В центрі уваги

ТОП-5 причин, чому вашій дитині буде цікаво в приватній школі «Портал» у Луцьку

ТОП-5 причин, чому вашій дитині буде цікаво в приватній школі «Портал» у Луцьку

У Луцьку оголосили про набір учнів 1-3 класів на 2020-2021 навчальний рік, а також класи підготовки до школи, у приватний заклад освіти «Альтернативна школа «Портал».

Луцька школа «Портал» – це новий недержавний заклад початкової освіти, в якому поглиблено вивчають іноземні мови та розвивають компетентності дітей.

Отож, ТОП-5 причин, чому вам варто віддати дитину в приватну школу «Портал».

Альтернативне навчання – уроки як свято 

В альтернативній школі «Портал» вчителі не нав’язують дитині необхідність вивчати той чи інший предмет, а зацікавлюють дитину, направляють її природній хист у потрібне русло, надихають її.

Нетрадиційна освітня програма орієнтована в першу чергу на самореалізацію дитини, розкриття її внутрішньої свободи, розвиток критичного мислення та практичного досвіду.

Мікс навчальних програм: обов’язкова та додаткова

До обов’язкової програми, яка передбачена програмою НУШ, входить вивчення української мови та читання, Математика, Я досліджую світ, Англійська мова, Мистецтво та фізкультура, Технологічна/Інформатична галузь. Однак вона має займати лише частину навчання. Темп вивчення та глибина індивідуальні для кожної дитини.

Друга половина часу присвячена альтернативним предметам: Логіка, критичне мислення, філософія, Акторська майстерність, ораторське мистецтво, Студія технічної творчості, Хімлаб і я, Проект-менеджмент, Вступ до програмування, Англійська, польська та німецька мови (поглиблене вивчення), Етика та естетика, Go fitness тощо.

Навчання за двома напрямками

Школа «Портал» працює:

  • для дітей віком 5-6 років (pre-school);
  • для учнів 1-4 класів.

Сучасна школа -  зручне розташування та іноваційні класи

Альтернативна школа «Портал» знаходиться у самісінькому центрі Луцька. Доступ до приміщення школи, зовнішнього та внутрішнього двориків обмежений. У класах - сучасна техніка. Окрім навчальних кімнат є ігрова, спортзал, кімната прийому їжі, камінна зала.

А ще тут замість набридливого шкільного дзвінка грає класична музика, для відпочинку учнів передбачено екологічні матраци.

Окрім педагогів початкових класів тут працюють запрошені тренери - кандидати наук.

Школа «Портал» - ліцензована

Розпорядженням голови Волинської ОДА школа отримала ліцензію на провадження освітньої діяльності.

Отож, засновниця школи Інна Козак запрошує батьків на зустрічі, де буде розповідати про конкретні програми, представляти команду тренерів та педагогів, про найкращі практики проробленої роботи.

Місце проведення зустрічей: приміщення школи (Градний узвіз, 5).

Дати проведення: 19.02, 26.02 та 05.03.2020. Початок: о 18.30.

Реєстрація на зустрічі за телефонами: 0994427554, 0973097972

http://portal-school.education/

https://www.facebook.com/portal.school/

https://www.instagram.com/portal_school/

Приватна школа у Луцьку

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, школа
В тему