В центрі уваги

Де у Луцьку можна замовити доставку квітів в режимі 24/7

Де у Луцьку можна замовити доставку квітів в режимі 24/7

Розповісти про свої почуття мовою квітів – що може бути прекраснішим за цей подарунок для коханої, мами, сестри, подруги? Квіти завжди викликали лише позитивні емоції та почуття ейфорії. Букети квітів дарують, коли роблять зізнання у коханні, коли просять вибачення за якийсь вчинок, коли вітають із днем народження або будь-якою іншою визначною подією.

А що робити, якщо привітати дорогу вам людину дуже хочеться, але фізичної можливості немає через різні життєві обставини? Якщо вас розділяють тисячі кілометрів?

Тоді на допомогу прийде така послуга, як «Доставка квітів у Луцьку», яку пропонують квіткові магазини.

«Art-buket» –  створимо букет Вашої мрії!

За допомогою квіткового букета можна розповісти таке, про що не скажеш словами. А привітати коханих жінок квітами – програма мінімум для кожного чоловіка, впевнена власниця квіткового магазину «Арт-букет» Ірина Журба.

Переваги замовлення квітів  із доставкою у  «Арт-букет»:

  • Ми запропонуємо креативні квіткові композиції, і доведемо, що чорна та сіра упаковки, нетрадиційні квіти та багаторівневість і хаотичність в квіткових композиціях – зараз це на піку популярності
  • Ми уважно вивчаємо нові тенденції і застосовуємо їх у наших роботах. Для прикладу, зараз модне оформлення із великою кількістю голландської зелені.
  • Флористи «Арт-букет» – справжні фанати своєї справи, готові працювати цілодобово, аби усі клієнти залишились задоволеними.
  • Коли клієнти говорять магічну для фразу: «Я хочу, щоб ви мене здивували» - наші флористи розуміють, що простір для фантазії необмежений, і в їхніх руках починає народжуватись справжнє квіткове диво.
  • Окрім творчого підходу ми, без перебільшення, вирізняємося креативністю. А ще гарантуємо, що у квіткових композиціях використовуємо лише свіжі квіти.

Доставка квітів від «Арт-букет» – це зручно і швидко. «В нас є клієнти, які телефонують з-за кордону і просять доставити квіти мамам, дружинам, коханим, якщо самі через певні обставини не можуть привітати дорогих серцю жінок. Такий прояв уваги є, на мою думку, безцінним», - розповіла Ірина.

Гроші та помпезність нічого не варті, якщо хочеш щиро здивувати та порадувати – отож замовляй доставку квітів від «Арт-букет»!

+38 (050)  733-23-71

+38 (050)  433-39-91

Луцьк, проспект Молоді, 5

Луцьк, Північний ринок, бутик 21

https://artbuket.prom.ua/

https://www.facebook.com/artbuket.lutsk/

https://www.instagram.com/artbuket_lutsk/?fbclid=IwAR2Bf4o80uR80vse6VT9jHZ_FRj3nYXEjDYyCO9N8h6xQxtmlAugkRwUTEQ

Арт-букет

Art Ladies – час дарувати квіти!

Бажаєте розповісти про свої почуття і переживання коханим і близьким людям, сказати важливі і потрібні слова, подарувати найяскравіші і найприємніші спогади?

Тоді зверніться за допомогою до студії «Art Ladies» у Луцьку та замовте доставку квітів, які стануть універсальним подарунком на будь-яке свято! І коли дорогі вам люди отримають квіти, букети чи  флористичне оформлення від «Art Ladies», їхні очі світитимуться від щастя!

Переваги замовлення квітів  із доставкою у  «Art Ladies»:

  • Тут працюють справжні професіонали, які прагнуть зробити клієнтів щасливішими, адже у кожну нашу роботу ми вкладаємо душу і серце.
  • Букети, весільна флористика, живий дизайн, квіткові композиції, флористичні оформлення урочистих подій, ексклюзивні стильні подарунки – кожного дня ми займаємося тим, що даруємо радість нашим клієнтам та їх близьким.
  • Ми любимо працювати з клієнтами, які говорять чарівні слова «потрібен ефект ВАУ», адже тоді наш креатив «включається» на 100%.
  • Ми любимо фантазувати, постійно розвиваємося і вдосконалюємось для того, аби завжди бути на висоті!
  • Ми гарантуємо свіжі квіти, індивідуальний підхід, казковий настрій та посмішку на обличчі наших клієнтів.
  • Ми створимо ваш ідеальний букет, який буде передавати усі ваші почуття, та доставимо в будь-яку точку Луцька

Дарувати людям емоції щастя – місія студії «Art Ladies»!  Ласкаво просимо в наш світ квітів і натхнення!

Луцьк, вул. Набережна, 10

+380 (50) 269 37 86

+380 (68) 934 64 85

https://www.facebook.com/Art-Ladies-1083059718542676/

https://www.facebook.com/pg/Art_ladies_4u-1884736135144048/posts/

https://www.instagram.com/art_ladies_4u/?hl=ru

https://www.picuki.com/tag/art_ladies_4u

https://www.picuki.com/tag/art_ladies_lutsk

https://gramho.com/media/2140085035290638630

Art Ladies

«Fiori» - особисте квіткове  диво для Вас!

