В центрі уваги

Їж правильно, худни швидко: враження учасниць фітнес-проекту кафе Кitchen від WEST AUTO HUB (+ фото тренувань)

Їж правильно, худни швидко: враження учасниць фітнес-проекту кафе Кitchen від WEST AUTO HUB (+ фото тренувань)

Триває новий фітнес-проект від сучасного кафе Kitchen, яке діє на території комплексу автомобільних послуг WEST AUTO HUB. Дві працівниці цієї компанії — Дарина Мазур та Оксана Бречко — тренуватимуться в спортивному клубі «Будуй Тіло» та правильно харчуватимуться в Kitchen, аби позбутися зайвих кілограмів та підтягнути спортивну форму. 

До слова, на сторінках кафе в Instagram та Facebook відбувається giveaway, в якому можна виграти замовлення на доставку їжі на суму 500 гривень! Щоб стати учасником розіграшу в Instagram — натисніть тут, а в Facebook — натисніть тут

У новій публікацій про проект ми поспілкувалися з дівчатами та їхніми тренерами Іллею і Максимом, щоб дізнатися про їхні враження від перших тижнів та проміжні результати.

Максим, Оксана, Ілля, Дарина
Максим, Оксана, Ілля, Дарина

Кitchen змінив повністю мої смакові вподобання, — Дарина

«Моя участь у проекті від Кitchen WEST AUTO HUB – це можливість спробувати щось нове, змінити своє життя на краще. Я дуже хотіла виграти участь у цьому проекті – і ось, доля продемонструвала свою прихильність», - розповідає Дарина, яка працює у відділі виписки договорів купівлі-продажу авто.

- Дарино, Ви прагнули привести тіло у форму чи  загалом почати здоровий спосіб життя?

- Насправді усе в комплексі. Зважаючи на швидкий темп життя, не завжди знаходиш час та можливість брати із собою на роботу домашню їжу. Тому я та усі працівники WEST AUTO HUB неймовірно задоволені тим, що у нас відкрилося кафе Кitchen. Кухарі закладу дуже відповідально підходять до приготування їжі. Увесь процес в кафе налагоджено, тому, незважаючи на те, що в Kitchen особливо в обідню пору, багато людей, особливих черг немає. А їжа по-домашньому смачна, поживна, корисна та недорога.

- Ви займаєтесь у фітнес-залі та отримуєте збалансований обід в Kitchen вже два тижні. Поділіться, будь ласка, проміжними результатами.

- Мій результат на сьогоднішній день: я схудла на 2,5 кілограми, і достатньо багато втратила в об’ємах. Бачу це, зважаючи на заміри, що зробив мій тренер перед початком проекту. А найцікавіше, що лише за два тижні я перейшла з розміру L на розмір M! Це дивовижно! Я надзвичайно рада, що беру участь у цьому проекті! Тепер буду змінювати увесь гардероб.

Дарина тричі на тиждень приходить зранечку в спортклуб Будуй Тіло, щоб тренуватися під наглядом Іллі
Дарина тричі на тиждень приходить зранечку в спортклуб Будуй Тіло, щоб тренуватися під наглядом Іллі

Дарина тричі на тиждень приходить зранечку в спортклуб Будуй Тіло, щоб тренуватися під наглядом Іллі
Дарина тричі на тиждень приходить зранечку в спортклуб Будуй Тіло, щоб тренуватися під наглядом Іллі

- Якою є Ваша улюблена страва у Кitchen?

- Знаєте, до того часу, як взяла участь у проекті, я ненавиділа авокадо. Але кухарі кафе готують настільки смачні страви з авокадо, що я його навіть полюбила. І ще я не дуже любила різні круп’яні каші. Проте Кitchen змінив повністю мої смакові вподобання.

Щоденний повноцінний корисний обід в Kitchen дозволив схуднути на 2 кілограми, — Оксана

«Раніше я систематично займалася спортом, регулярно бігала у місцевому парку, навіть брала участь у забігах.  Через певні життєві обставини мала дуже велику перерву у такому активному способі життя. Тому коли нам запропонували взяти участь у проекті від WEST AUTO HUB, одразу вирішила стати однією з учасників розіграшу. І виграла!» - ділиться враженнями менеджер проектів в IT-відділі Оксана Бречко.

- Оксано, що Ви особисто очікуєте від проекту із Kitchen та «Будуй тіло»?

- Я хочу знову активно займатись спортом та почати правильно харчуватись. І цей проект допоможе мені в цьому на 100 відсотків! Завдяки тому, що ми отримуємо корисну та смачну їжу в Кitchen, я маю вражаючі результати вже через два тижні. А системні заняття спортом підготують мене до участі у «RaceNation» - «Гонка Нації» - «Вражаючі забіги з перешкодами», яка відбудеться у різних містах України, та зокрема, 3 травня у Києві.

- Зважаючи на Ваш досвід у спорті, наскільки здорове харчування важливе під час тренувань?

- Дуже важливе! Під час того, як я не займалась спортом, дозволяла собі, хоча і в невеликій кількості, різні смаколики, які не завжди є корисними. А зараз, зважаючи, що я тричі на тиждень займаюся із тренером, та маю повноцінний корисний обід в Кitchen, а ще правильно харчуюсь вдома, я схудла на 2 кілограми. Так само зменшились об’єми тіла.

Оксана та Максим з 7:00 у спортзалі, щоб досягнути кращих результатів

Оксана та Максим з 7:00 у спортзалі, щоб досягнути кращих результатів

Оксана та Максим з 7:00 у спортзалі, щоб досягнути кращих результатів
Оксана та Максим з 7:00 у спортзалі, щоб досягнути кращих результатів

- З яких саме страв складається Ваше меню на день?

- Насправді  в меню немає ніяких екзотичних страв: салати, супи, м'ясо, каші.  Але, погодьтеся, якщо їжа одноманітна, вона дуже швидко набридає. Тому радує, що в Кitchen меню щодня змінюється.  Якщо говорити про улюблені страви, то для мене це український борщ та шпаргівка, яка живильна, смачна, багата цінними білковими речовинами і вітамінами.

Дуже подобається і сам інтер’єр кафе. Затишно, комфортно, охайно. Особисто я люблю під час обіду сидіти на другому поверсі в Кitchen, та насолоджуватись як їжею, так і виглядом з панорамних вікон, спілкуванням з колегами тощо. Такі хвилини релаксу, на мою думку, позитивно впливають на працездатність та корпоративний дух.

- Якщо у WEST AUTO HUB будуть проводитись ще якісь подібні конкурси, візьмете участь?

- Обов’язково! Дуже сподіваюсь, що побідні конкурси будуть проводити на постійній основі. Дякую WEST AUTO HUB за те, що ви піклуєтесь про своїх працівників!

Тренери, які працюють дівчатами, поки в своїх оцінках небагатослівні. Кажуть, що робою підопічних задоволені. «Дівчата працюють в хорошому темпі, витримують навантаження, але їх потрібно не просто підтримувати, а поступово збільшувати. І обов'язково не змінювати харчування», - розповіли спортсмени.

Крім того, вони повідомили, що на час карантину спортклуб тимчасово закрили і проект заморожують. Але для Оксани та Дарини розробили спеціальне меню та комплекс вправ, які вони будуть дотримуватися, щоб не розгубити форму. «Разом перевіримо їхню витримку та силу волі», - додають тренери.

До слова, кафе Kitchen теж тимчасово не працює через карантин, але замовити страви з звичайного та фітнес-меню можна за телефоном +38 066 515 55 59! 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, спорт, Фітнес, Фото
В тему

Останні матеріали