В центрі уваги

Де у Луцьку купити найякісніші двері та вікна за вигідною ціною

Де у Луцьку купити найякісніші  двері та вікна за вигідною ціною

Наважились встановити нові вікна чи двері, адже оцінили довговічність, високі показники теплоізоляції і звукоізоляції, простоту в догляді, привабливий зовнішній вигляд? Проте ці властивості металопластикових вікон або алюмінієвих, металопластикових та скляних дверей зберігаються при умові, якщо Ви обрали якісний продукт.

Тож виникає закономірне питання — в яку фірму звернутись у Луцьку та на Волині?

Представляємо вашій увазі топ-11 компаній, які пропонують якісну сертифіковану продукцію, під індивідуальні розміри та дизайн.     

«DecorMarket» - створюємо затишок разом!

Компанія вже 10 років на ринку Луцька, тому вони знають, що порекомендувати своїм клієнтам.

У DecorMarket можна замовити металопластикові віконні та дверні конструкції, підвіконня, вхідні та міжкімнатні двері, гаражні ворота, захисні ролети, зовнішній сонцезахист (маркізи, перголи), антимоскітні сітки.

Компанія особливо пишається власним виробництвом рулонних штор з різних видів тканин (їх більше 2000). Окрім рулонних штор тут можна замовити й жалюзі, римські штори та штори-плісе.

5 переваг для клієнтів від компанії «DecorMarket»:

  1. Наші спеціалісти проконсультують, безкоштовно приїдуть на заміри та допоможуть вибрати необхідний товар.
  2. За 10 років роботи ми налагодили міцні зв’язки із компаніями-виробниками вікон та дверей, тому можемо запропонувати нашим покупцям вигідні ціни.
  3. Ми виготовляємо сонцезахисні системи з перевіреними тканинами та комплектуючими, тому можемо гарантувати якість.
  4. Величезний вибір тканин та вміння наших фахівців  допоможуть надати особливий стиль будь-якому простору: від квартири до офісу.
  5. Ми співпрацюємо з дизайнерами та архітекторами і готові втілювати найбільш сміливі ідеї замовників.

Адреса: м. Луцьк, вул. Соборності, 11в

+380 (68) 385-70-07

 +380 (97) 030 61 62

Сайт

Пошта: decormarket.com.ua@gmail.com

Іnstagram

Facebook

«DecorMarket»

Wizard House - подбаємо про комфорт та безпеку у вашій оселі!

Компанія Wizard House допоможе подбати про комфорт та безпеку у вашій оселі, запропонувавши вхідні та міжкімнатні двері; металопластикові вікна; металеві та дерев’яні, ламіновані, ПВХ-міжкімнатні двері різного асортименту; металопластикові двері; якісну фурнітуру для дверей.

Також у нас можна придбати захисні ролети та жалюзі; москітні сітки; підвіконня; відливи;  розсувні алюмінієві балконні конструкції; рулонні штори з різними кріпленнями

5 переваг для клієнтів від компанії Wizard House:

  1. У нас багаторічний досвід роботи на ринку продажів та кваліфікована команда працівників, яка надасть якісну та надійну консультацію і підбере вам необхідну продукцію.
  2. Вся продукція виготовлена з високоякісних та надійних матеріалів, які мають довгий термін експлуатації, надійності, безпеки та комфорту, з підвищеною шумо- і теплоізоляцією, тонуванням, декоративними вставками і багато іншого.
  3. У нас ви знайдете широкий асортимент якісної продукції за доступними цінами, безкоштовні заміри, якісний та надійний монтаж, завдяки точним розмірам конструкції. Ми гарантуємо  герметичність виробів.
  4. Працюємо під індивідуальні розміри замовника. За потреби та бажання клієнта можна вибрати три, чотири, п'яти і шести, 7, 8 камерні профілі, а також різні види і способи ламінування.
  5. Ми доставляємо вікна і двері власним транспортом і встановлюємо конструкції за один день.

Луцьк,

вул.Лідавська, 2, поруч Техномодуль

0664872930
0975931055

facebook.com

instagram.com

Wizard House

«Алкон» – власне виробництво металопластикових та алюмінієвих виробів

ТзОВ «Алкон» - підприємство займається виготовленням та встановленням вікон і дверей з ПВХ профілю і алюмінієвих конструкцій у Волинській області та далеко за її межами.

