В центрі уваги

«Автопідбір» від WEST AUTO HUB: що це і як працює

«Автопідбір» від WEST AUTO HUB: що це і як працює

Мрієте про авто, але сумніваєтесь, чи зможете самостійно вибрати? Збираєтесь купити автомобіль з пробігом, але не розбираєтесь у всіх нюансах? Втомились годинами вишукувати найбільш прийнятні варіанти в інтернеті?

Богдан та Олександр
Богдан та Олександр

Комплекс автомобільних послуг WEST AUTO HUB пропонує нову послугу  - «Автопідбір»! Так, менеджер компанії Богдан та незалежний автоексперт Олександр, що є партнером WEST AUTO HUB, допоможуть обрати найкращий варіант в Україні чи за кордоном «під ключ» згідно з вашими параметрами та в межах вашого бюджету.

Самостійний підбір авто завжди супроводжується ризиками, особливо якщо ви купуєте транспортний засіб вперше і не знаєте, які підводні камені зустрінуться на цьому шляху. А експерт  зможе підібрати підходящий автомобіль, переконатися в його юридичній чистоті та технічній справності.

Обрати машину можна:

  • на автомайданчику WEST AUTO HUB, де наразі на нового власника очікують понад 20 машин: BMW, Audi, Ford, Skoda, Renault, Toyota, Volkswagen різних моделей, років випуску тощо;
  • або озвучити свої побажання експерту компанії щодо технічних параметрів та очікувати пропозицій.

Якщо ви самостійно підібрали автомобіль на порталах автооголошень, то експерт проведе ретельну діагностику і надасть висновок про стан транспортного засобу, який ви плануєте купити.

Автопарк WEST AUTO HUB

Навіщо звертатись до WEST AUTO HUB для підбору авто?

  1. Перекупники часто приховують наявні дефекти або значно завищують ціну.
  2. В автомобілі може бути суттєво відмотаний пробіг.
  3. Над битим авто можуть так філігранно «почаклувати» майстри на СТО, що позаздрить будь-який конвеєрний робот. А спеціалісти так вправно пошпаклюють та пофарбують автомобіль, що навіть не кожен спеціальний прилад виявить такі маніпуляції.
  4. Машина може перебувати в розшуку, мати кримінальне минуле тощо.
  5. Автомобіль після покупки може вимагати значних фінансових капіталовкладень, тому вам не вдасться одразу «осідлати» свій новий транспортний засіб, насолодитися швидкістю і комфортом.

Отож, аби не переживати про можливість поганого вибору, зверніться до експерта WEST AUTO HUB, який:

  • визначить реальний бюджет для купівлі згідно з вашими критеріями. При підборі авто за параметрами варто зазначити: а) конструкцію кузова, б) тип трансмісії, в) пробіг, г) рік випуску, д) колір, е) матеріали оздоблення салону, є) марку, ж) модифікацію, з) мету придбання транспортного засобу.
  • проконсультує, скільки палива буде витрачатися при експлуатації того чи іншого авто, яка ціна запчастин, чи можливе встановлення ГБО тощо.
  • знайде потрібний варіант у продажу, зв’яжеться з власником та поїде на огляд разом з покупцем або самостійно.
  • детально дізнається реальну історію автомобіля та визначить оригінальний пробіг.
  • оцінить стан кузова, несучих частин, лакофарбового покриття, скла, оптики.
  • якщо такі будуть, то знайде невідповідності між показниками бортових систем та діагностичними приладами.
  • звірить ідентифікаційні номери кузова і двигуна.
  • під час тест-драйву оцінить стан ходової частини (гальмівної системи, підвіски).
  • зробить для замовника фото і відеозвіт щодо роботи та стану авто.
  • запропонує продавцю реальну ціну, керуючись аргументованим торгом та результатами перевірок і діагностики.
  • перевірить юридичну чистоту авто, тобто, чи не значиться воно в угоні чи розшуку, чи було учасником ДТП тощо.
  • допоможе безпечно та швидко переоформити автомобіль і проконтролює угоду. Адже перш ніж заплатити за купівлю автомобіля, важливо перевірити всі документи, переконатися, що вони не підроблені.
Автоексперт Олександр допоможе підібрати авто

Секрети підбору авто від експерта  WEST AUTO HUB:

  1. Щоб не купити авто-потопельника, придивіться уважно, чи немає слідів корозії, чи не окислились контакти тощо. Зверніть увагу на запах, який добре проявиться після того, як автомобіль трішки постоїть. 
  2. Якщо ви вирішили поставити ГБО, то експлуатувати авто варто обережно, адже великі навантаження призведуть до швидкої поломки двигуна. Авто з ГБО потрібно експлуатувати на невеликих обертах, до 4000 об/ хв.
  3. Запропонували низьку ціну на авто, аргументуючи, що потрібно гроші «вже», чи продавець їде за кордон? Для покупця це має стати тривожним дзвіночком. Пам’ятайте, що скупий платить двічі.
  4. Зауважте, як поводить себе продавець під час огляду. Нервозність, бажання швидко закінчити усі процедури може свідчити, що з авто не все гаразд.
Експерти WEST AUTO HUB

Звернувшись за послугою «Підбір авто» у WEST AUTO HUB, ви можете спокійно перебувати вдома чи на роботі, поки експерт компанії підбирає ваш автомобіль в Україні чи за кордоном. Весь процес підбору авто ви зможете відслідковувати онлайн, отримаєте чек-лист по кожній автівці та відповіді на всі ваші запитання.

Експерти WEST AUTO HUB допоможуть вам не помилитися у процесі вибору та отримати максимум задоволення від купівлі автомобіля!

ЩОБ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ  ПРО ПОСЛУГУ АБО ЗАМОВИТИ ЇЇ ТЕЛЕФОНУЙТЕ 067 158 86 08!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, автомобіль, Волинь
В тему