В центрі уваги

«Задоволені клієнти, задоволений і я», - луцький забудовник Юрій Янчук

«Задоволені клієнти, задоволений і я», - луцький забудовник Юрій Янчук

Луцький забудовник Юрій Янчук на будівельному ринку працює з 2004 року. У будівельному бізнесі він відомий, як людина, яка реалізовувала житлові проекти в затишних селах біля Луцька, наприклад, житловий комплекс «Ваш Затишок» у Рованцях, котеджні містечка у селах Тарасове та Струмівка.

Редакція t1.ua поспілкувалася з Юрієм Янчуком про ці проекти. 

ЖК «Ваш Затишок»

Житловий комплекс розташований у селі Рованці. Він складається з двох будинків, в яких — по 5 дворівневих квартир по 116 кв.м. кожна закритого типу.

«Ми впевнені у якості та міцності наших житлових комплексів, адже будуємо їх з високоякісної цегли і завжди використовуємо найкращі будматеріали. Варто наголосити, що поряд з ЖК «Ваш Затишок» є зупинка громадського транспорту, а також є інфраструктура: школа,  дитсадочок і магазини», - зазначив Юрій Янчук.

Як розповів забудовник, перевага цих таунхаусів у тому, що вони є закритого типу (на 10 сімей). До всього ж, кожен будинок має прилеглу територію.

«Мешканці можуть поставити тут альтанку, розвести мангал, аби можна було відпочити на території. Люди, які вже придбали у нас квартири, задоволені, облаштовують помешкання та у цьому році планують заселятися», - додав співвласник ЖК.

До слова, у «Вашому Затишку» продають останній таунхаус. Ціна за 1 квадратний метр — всього 11 000 гривень!

Можливе відтермінування до 36 місяців з першим внеском від 30%. У житлі передбачені тепла підлога, котел, стяжка та штукатурка, радіатори опалення та огороджена територія.

Власники житла мають кухню, власну котельню, 2 санвузли, 3 кімнати з балконом, а також простору вітальню з виходом на терасу.

Переваги:

  • опалювальне обладнання фірми «Protherm»,
  • вікна марки WDS,
  • стіни зводяться з червоної керамічної цегли,
  • тепла підлога, індивідуальне опалення,
  • централізоване водопостачання та каналізація,
  • утеплення - пінополістирольні плити товщиною 12 см,
  • чистові внутрішні роботи,
  • комплексний благоустрій території.

«У найкоротший час ми зробимо благоустрій на території. Тут будуть паркомісця і кожен будиночок буде розділений невеличкою зеленою зоною», - додав забудовник.

ВІДДІЛ ПРОДАЖУ  +38(066)-988-75-71

ЖК «Ваш Затишок»

Котеджі у селі Тарасове   

У селі Тарасове зведено три просторі котеджі з мансардними вікнами.

Два з них уже продані. Як зазначив забудовник, перший поверх має 106 квадратів, а другий - 80.

«Ці будинки також збудовані з керамічного блоку, утеплені пінополістирольними плитами товщиною 12 см. Тут є тепла підлога, котел, радіатори - всі матеріали високої якості», — зазначив Юрій.

Як розповіли щасливі мешканці нових будинків, їм сподобалося розташування котеджів у затишному куточку села, подалі від шуму машин, і водночас близькість міста, адже до центру Луцька на авто їхати 5 хвилин.

До речі, неподалік котеджів розташований ліс, що дає масу можливостей: організовувати пікнік із сім’єю, гуляти з домашнім улюбленцем, спокійно займатися спортом та просто насолоджуватися свіжим повітрям.

«Оскільки будинки розташовані на віддалі від доріг, то нам не страшно за безпеку дітей. Ми вже встигли тут трішки обжитися, зробили озеленення території, тепер у спеку маємо де заховатися від сонця», - додав власник одного з котеджів.

ВІДДІЛ ПРОДАЖУ  +38(066)-988-75-71

Котеджі у селі Тарасове

Котеджі у Струмівці

Окрім вище згаданих будинків, Юрій Янчук ще є й забудовником 9 котеджів у селі Струмівка.

Усі вони продані й там уже живуть люди. «Всі задоволені. А задоволені клієнти, задоволений і я», - зазначив луцький забудовник.

Один з клієнтів розповів, що йому та його сім’ї комфортно жити у котеджі, адже будинок зводили «як для себе».

«Окрім просторого помешкання та власного подвір’я, що дуже цінується в час карантину, у нас ще й хороші сусіди. Це великий плюс.

Сам будинок просторий, добре продумане розташування кімнат. Дизайн не тільки сучасний, а ще й практичний. Для сім’ї – це прекрасний варіант. До того ж, є місце і для гостей. Тут не тільки зручно, а й красиво», - зауважує власник одного з котеджів.

Варто наголосити, що у всіх котеджах територія огороджена парканом, що гарантує і безпеку, і особистий простір його мешканцям.

Котеджі у Струмівці

Юрій Янчук на цьому не зупиняється та працює над новим проектом. Це будуть таунхауси для молодих сімей. Їхня площа буде меншою за стандартні таунхауси, тому вони будуть доступнішими.

Іванна Соломанчук

Фото Павла Березюка

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, квартира, будинок
В тему