В центрі уваги

Перевірені агентства нерухомості у Луцьку для тих, хоче купити чи продати квартиру, офіс

Перевірені агентства нерухомості у Луцьку для тих, хоче купити чи продати квартиру, офіс

Бажаєте купити квартиру чи будинок мрії у Луцьку? Цікавлять актуальні пропозиції нерухомості на первинному чи вторинному ринку? Не вистачає повної суми, і ви не знаєте, як і де оформити кредит для купівлі нерухомості? Шукаєте однокімнатну квартиру, чи вас більше цікавить двокімнатні чи пентхаус у новобудові? 

Діяти самостійно або довірити пошук відповідних варіантів агентству? З таким питанням стикається, мабуть, кожен, хто планує придбати, продати або орендувати нерухомість.

У будь-якому випадку всі операції з нерухомістю, як правило, довіряють професійним ріелторам!

Хороший ріелтор подібний до сімейного лікаря. Ви впускаєте цю людину у своє життя, знайомите з сім'єю, дітьми, вашими питаннями, проблемами та побажаннями. Тільки так він зможе зрозуміти Вашу проблему і запропонувати оптимальні шляхи її вирішення. Купувати або продавати нерухомість – це відповідальний і значущий крок.

Отож, ми починаємо знайомити вас із ріелторськими компаніями Луцька та Волині, що користуються повагою і довірою, цілком можуть претендувати на звання «сімейного ріелтора», мають хороші відгуки, та представлять найвигідніші пропозиції з купівлі-продажу нерухомості з урахуванням всіх можливих потреб на сьогоднішній день.

Список - в алфавітному порядку.

«Атланта Нерухомість» - завжди працюємо на боці нашого клієнта!

Компанія «Атланта Нерухомість» - провідний та багатофункціональний оператор ринку нерухомості Луцька, що  у своїй організаційній структурі поєднує роботу відділу комерційної (брокеридж у сфері купівлі, продажу та здачі в оренду) та житлової (консалтингові послуги в питаннях купівлі/продажу) нерухомості.

Рівень підготовки спеціалістів компанії «Атланта Нерухомість» і потужний практичний досвід роботи дозволяє оперативно і якісно вирішувати поставлені клієнтом завдання. Широкий спектр послуг, достатній ресурсний потенціал, компетентні спеціалісти й ефективна організація праці є основою діяльності компанії та формують її позитивний діловий імідж  у середовищі клієнтів та інших учасників ринку.

Чому варто звертатись до компанії «Атланта Нерухомість»:

  • Високий рівень експертної підготовки фахівців. У компанії налагоджена система підвищення кваліфікації працівників, що включає постійні тренінги та атестації персоналу.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Із замовником послуг працює персональний менеджер, який комплексно вирішує усі поточні запити й потреби клієнта.
  • Безоплатні консультації спеціалістів, що включають у себе безкоштовний виїзд на об’єкт замовника, аналітичний зріз метою визначення реальної ринкової вартості оглянутої нерухомості, поради щодо презентаційної підготовки об’єкта до продажу. 
  • Професійна допомога з продажем нерухомості. Компанія гарантує високу якість послуг на усіх етапах взаємодії із клієнтом, де в пріоритеті – повна підтримка на всіх етапах співпраці і лише позитивні емоції у всіх учасників процесу.
  • Відсутність жодних передоплат. Розрахунок за надані послуги – лише по факту виконаної роботи, після отримання бажаного результату зі сторони клієнта.
  • Повний юридичний супровід, що передбачає безкоштовну первинну перевірку  правовстановлюючих документів по об’єкту, а також консультації по усіх можливих супровідних питаннях юридично-правового характеру.
  • Власна клієнтська база потенційних покупців. В залежності від особливостей об’єкта, процес реалізації котрого супроводжують фахівці компанії  – у робочих портфелях обидвох відділів є від 15-ти потенційних покупців, котрі шукають аналогову нерухомість і першими отримують усю актуальну інформацію щодо наявних пропозицій.
  • Використання сучасних маркетингових інструментів. Відділ маркетингу організовує індивідуальну рекламну стратегію під кожен окремий об’єкт, враховуючи його базову  специфіку й усі технічні характеристики.
  • Оперативність та комплексний підхід. Середньостатистичний період успішної реалізації об’єктів житлової нерухомості за участі компанії – 17 днів. За потреби – фахівці компанії допомагають із пошуком нової, альтернативної нерухомості, що відповідає усім побажанням замовника послуг: безкоштовно, без жодних додаткових доплат.
  • Повна конфіденційність. Працівники компанії у своїй роботі дотримуються опції збереження усіх можливих меж приватності замовника послуг.
  • Післяпродажний супровід реалізованих угод. Взаємодія із клієнтом не завершується нотаріальним посвідченням угоди купівлі/продажу – за потреби спеціалісти компанії радо допоможуть з організацією переїзду, супроводжуватимуть у процесі виписки/прописки і візьмуть активну участь у вирішенні будь-яких інших, актуальних для клієнта, питань.