На сьогодні компанія «Алкон» виробляє:
 - Металопластикові конструкції: вікна, двері, балконні блоки, лоджії.
 - Автоматичні двері: розсувні, розпашні з алюмінію.
 - Алюмінієві конструкції: двері, вікна,фасади.
 - Суцільноскляні перегородки та балюстради.

5 переваг для клієнтів від компанії «Алкон»:

  1. Успішно працюючи з 1998 року, як національний виробник, ми накопичили величезний досвід по виготовленню та монтажу алюмінієвих конструкцій, залучили нових партнерів, багато клієнтів, і завдяки цьому в 2013 році запустили власне виробництво металопластикових конструкцій, ставши багатопрофільним підприємством.
  2. Використовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта, виробничі можливості компанії дозволяють виготовляти конструкції нестандартної форми  високої якості.
  3. Якщо Ви бажаєте створити унікальну будівлю, яка буде сприйматись як витвір архітектурного мистецтва – ми запропонуємо до Вашої уваги: трапецевидні, багатокутні, чи з вигнутими імпостами та великогабаритні конструкції вікон.
  4. Для втілення найрізноматніших дизайнерських рішень ТзОВ«Алкон» надає широкий спектр кольорового оздоблення конструкцій: використання ламінованого профілю на кольоровій основі або ламінування декоративною плівкою;  використання шпросу – декоративного елементу всередині склопакету
  5. Вся продукція ТзОВ "Алкон" сертифікована. Компанія забезпечує гарантійне та пост-гарантійне обслуговування. Виготовлення та монтаж металопластикових виробів здійснюється в короткі чітко обумовлені з замовником строки. Слідкуємо за чітким і своєчасним їх виконанням.

45603, Волинська обл.,

с. Струмівка, вул. Старицького, 84.

Тел./факс

+380 (0332) 70-59-54

Безкоштовно з усіх операторів

0 (800) 400 333

alkon@online.ua

facebook.com

Алкон

«Вікна PERFECT» – з нами надійно!

15 років досвіду, 500 000 віконних та дверних конструкцій, 40 салонів по всій Україні – все це про «Вікна PERFECT».

У компанії займаються виготовленням, продажем та встановленням віконних та дверних систем різної складності. Серед продукції, яку ви можете придбати в магазині: вікна, балкони, розсувні профілі, вхідні двері, міжкімнатні двері, перегородки, фасади, ворота, захисні ролети, аксесуари.

5 переваг для клієнтів від компанії «Вікна PERFECT»:

  1. Виконуємо індивідуальні замовлення на різні системи для вашого будинку, квартири, офісу, господарських будівель і гаражів.
  2. Постійне оновлення обладнання і використання сучасних технологій скорочують час виготовлення конструкцій.
  3. Ми прагнемо повністю виправдати очікування наших клієнтів.
  4. Маємо власний завод у Тернопільській області, на якому за 1 день виготовляється понад 500 конструкцій.
  5. Виїзд нашого фахівця на заміри — безкоштовний.

Адреса: м. Луцьк, вул. Проспект Перемоги 5

0685585101

0667550706

Пошта: o.islam@gk.te.ua

Instagram

Facebook

Telegram

Youtube

Сайт

Офіс працює пн - пт (09:00-19:00), субота (09:00-15:00), неділя - за домовленістю.

«Вікна PERFECT»

«Вікна Волині» - краще у кожен дім!

Вже 24 роки компанія «Вікна Волині» являється однин з лідерів серед кращих компаній-виробників металопластикових, алюмінієвих та світлопрозорих конструкцій на Західній Україні, асоціюючись для замовників як високий еталон якості та надійності.

Ми пропонуємо лише якісну продукцію, виготовлену з надійних профільних систем відомих виробників (Salamander, Brugmann, WDS, Alutech) та перевірені часом комплектуючі для металопластикових та алюмінієвих конструкцій (Roto NT, AXOR, AGS, Guardian, Euroglass) та інші.

Всі ці складові забезпечують нашу продукцію необхідним ступенем надійності, міцності, вологостійкості, тепло- та звукоізоляції, що відповідають нормам ДСТУ, дозволені для використання у будівництві та є безпечними для здоров’я та навколишнього середовища.

