воркшопи з батьками

«Ми створили освітній простір, у якому приємно навчатися та альтернативно розвиватися через самопізнання та розвиток власних компетентностей», - додають в закладі.

Адреса: вул. Градний Узвіз, 5,

Телефони: +380 99 44 27 554
+380 97 30 97 97 2

Пошта: portal.school.edu@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/portal.school/

Instagram: https://www.instagram.com/portal_school/

«Портал»

Приватний колегіум «Years»

«Школа інтелекту, свободи і щастя» – так описують «Колегіум Years», що відкрився цього року.

«У школі ми зацікавлюватимемо дітей сучасними методиками. Зокрема, не будемо змушувати читати, а робитимемо так, щоб дитина захотіла і полюбила книги. Ми будемо мотивувати учнів вчитися не задля оцінки, а щоб мати мету в житті, вчитися ставити цілі, обрати, ким же вона хоче бути», - розповідає засновниця закладу Валентина Галущак.

Як зазначають у приватній школі, в учнях розвиватимуть емпатію, емоційну компетентність, ввічливість, оптимізм, патріотизм, толерантність, відповідальність, чесність і наполегливість.

Що  вивчатимуть в «Years»:

  • мовознавчий блок (українська мова і література; іноземні мови – англійська, польська, німецька; світова література, риторика);
  • природничий блок (фізика, хімія, екологія, біологія, географія);
  • математика та ІТ (алгебра, геометрія, програмування, логіка, інтернет-технології, робототехніка,  SMM);
  • суспільні науки – (історія, філософія, психологія, право, економіка і бізнес, емоційний інтелект);
  • мистецтво (літературна творчість, музика, арт, акторська майстерність (драма), хореографія, фото- і відеографія, дизайн);
  • фізична культура і спорт (оздоровча гімнастика, йога, спортивні секції)».

До слова, у «Years» будуть працювати за програмою Нової української школи разом із включенням своїх авторських розробок.

Також складатимуть індивідуальний план розвитку кожної дитини, який визначається разом з вчителем, психологом, батьками та дитиною.

У приватній школі - поглиблене вивчення англійської з носіями мови та використанням інформаційних технологій.

Адреса: вул. Стрілецька, 12 А

Сайт: years.school

facebook.com

Телефон: 098 422 7074

Пошта: welcome@years.school

Приватний колегіум «Years»

Студія розвитку дітей «Розумаха»

У «Розумасі» функціонує «маленька школа», куди батьки можуть віддати діток для підготовки до 1 класу, так і дитячий садочок.

«Вміючи логічно мислити, давати обширні відповіді на запитання, отримувати та групувати інформацію, яку подає вчитель, зіставляти її з уже вивченою, дитина швидше та спокійніше проходить процес адаптації до школи, до свого статусу та обов’язків», - інформують у студії.

Як додають представники маленької школи, на підготовчі заняття записують діток від 4 до 6 років.

Аби діти краще засвоювали нову інформацію, заняття у «Розумасі» організовують у формі гри.

Воно триває 2,5 години (з перервами) та розділене на предмети: логіка, читання, письмо, математика, англійська, розвиток зв’язного мовлення, рукоділля.

З дітками працюють досвідчені та креативні педагоги-дошкільники, вчителі англійської та психологи.

На перерві дітки грають у рухливі ігри або граються розвиваючими іграшками на власний вибір.

У дитячому садочку ж набирають невеличкі групи дітей до 12 осіб. Тут вони навчаються, розвиваються, розважаються, відпочивають та граються.

До слова, у залежності від потреби батьків, діток приводять у кімнату на 4 або на 8 годин.

Також у «Розумасі» займаються раннім розвитком дитини.

«Розумаха» - це особливе, чарівне та затишне місце, в якому діти різного віку можуть весело й цікаво проводити час, пізнавати світ, отримувати нові знання, знаходити друзів і спілкуватися з однолітками. Персонал студії є дбайливими «садівниками», які допомагають малечі зростати й розвиватися правильно. Адже кожен малюк прагне до знань, наче рослина, що простягає до сонця свої паростки, здіймається і тягнеться вгору», - додають в студії.