СПІВПРАЦЮЮЧИ З КРАЩИМИ – ВИ ОТРИМУЄТЕ БІЛЬШЕ!

Отримати безкоштовну консультацію по всіх питаннях у сфері нерухомості можна за адресою:

м. Луцьк, проспект Президента Грушевського, 30, 3-ій поверх.

(099) 450 69 79

(067) 450 69 79

info@atlanta.lutsk.ua

Сайт

Відділ житлової нерухомості:

www.atlantadim.com.ua

Facebook

Instagram

Youtube

 

Відділ комерційної нерухомості:

www.atlantalutsk.com.ua

Facebook

Instagram

Youtube

Атланта Нерухомість

Волинське агентство нерухомості – перше недержавне агентство на ринку нерухомості Луцька

Волинське агентство нерухомості надає повний спектр послуг при купівлі-продажу та оренди квартир, офісів, складів, магазинів, приміщень у Луцьку і Волинській області. За багаторічну діяльність агентство змогла вирішити не одну сотню  житлових питань громадян.  

За нашою допомогою можна придбати нерухомість за кордоном: Болгарія, Туреччина, Греція, Чорногорія, Словаччина та інші країни.

Працівники ТОВ «Волинське агентство нерухомості» є членами Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України.

Чому варто звертатись до «Волинського агентства нерухомості»:

  • Ми знаходимо найоптимальніші варіанти купівлі/продажу об’єктів нерухомості у Луцьку і області;
  • Оперативно підготовлюємо та перевіряємо правоустановчі документи на нерухомість;
  • Надаємо безкоштовні консультації;
  • Займаємося експертною оцінкою нерухомості (сертифікат ФДМУ №477/17 від 25.05.2017 );
  • Допомагаємо в оформленні кредитів на придбання житла;
  • Гарантуємо повну конфіденційність та індивідуальний підхід до клієнта

Досвід та кваліфікація співробітників Агентства - це надійна запорука Вашого успіху!

Ми не продаємо і не купуємо нерухомість - ми шукаємо найкращі для Вас рішення.

м.Луцьк, проспект Перемоги, 18

вул.Лесі Українки, 52

(0332) 20-00-60, 72-15-00
 (050) 207-29-72
(050) 806-34-10
(067) 332-16-29
(093) 332-16-29

lutskrealty@ukr.net

Ми в facebook

volyn-realty.com.ua

Волинське агентство нерухомості

ВМБ Нерухомість - команда професіоналів та надійний партнер 

Спеціалісти «ВМБ Нерухомість» в місті Луцьк та на Волині працюють більше 20 років, що говорить про величезний досвід у сфері нерухомості, чималу кількість успішних та реалізованих угод, максимальну ефективність і безпеку операцій з нерухомістю.

Завдяки тривалому часу роботи, ми змогли набути репутації надійного партнера, як серед наших клієнтів, так і серед колег - рієлторських агентств.

Чому варто звертатись до «ВМБ Нерухомість»:

  • Наші працівники постійно проходять навчання та беруть активну участь у тренінгах. Завдяки цьому ми є інноваційною компанією у сфері нерухомості.
  • Щороку ми проходимо загальноукраїнські сертифікаційні курси, які підтверджують кваліфікацію кожного співробітника агентства нерухомості.
  • Наша компанія входить в Асоціацію спеціалістів нерухомості України (АСНУ).
  • ВМБ Нерухомість є багатопрофільною компанією, яка в одному офісі має технічних інвентаризаторів, оцінювачів нерухомості, менеджерів-продавців нерухомого майна, державних реєстраторів тощо.
  • Прийшовши до нас, клієнти отримають повний спектр послуг: продати,  здати в оренду,  купити об’єкти житлової та комерційної нерухомості, земельні ділянки у Луцьку та Волинській області; виготовити  технічний паспорт, дозвільні документи на будівництво, юридичну консультацію з будь-якого питання у сфері нерухомості.

