В центрі уваги

«Свободівець» заявив, що йде в мери Ковеля

«Свободівець» заявив, що йде в мери Ковеля

На посаду міського голови Ковеля від ВО «Свобода» буде балотуватися перший заступник голови Волинської облради Юрій Поліщук.

Про це він повідомив на сторінці в

«Ковель давно для мене став рідним. Він подарував мені багато щасливих моментів життя. Тут народилися і виросли мої діти. Я люблю це особливе місто з його затишними вулицями, тиховодною Турією, транспортними артеріями та індустріальними пейзажами. Місто на перетині шляхів, один з найбільших залізничних вузлів України, де ніколи не зупиняється рух. Західні ворота України у Європу. Місто контрастів, де гармонійно поєднуються спокій і динаміка.

У Ковелі живе і працює багато цікавих і талановитих людей. Усі вони роблять неоцінений вклад у розвиток міста. Місту є ким гордитися.

Але будьмо відверті: сьогодні наше місто переживає не кращі часи. Його великий транспортно-логістичний потенціал майже не використовується. Його вулиці значною мірою втратили свою ошатність та комфорт. Навіть один з символів Ковеля – залізничний вокзал, втратив частину своєї величі та потребує оновлення. А багато мешканців змушені залишати своє місто у пошуках кращої долі.

Якщо Луцьк – це мозок Волині, то Ковель – його серце. І серце області має функціонувати на повну потужність.

Рішення прийнято. Я буду балотуватися на посаду міського голови Ковеля від ВО «Свобода», - йдеться у дописі.

               

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ковель, Волинь, вибори
В тему