Адреси:
пр.Відродження 6
тел. 050-029-89-00

пр.Волі 4 б
тел. 099-348-02-59

Пошта: info@rozumaha.in.ua

Сайт: www.rozumaha.in.ua

Студія «Розумаха»

«Школа іноземних мов ВІП Бджіл»

Любите мови? Хочете подорожувати без мовного бар’єру? Бажаєте завести цікаві знайомства за кордоном? Або хочете, аби ваша дитина розвивалася у мовному напрямку? Тоді в «Школі іноземних мов ВІП бджіл» вам допоможуть вивчити англійську, польську, італійську, німецьку, французьку, китайську та іспанську мови!

Школу започаткували ще у 2012 року із багатогранним досвідом роботи, який почався ще у 2010 році.

У школі «ВІП бджіл» використовують як традиційні методики навчання, так і нетрадиційні підходи.

Найголовніше, що викладачі закладу застосовують  елементи психологічного тренінгу та власного підходу до вивчення мов.

До слова,  у приватній школі наявні заняття у групах, індивідуально, а також є розмовний клуб.

Що вам можуть запропонувати:

  • Вивчення англійської, німецької, польської, французької та інших мов для будь-якого рівня. Заняття за окремими тематиками та напрямками.
  • Виконання письмових перекладів. За потреби можливе нотаріальне засвідчення письмових перекладів.
  • Усний переклад. Можливість перекладацького супроводу у відрядженнях по Україні та за кордоном.
  • Skype-заняття. Для тих, хто економить свій час, ми пропонуємо індивідуальні та групові заняття по Skype!
  • Вебінари: нова послуга нашої школи — онлайн семінари.
  • Спецпроекти: корпоративні курси, курси для державних структур, мовні табори та інше.

До слова, на базі школи існують мовні табори для дітей.

Адреса: вул. Градний узвіз, 5

Телефони: +380 (50) 554-25-64+380 (97) 638-64-08+380 (66) 738-59-46

Пошта: welcome@vipbees.com.ua

Сайт: https://www.vipbees.com.ua/

Facebook: https://www.facebook.com/VipBees?ref=hl

«Школа іноземних мов ВІП Бджіл»

Школа усного рахунку «Соробан»

У Луцьку з 2016 року функціонує школа усного рахунку, яка є першою в місті.

Як зазначають у закладі, методика розрахована на дітей віком від 5 до 11 років.

«Соробан - це не звична нам усім математика. Ментальна арифметика найбільш корисна для школярів 1-4 класів. Діти вчаться візуалізувати числа, пересуваючи разом з тим кісточки на уявних рахівницях. Це залучає до роботи праву та ліву півкулі мозку», - зауважують в школі.

Варто наголосити, що школа «Соробан» базується на японській ментальній арифметиці.

До того ж програму доповнили комп'ютерними тренажерами для щоденних самостійних занять дітей вдома.

«З усіма перевагами ментальної арифметики для розвитку інтелекту, у класичної системи є великий недолік. В середньому лише 25% учнів успішно засвоюють програму навчання. А у «Соробоні» ми гарантуємо результативність у навчанні, адже понад 90% учнів успішно оволодівають усним рахуванням», - додають в школі усного рахунку.

Також у школі діє курс «Літній інтенсив», де дитина за 1 місяць ознайомлюється з японським методом тренування мозку.

Які переваги школи:

  • дитина зможе швидко обробляти інформацію;
  • виконувати 2 справи одночасно:
    лічити і декламувати вірш, розвиваючи як творчу, так і точну півкулю мозку;
  • розвинути уяву і креативність;
  • повірити в себе.

До речі, на базі школи діє «Група 55+», де люди старші 55 років, які відвідують навчання для того, аби «тримати мозок в тонусі». Як це зробити знають дослідники Школи усного рахунку «Соробан», які адаптували успішну методику розвитку інтелекту для занять з людьми поважного віку.

Адреса: вул. Євгена Сверстюка, 1, бізнес-центр "Фабрика"(3 пов.) Офіс 311

Сайт: soroban.ua/ua/

Телефон: +380961769609

Facebook: https://www.facebook.com/soroban.ua/

Instagram: soroban.ukraine

Школа усного рахунку «Соробан»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ківерці, школа, освіта, дитсадок
В тему