5 переваг для клієнтів від компанії «Вікна Волині»:

  1. Ми - багатопрофільне підприємство у галузі виробництва та встановлення світлопрозорих та огороджувальних конструкцій, яке об’єднує продукцію і монтаж вікон та дверей, встановлення жалюзі, встановлення секційних промислових та гаражних воріт, ламінацію профілів, гнуття арок, відливів, виготовлення склопакетів.
  2. Наше підприємство об'єднує у собі повний цикл виробництва, а саме:
    1. власна лінія виробництва склопакетів й лінія по виготовленню металопластикових вікон та дверей.
    2. виробництво і встановлення світлопрозорих, огороджувальних алюмінієвих конструкцій, ламінація профілів, гнуття арок, продаж та встановлення секційних промислових та гаражних воріт.
  3. Нам вдалося створити та організувати роботу високотехнологічних цехів та налагодити систему контролю якості.
  4. Ми використовуємо лише високотехнологічні металопластикові та алюмінієві профілі різних систем, якісні й перевірені часом комплектуючі закордонних виробників. Такий підхід надає конструкціям «Вікна Волині» високий рівень тепло – та звукоізоляції, вологостійкості.
  5. Завдяки власному конструкторському бюро та команді професіоналів, ми забезпечуємо якісне та швидке виконання як найпростішого завдання, так і унікальних побажань наших клієнтів.

м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 42

 (0332) 78 20 10

 (0332) 78 20 11

050 33 97 333

097 01 47 333

vikna.volyni.tm@gmail.com

facebook.com

vikna-volyni.com.ua

Вікна Волині

«Еталон-Луцьк» - подбає про затишок вашого дому!

«Еталон-Луцьк» на ринку - вже більше 15 років. В асортименті компанії є металопластикові вироби, вхідні та міжкімнатні двері, ворота й рулети.

У «Еталон-Луцьк» виготовляють:

  • рулонні штори,
  • вертикальні та горизонтальні жалюзі,
  • вироби з металу,
  • москітні сітки та ін.

Окрім цього, в «Еталон-Луцьк» пропонують металочерепицю та профнастил, гнуття відливів, козирки та інші вироби за індивідуальними розмірами з листової сталі, а також балкони під ключ.

5 переваг для клієнтів від компанії «Еталон-Луцьк»:

  1. Відповідаємо за якість продукції перед клієнтом.
  2. Нам довіряють у вирішенні дизайнерський та ремонтно-будівельних рішень.
  3. Ростемо та розвиваємося для покращення обслуговування.
  4. Надаємо гарантійне та післягарантійне обслуговування.
  5. Доставляємо та монтуємо товари по Волинській області та в Україні.

м. Луцьк, вул. Глушець, 49

0332782928,

0673615148,

0992778376,

0980430447

Пошта: etalonlutsk@ukr.net

facebook

Сайт

«Еталон-Луцьк»

«ЄвроViD» - щоб Ваш будинок відповідав сучасним стандартам!

Основна сфера діяльності компанії із 13-річним досвідом  «ЄвроViD» - сучасні, енергозберігаючі надійні металопластикові та алюмінієві, а також двері вхідні та міжкімнатні.

Ми пропонуємо високоякісну продукцію від провідних виробників, яка є не лише одним із елементів стильного і сучасного вигляду житла, а й виконує низку важливих функцій, пристосовуючись до сучасних технічних та дизайнерських вимог, змінюючи свою форму, конструкцію та ідею, наповнюючись додатковими характеристиками.

Також у нас Ви можете придбати: ворота гаражні та в'їзні; захисні ролети; відливи, підвіконня та москітні сітки; рулонні штори і жалюзі; розсувні алюмінієві конструкції; офісні перегородки; мансардні вікна тощо.

5 переваг для клієнтів від компанії «ЄвроViD»:

  1. Ми пропонуємо оптимальний варіант співвідношення ціни і якості товару, встановлюємо конструкції будь-якої складності, забезпечуємо гарантійне обслуговування протягом 5-ти років.
  2. Ми працюємо з такими відомими, перевіреними компаніями як Aluplast, WDS, Windoffs, ALUTECH, OPEN TECK, Brugmann, VELUX, Axor, MACO,  Roto, GU, Salamander Streamline. 
  3. Серед наших замовників – потужні забудовники, зокрема, будівельна компанія Інвестор. Так, п’ятий будинок ЖК «Супернова» та котеджне містечко «Струмочок» обладнали найкращими у своєму класі вікнами. Такі вікна пропускають у квартиру більше природнього світла, надійно зберігають тепло, роблять кімнату візуально просторішою і надають помешканню елегантних обрисів.
  4. Ми порадимо не лише якісну продукцію, а й команду професіоналів, яка допоможе встановити вікна у Вашій оселі ПРАВИЛЬНО, застосовуючи технологію теплого монтажу. Адже неправильний монтаж може призвести до деформації конструкцій, значних тепловтрат, появи плісняви тощо.
  5. Для нас важливий кожен клієнт, тому ми пропонуємо зручну систему кредитування «Тепла оселя», що передбачає, зокрема, вигідні умови та економну цінову політику на придбання вікон, дверей, гаражних воріт тощо.