ВМБ Нерухомість - команда професіоналів, що задовольнить усі Ваші потреби у сфері нерухомості!

Луцьк, вул. Дубнівська 22Б,

офіси 34, 35

(0332) 78-02-35

(066) 777-48-51

(098) 777-48-51

vmb2009@ukr.net

vmb.lutsk.ua

Ми в facebook

ВМБ Нерухомість

«Еліт» - професійно про нерухомість!

Агенція нерухомості «Еліт» надає повний професійний пакет ріелторських послуг, побудований на багаторічному досвіді, унікальному підході та міжнародних вимогах.

Ріелтори агенції нерухомості «Еліт» допоможуть за короткий термін купити чи продати об'єкт нерухомості, зняти або здати в оренду квартиру, будинок.

Чому варто звертатись до «Еліт»:

  • Швидко і з дотриманням всіх юридичних тонкощів ми допомагаємо клієнтам підібрати відповідні варіанти та оформити усі необхідні документи.
  • Як покупець будь-якої нерухомості, Ви отримуєте подвійну перевагу: купівля та безпека реалізації житла Вашої мрії.
  • Як орендар, Ви одержуєте житло у максимально оптимальні терміни, підібране саме для Вашого внутрішнього світу.
  • Як власник, Ви здобудете ріелторську допомогу європейського класу від ринково-страхової оцінки нерухомості до оформлення кінцевої угоди.
  • Ми не просто виконуємо свою роботу, ми даємо кваліфіковані поради та консультацію кожному клієнту: розкажемо про переваги та недоліки будівлі та підберемо безліч варіантів для вас.
  • Ми гарантуємо юридичний та експертний супровід, професійне проведення переговорів, оформлення угоди завдатку (попередньої угоди)

Агенція нерухомості «Еліт» - це бездоганна репутація, сформована методом реалізації побажань клієнта через надання максимально ефективних пропозицій по нерухомості.

м. Луцьк, вул. Коперника, 8а, 4-й поверх, оф. 6

(098) 528-91-91

(095) 815-72-62

(0332) 29-01-92

Ми в facebook

Еліт

«ПРП-нерухомість» - нас рекомендують 80% наших клієнтів

«ПРП-нерухомість» - агенція з професійних ріелторів, яких рекомендують друзям і родичам.

Якщо Вам потрібно швидко і вигідно продати вашу нерухомість, плануєте вдало інвестувати кошти, то запрошуємо завітати в агенцію. Тут завжди знайдуть найоптимальніші рішення для клієнтів, адже агентство нерухомості «Професійні Ріелторські Послуги» працює в Луцьку вже більше 12 років і заключили близько 5000 успішних угод. До всього ж воно є членом Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України.

«Ми досконало знаємо наш ринок, всі його переваги і «підводні камені», - зазначають в агенції.

5 основних переваг в співпраці з «ПРП-нерухомість»:

  1. Знаємо, як створити найбільший попит на Вашу нерухомість і як управляти ним у Ваших інтересах.
  2. Коли Ви звернетеся до нас, то для Вас будуть працювати майже всі ріелтори в нашому місті, завдяки системі партнерських продажів (СПП) та доступу до закритої професійної мережі MLS.
  3. Працюємо виключно в інтересах свого замовника і відпрацьовуємо виявлену нам довіру на всі 200%.
  4. 8 з 10-ти наших клієнтів приходять до нас по рекомендації.
  5. Після нашої співпраці у Вас з’явиться номер телефону свого особистого професійного ріелтора, до якого Ви будь-коли можете звернутися за порадою чи допомогою.

Ми продамо ваш об'єкт за найкращою ціною на ринку та в максимально короткий термін.

Будемо раді бачити Вас за адресою: м. Луцьк. пр. Волі, 4 

Телефони:

0661720119
0975176518
0660822811

0661852353
0964103324

Сайт

Ми у Facebook

Ми у Instagram

Пошта: prp.lutsk@gmail.com

Ми є ексклюзивним представником забудовника ЖК «Візаві»!

Адреса: просп. Соборності, 22б (Центр продажу)

Instagram ЖК «Візаві»

«ПРП-нерухомість»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, квартира, будинок
В тему