В центрі уваги

«Використовуй за призначенням»: як бруківку LeBruk МОЖНА використовувати і як ТРЕБА

«Використовуй за призначенням»: як бруківку LeBruk МОЖНА використовувати і як ТРЕБА

Сьогодні викладені бруківкою вулиці - в моді. Паркові алеї, тротуари, акуратні доріжки все частіше викладають бруківкою. Матеріал надає території акуратного і красивого вигляду, змінюючи нудний і одноманітний асфальт.

Бруківка – найпопулярніший спосіб мощення дворів, тротуарів і площ. От цікаво, а чи можна її використовувати інакше?

«Та звісно!  - заявили у компанії LeBruk. -  Зараз ми вам продемонструємо, яким чином!»

Як бруківку LeBruk МОЖНА використовувати

Ви рушили в мандрівку на своєму авто. І так сталося, що вам потрібно зробити термінову зупинку. Наприклад, щоб перевірити, чи взяли з собою запаску. Однак дорога слизька. А Ви невпевнені в своєму ручнику і нема бордюру…

Патова ситуація? Аж ніяк!  Дістаєте з багажнику бруківку LeBruk і підпираєте нею колесо! А потім зі спокійною душею берете дитину за руку та прямуєте до найближчих кущів. Вуаля, як то кажуть.

Живете на першому поверсі, і вхідні двері у під’їзд без доводчика? А влітку діти, мов ті комарі, бігають туди-сюди. і двері бам-бам, через кожну хвилину! Так і на валер’янці збанкрутіти можна!

Вихід є! Підпираємо двері бруківкою LeBruk і насолоджуємося тишею!

Прийшов час обіду на офісу, і конче необхідно порізати овочі на дієтичний салатик, бо ви вирішили худнути – через два тижні на море! Та ось біда – дощечки немає, а якщо шеф побачить. що ви ріжете огірок на офісному столі, точно позбавить премії.

Вирішити вашу біду знову ж таки допоможе  бруківка LeBruk! Ріжте на ній усе, що заманеться, і жоден стіл не постраждає!

Фізкульт-хвилинка! Гайда грати у м’яча у дворі, поки що сонечко пестить нас своїми промінчиками. І тільки ви налаштувалися на гру та представили себе у ролі Роналдо чи Мессі, як м’яч наказав довго жити…  

Та хіба то проблема для професійного футболіста з палким серцем? Беремо бруківку LeBruk і гра продовжується аж до переможного рахунку!

На день народження друзі подарували вам чудову картину, про яку ви так давно мріяли. І ви вже подумки бачите, як вона прикрасить вашу стіну. Та перед цим, зрозуміло, потрібно вбити цвях.

Немає молотка? Ото вже ви придумали! А бруківка LeBruk вам нащо? Вбити цвях – легко!

Ви вже знаєте, що довірились недобросовісним виробникам, які, окрім вікна, що продувається сімома вітрами, поставили вам неякісне підвіконня, на якому залишаються сліди буквально від всього. А тим паче від чашки гарячої кави.

Вихід є! Ставите чашку на бруківку LeBruk і насолоджуєтесь смачнючим напоєм, не переживаючи за своє паскудне підвіконня.

Мухи можуть довести до божевілля! Мало того, що вони набридливі, вони ще й швидкі та живучі. І тільки ти, приплеснувши її долонею, вирішив, що позбувся цієї докучливої істоти, як вона мигцем вилітає з-під руки і продовжує зводити тебе з розуму.

Приплесни муху бруківкою LeBruk! Від цієї якісної бруківки ще не втекла жодна істота!

Кінець літа – початок осені – надзвичайна пора, коли родюча українська земля віддає свої дари. Поласувати горішками, які тільки-но принесла бабуся з власного саду, що може бути кращим? А дістати з міцною шкарлупи заповітну серединку вам допоможе ще міцніша бруківка LeBruk! Головне не робіть сильний замах, щоб не розплющити горіх.

Як бруківку LeBruk ТРЕБА використовувати

Тепер давайте поговоримо, як бруківку LeBruk ТРЕБА використовувати.

Якщо говорити про Луцьк, то LeBruk викладені території біля ресторанів, офісів, житлових комплексів. Вона прикрашає подвір’я лучан та мешканців області. Бруківкою LeBruk оздобили чимало вулиць, проспектів, скверів у Луцьку, зокрема, Лесі Українки, Крилова, Пушкіна, Гулака-Артемовського, Степана Бандери, Кривий Вал, Перемоги, Волі тощо.

Читайте також: Ресторани, офіси, житлові комплекси: бруківка LeBruk для тих, хто вміє рахувати гроші

Як розібратися, яку бруківку купувати, зважаючи на більше десяти видів, форм і призначень, широченний простір для творчості? Запитати спеціаліста компанії-виробника бруківки LeBruk!

Так, в першу чергу треба враховувати призначення бруківки та площу території, яку треба замостити. Після цього визначають товщину, форму та колір. При цьому треба враховувати низку факторів.

  • Міцність.

Бруківка з більшою товщиною витримує більші навантаження. Якщо замощувати треба, наприклад, територію, де їздять великовагові машини, товщина має становити не менше шести сантиметрів.

  • Основа.

Для тротуарних зон можна брати слабшу основу, а от для проїжджої частини необхідна товстіша. Відсів може бути і гранітним, і базальтовим. При цьому якість відсіву мусить оцінити фахівець з укладання бруківки, адже неякісний відсів може надалі призвести до проблем із мощенням.

  • Форма.

Для геометрично правильних територій чудово підходять квадратна та прямокутна бруківка. У зелених зонах гармонійно виглядають квадратні плити розміром 40 на 40 сантиметрів.

Якщо треба замостити території з численними доріжками, клумбами, площі з неправильними геометричними формами, краще використовувати поєднання різних видів бруківки.

  • Колір.

При замощуванні вулиць варто враховувати концепцію населеного пункту. Якщо вона існує, треба підлаштовуватись під неї.

На приватних територіях основний критерій вибору кольору – це власний смак. Однак варто враховувати, чи пасує колір бруківки до фасаду будинку, паркану, скульптур, інших будівель.

  • Шви.

Існує помилкова думка, що чим тонші шви бруківки, тим більше серед каменів проростає трава. Насправді зелень з’являється переважно через насівання ззовні. Насіння заноситься вітром і з часом пускає паростки.

  • Ціна.

Вона залежить від товщини і кольору. Найдешевше коштує бруківка з товщиною чотири сантиметри. Найдешевша за кольоровою ознакою сіра бруківка, найдорожча – біла, синя і зелена.

Отож, бруківка «LeBruk» - це бруківка для кожного!

Детальніше про усі види бруківки

читайте на сайті компанії — www.lebruk.com

Телефонуйте —

+38(067)-334-11-22;

+38(050)-520-95-80

Приїжджайте в гості —

вул. Вахтангова, 12, Луцьк, 43000, Україна

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, бруківка
В тему