Компанія ЄвроViD – ми зробимо усе, що зробить Ваш будинок надійним, красивим і затишним! Ми подаруємо тепло та затишок Вашій оселі!

м. Луцьк, просп. Соборності, 6

(097) 732-27-22

(099) 036-52-48

(063) 842-57-55

evrovidplus@gmail.com

facebook.com

youtube.com

evrovid.com.ua

ЄвроViD

«Комплексні рішення» – повний комплекс послуг та товарів, знижок та бонусів в одному місці!

Компанія «Комплексні рішення» займаємося продажем і установкою металопластикових вікон та дверей від провідних європейських виробників більше 9 років. Металопластикові вікна — це актуальне рішення для будь-якої оселі, адже здатні зберегти до 60% тепла та значно заощадити ваші кошти.

Окрім функціональних характеристик, двері та вікна являються важливими складовими кожного інтер’єру, тому правильно підібрані двері нададуть приміщенню зручності та комфорту.

Також ми із задоволенням виготовимо для вас за індивідуальним замовленням або вашим власним дизайном: кухні; шафи-купе; вітальні; передпокої; комоди тощо. Пропонуємо побутову техніку, гаражні секційні ворота, захисні ролети, жалюзі різних розмірів та колірної гами та ортопедичні матраци кращої якості за цінами виробника тощо.

5 переваг для клієнтів від компанії «Комплексні рішення»:

  1. Досить витрачати свій час на пошуки — усе, що вам потрібно тепер зібрано в одному магазині. Ви можете насолодитися зручністю та доступністю та зробити вибір справді комплексного рішення для свого дому.
  2. Ми займається оздобленням об'єктів та прилеглих територій. Все з доставкою та монтажем! Все під ключ!
  3. Якщо чогось немає у нас на складі - під замовлення знайдемо, організуємо та доставимо і змонтуємо будь-що, будь-куди в рамках закону і в межах моральної етики!
  4. Ми є цілеспрямованою командою професіоналів, яка представляє на ринку України передових європейських виробників.
  5. Нас наша робота надихає. Ми пишаємося тим, що забезпечуємо найкращу якість і дизайн для наших клієнтів Луцька та Волині.

Звернувшись до нас, Ви отримуєте повний комплекс послуг та товарів, знижок та бонусів в одному місці, економите свої кошти, час та силу.

Луцьк, вулиця Кравчука, 32а

+38 (066) 002-66-20

+38 (067) 892-53-23

+38 (0332) 29-22-94

krishen.com.ua

Комплексні рішення

«НеоПЛАСТ» – ми продаємо комфорт!

Фірма «НеоПЛАСТ» є  одним із найбільших постачальників металопластикових вікон та конструкцій з алюмінію,  а також вхідних та міжкімнатних дверей в м. Луцьку та Волинській області. Якісні вікна та двері не лише прекрасно доповнять ваш інтер’єр, а ще й допоможуть значно заощадити кошти.

Для наших клієнтів ми пропонуємо широкий асортимент якісних металопластикових вікон зі склопакетами з максимальним коефіцієнтом теплопровідності та підвіконня до них; широкий асортимент профілів (WDS,GEALAN  KBE, Salamander, Rehau, Aluplast MEGAlINE 600  FENSTER  VEKA Winhouse); двері металеві (Термолпласт+ та СТарБУд), міжкімнатні двері (Новий Стиль, Ваш Стиль  ALBERO OMIC  OMEGA  Verto); зливи, москітні сітки, жалюзі та рулонні штори, ролети, ворота.