З допомогою доставки квітів від магазину квітів «Fiori»  у Луцьку можна натякнути або нагадати про свої почуття, зробити приємний подарунок рідній людині: дівчині, мамі, сестрі, подрузі, дочці.

Даруйте коханим квіти – наголошують флористи луцького квіткового магазину!

Переваги замовлення квітів  із доставкою у  «Fiori»:

  • Кожну квіткову композицію наші флористи оформлюють в режимі «сьогодні – на сьогодні» і доставляють адресату протягом кількох годин з моменту замовлення.
  • Різноманітність квітів і композицій дозволяє обрати квіткову композицію залежно від свого смаку і людини, якій призначається подарунок.
  • Наші флористи порекомендують, які краще замовити квіти в Луцьку, залежно від сезонності та характеру привітання: троянди розкажуть про пристрасть а тюльпани підкреслять прихильність; кали говорять про чистоту, а лілії – ??про благородство. Орхідея означає витонченість, а тюльпани символізують прихід весни!
  • Чудові букети квітів з доставкою - це позитивні емоції, які за допомогою «Fiori» стали ще доступнішими.
  • Служба доставки квітів і букетів «Fiori» - це розумні ціни, широкий асортимент і робота професіоналів.

Від розкішних до недорогих, від букету для першого побачення до елегантної композиції для керівника, від чарівних квітів для вашої дружини до милого букетику для вашої сестри чи доньки  – ми відберемо ідеальну за кольором, ароматом і декорування квіткову композицію, та доставимо букет вчасно за вказаною адресою.

Квіткове послання від «Fiori» скаже про ваші почуття краще за будь-які слова чи подарунки!

Луцьк, проспект Волі, 46

+38 (050) 756-61-09

+38 (099) 311-61-32

Fiori

Salon Kvitiv flower&decor – кожен букет буде неповторним!

Квіти - це настрій! Квіти - це свято і позитивні емоції! Квіти - це прояв уваги та турботи. Квіти – це любов!

А доставка квітів  - це завжди приємна несподіванка!

Переваги замовлення букетів із доставкою у  Salon Kvitiv flower&decor:

  • Замовити доставку квітів можна, не виходячи з домі чи офісу, а просто зателефонувавши.
  • Ми допоможе Вам у найкоротші терміни доставити квіти і забезпечимо найвищу якість сервісу.
  • При створені букету професіонали  Salon Kvitiv flower& decor ніколи не повторюються! Найрізноманітніші ідеї або побажання вони легко та креативно втілять в життя!
  • Ми пропонуємо класичні букети, квіткові композиції у коробках та квіткових конвертах – така краса примусить битися серця дорогих вам людей ще швидше!
  • Для ласунчиків ми оформимо та доставимо солодкі букети з цукерок - з нами не тільки гарно, а й смачно!
  • Ми виконуємо термінову доставку квітів - день в день. Кур'єрська доставка квітів - це сервіс для людей зі статусом, які цінують професіоналізм і якісний сервіс

Флористи Salon Kvitiv flower& decor  завжди раді клієнтам і готові подарувати гарний настрій! Якщо ви небагатослівні, нехай квіти все скажуть за вас! А ми вам в цьому допоможемо!

м. Луцьк,  пр. Соборності, 36

+38 (066) 204-75-26

https://www.instagram.com/salon_kvitiv_luck/

https://salon-kvitiv.business.site/

https://www.facebook.com/pages/Salon_kvitiv_luck/184050248841306

Salon Kvitiv flower& decor 

«With Love» - прояв Ваших почуттів!

Давно робили сюрприз для дорогої людини? Доставка квітів - ідеальний спосіб сказати слова Любові і Турботи, тому хто чекає на вашу увагу!

Студія  декору та флористики «With Love» – команда професіоналів, яка пропонує  послуги сучасного рівня, що дають повну свободу вибору.

Переваги замовлення квітів  із доставкою у  «With Love»:

  • Не витрачайте час і сили на підбір букета! Зробіть один дзвінок, аби швидко оформити замовлення на доставку квітів.
  • Зважаючи, що концепція студії – експрес-підготовка до свята, від днів народжень до весіль, в студії ви зможете замовити із доставкою усе: від сувенірів, подарунків – до квіткових композицій на будь-який смак та гаманець.
  • Ми робимо вишукані букети для жінок, стильні та креативні букети для чоловіків, ніжні та емоційні букети для діток.
  • У «With Love» пропонують висловити свої почуття не лише квітами, а й солодощами та парфумами. Так, ви можете замовити оригінальні цукерки «кохаю», «губки», «сердечка», виготовленні з 100% натурального Бельгійського шоколаду. А також парфумовані спреї, лосьйони для тіла, брендовані парфуми тощо.
  • Якщо ви бажаєте відправляти прекрасну композицію своїм коханим, але прагнете залишитися анонімним, ми забезпечимо це для Вас.
  • Ми завжди готові дійти компромісу та відрізняємося гнучкою ціновою політикою

Луцьк, вул.Стрілецька 25

+38 (050) 517-81-88

https://www.instagram.com/studio_with_love_/?utm_source=ig_profile_share&igshid=1h2cbiemj96j3&fbclid=IwAR0WnzXGPKnDZbVGW0UdmehImcVfxdbErlrz-b0WVm7NYagY2mp_A8p04qw

With Love

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, квіти, подарунки
В тему