В центрі уваги

Карантин нам не завада! У Луцьку триває набір на навчання у приватній школі «Years»!

Карантин нам не завада! У Луцьку триває набір на навчання у приватній школі «Years»!

До початку нового навчального року 2020/2021 залишилось менше місяця. Уже зараз зрозуміло, що за літо коронавірус не відступив.

Тож у батьків Луцька та Волині зокрема, і України загалом, виникає чимало питань щодо навчального процесу із вересня: чи підуть їхні діти  до школи, чи безпечно відвідувати школи тощо.

Найбільше, певно, хвилюються батьки першокласників, та тих, чиї учні відвідують початкову школу. Адже їм, у разі запровадження дистанційного навчання, буде найважче. Маленькі школярі не зрозуміють усіх нюансів навчального процесу. А батьки в більшості не впевнені, чи зможуть замінити вчителів, навчити своїх дітей писати та читати, проводити з маленькими школярами достатньо часу, щоб вчитися разом із ними, адже потрібно буде ходити на роботу.

Тож батьків не може не радувати той факт, що приватна школа Years у Луцьку відкриється, незважаючи на карантин через коронавірусну інфекцію

Ми зробимо ваших дітей у нашій школі вільними та щасливими!

Так, уже 1 вересня 2020 року цей інноваційний освітній простір відчинить свої двері для маленьких лучан.

Про це розповіла її засновниця Валентина Галущак, яка минулого року також відкрила приватний садок Happy Kids Club.

Переваги приватної школи «Years» в умовах коронавірусної ситуації:

  1. В школі зможуть швидше та якісніше дотримуватися вимог МОЗ, оскільки не чекатимуть фінансування «зверху», а отримуватимуть допомогу безпосередньо від батьків своїх вихованців.
  2. У класах буде не більше 17 учнів. І, звісно, на частину занять вони ділитимуться на підгрупи.
  3. У школі достатньо аудиторій для того, щоб у випадку непередбачуваних зовнішніх обставин, організувати навчання у форматі один вчитель — два, три учні.
  4. На випадок різних жорстоких карантинів мають власну якісну онлайн платформу для дітей. Завдяки платформі можна оперативно переорієнтовуватися якісне на онлайн навчання.
  5. Щодо домашніх завдань, то діти виконуватимуть їх в школі, щоб ввечері, після навчання, мати змогу поспілкуватися з батьками, друзями, присвятити час хобі або перегляду улюбленого мультфільму.
  6. В школі діятимуть лише ті правила, які запровадять діти разом з вчителем. Вони, зокрема, стосуватимуться поведінки під час уроків і перерв, дрес-коду. А також будуть створювати власні традиції, а не бездумно запозичувати.

«Школа «Years» розрахована на 170 учнів. Зважаючи на те, що ми відкрили набір на перший, другий та третій класи, а також на класи підготовки до школи, навчальний простір зараз формується відповідно до потреб саме цих учнів, - розповідає засновниця школи. – Діти будуть навчатись за двома рівнями: початкова школа та середня базова освіта»

Хто може потрапити на навчання у школу та як це зробити?

Навчання в приватній школі «Years» фінансується виключно батьками учнів.

Реєстрація у школі відбувається таким чином — спочатку онлайн потрібно заповнити заявку на навчання, після цього ми запрошуємо на співбесіду дітей і батьків, які не є випускниками «Happy kids club».

Співбесіда проводитиметься з психологом і вчителем англійської мови. Вона потрібна для того, щоб визначити рівень психоемоційної готовності дитини до школи, а також зрозуміти, чи є у дитини якісь знання з англійської мови, щоб сформувати відповідні групи дітей для ефективної роботи на заняттях з англійської.

«Якщо говорити про майбутніх першокласників, то ми перед тим, як прийняти їх до нас, не будемо перевіряти, чому саме  їх навчили вдома чи в садку. Адже діти йдуть до школи для того, щоб навчатися там усьому. Єдине, що ми б хотіли, аби дитина володіла навичками самообслуговування», - наголошує Валентина Галущак.

Що входить до комплексу навчальних послуг?

До комплексу послуг входять:

  •  Індивідуальний план навчання як ключовий елемент освітньої методики в школі;
  •  Регулярні практики і заняття, спрямовані на розвиток емоційної зрілості, лідерських якостей, концентрацію уваги, самопізнання.
  •  Власна економічна гра (валюта школи);
  •  Табори під час канікул при школі;
  •  Подорожі та екскурсії в межах міста;
  • Сучасне, комфортне приміщення школи зі спеціально обладнаними класами, зонами для відпочинку і гри;
  • Супровід психолога;
  •  Різноманітні гуртки і студії:
  • а) академічні студії – робототехніка, шахи, Speaking Club.
    б) творчі студії – хореографія, балет, риторика, арт-студії, студія акторської майстерності, вокал, гра на інструментах.
    в) гуртки фізичної активності – гімнастика, футбол, настільний теніс, волейбол, баскетбол, карате, бойовий гопак.

День відкритих дверей у «Years»! Запрошуємо усіх!

Ми розуміємо, що приватна школа - це відносно нове явище для сучасної освітньої системи Луцька. Тому запрошуємо усіх, хто бажає познайомитися ближче і дізнатися деталі навчання у новій приватній школі-колегіумі.

У приміщенні школи ще тривають ремонтні роботи, проте ми запрошуємо батьків подивитися на готовність і процес творення  простору, який з 1 вересня відчинить двері своїм учням.

У батьків буде можливість поспілкуватися з учителями, частково побачити матеріально-технічне забезпечення, відчути особливу атмосферу нашого закладу.

Тож запрошуємо батьків наших учнів, а також тих, хто ще вагається і не обрав школу для своєї дитини, приєднатися до нас 8 серпня і отримати змістовні відповіді на всі питання, які  вас хвилюють.

Реєстрація за посиланням: docs.google.com

 Чекатимемо на Вас з 11:00 до 14:00 години

Ми знаходимося за адресою:

вул. Стрілецька, 12 А

098 422 7074

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, школярі, школа, навчання
В тему