5 переваг для клієнтів від компанії «НеоПЛАСТ»:

  1. Підбираємо профільну систему для кожного клієнта індивідуально - все для вашого комфорту та затишку!
  2. Постійно працюємо над покращенням сервісу та наданням якісних послуг нашим клієнтам.
  3. У асортименті продукції нашого магазину лише якісна та сертифікована продукція, яка має усі необхідні документи та відповідає європейським стандартам.
  4. Консультанти «НеоПЛАСТ» допоможуть вам обрати продукцію та розкажуть усе про її правильне встановлення та експлуатацію.
  5. Для своїх клієнтів ми пропонуємо – звичайний монтаж придбаних виробів та теплий монтаж; сервісне та післягарантійне обслуговування.

Основний девіз роботи співробітників «НеоПЛАСТ» - ми продаємо комфорт!

Луцьк,

вулиця Набережна, 4

+38 (097) 623-56-69

+38 (095) 894-44-08

+38 (063) 351-69-99

facebook.com

facebook.com

Instagram

neoplast20081@meta.ua

НеоПЛАСТ

«Сталь М» -  європейський еталон безпеки та надійності!

Компанія «Сталь-М» 20 років спеціалізується на виготовленні сертифікованих протипожежних та вхідних протизламних металевих дверей з різноманітними варіантами оздоблення та високою стійкістю до зламу.

Отож, ми можемо запропонувати протизламні двері для квартир та котеджів; протизламні та протипожежні двері, ворота та люки для будь-яких об’єктів будівництва: багатоквартирні житлові будинки, магазини, супермаркети, громадські об'єкти, готелі, банки, заводи, тощо.

5 переваг для клієнтів від компанії «Сталь М»:

  1. У кожній моделі дверей втілені нові ідеї та технології виробництва, а також креативні дизайнерські рішення.
  2. Двері від «Сталь-М» – це європейський еталон безпеки та надійності. Якість та безпека дверей сертифіковані за Європейськими стандартами EN 1627:2014 RC3 (3-й клас зламостійкості) та EN 1627:2014 RC4 (4-й клас зламостійкості). А також «Сталь-М» отримала сертифікат на 2-й клас кулестійкості ДСТУ 4547:2006 ОЗК-2, який витримує постріли вогнепальної зброї, зокрема, пістолету ТТ.
  3. Оздоблення дверей стійке до зовнішніх впливів. Так, «Сталь-М» оздоблює свої двері масивами різних порід дерев, а саме: дуб, ясен, червоне дерево, HPL-панелями, та металом в ПВХ-плівці, який дає можливість поєднати різний дизайн.
  4. Ми - це із найбільш розгалужених та динамічно зростаючих компаній на території України. Такі результати досягаються завдяки дійсно оптимальному співвідношенню якості та ціни, великому асортименту та зручних умов співпраці.
  5. Магазини компанії «Сталь-М» – це в першу чергу інформаційний центр, де Ви безкоштовно зможете отримати вичерпну інформацію, яка дозволить Вам зробити правильний вибір дверей, замків, сейфів.

Луцьк,

вул. Рівненська, 25

+38 (095) 642-06-31

+38 (067) 360-97-75

shop_lutsk@stal-m.ua

facebook.co

youtube.com

www.stal-m.ua

Сталь М

«Стильна хата» - в нас тільки перевірені пропозиції!

У салон-магазині «Стильна хата» вам справді допоможуть зробити житло стильним, затишним і комфортним.

Майже все неохідне ви зможете придбати в одному місці – у «Стильній хаті». Адже тут є величезний асортимет високоякісних товарів: вхідні та міжкімнатні двері; фурнітура; паркет, ламінат, підлога, плінтуси, терасна дошка; вікна, жалюзі, москітні сітки (віконні та дверні); металопластикові вікна та двері; штори, відливи; ворота гаражні та автоматика.

Окрім цього у «Стильній хаті» вам нададуть послуги монтажу, сервісу, безкоштовних замірів та доставки.

5 переваг для клієнтів від салон-магазину «Стильна хата»:

  1. Ми цінуємо ваш час та довіру, тому пропонуємо лише продукцію високої якості.
  2. Співпрацюємо з перевіреними постачальниками та виробниками.
  3. Використовуємо індивідуальний підхід до клієнтів, надаємо консультацію та завжди допомогаємо у виборі товару.
  4. Окрім доступних цін, ми зможемо здивувати вас знижками та акційними пропозиціями на товар.
  5. Нас відрізняє творчий та лояльний підхід до кожного клієнта.

Адреса: Луцьк, вул. Рівненська, 48

068 272 2527

Пошта: stylish.xata@gmail.com

facebook

instagram

Сайт

Стильна хата

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, вікна, будинок
В тему