В центрі уваги

Ельфи, ігри й подарунки: у Луцьку для дітей влаштували новорічну казку (фото)

Ельфи, ігри й подарунки: у Луцьку для дітей влаштували новорічну казку (фото)

У Луцьку в розважальному центрі «Промінь» для дітей підготували анімаційну програму «Новорічна казка», де на маленьких гостей свята, окрім розваг, чекали ще й подарунки.

12 січня в холі закладу було не тільки людно, але й гамірно. Адже малечі, яка хотіла побавитися з чарівними ельфами долини «Смугастого Носорога», з кожною хвилиною ставало все більше й більше.

Діти активно брали участь в різноманітних іграх, які для них підготували.

До слова, їм у винагороду за першість дарували цікаві призи, серед  яких були іграшки від «Коза-Дереза», квитки в кіно від Multiplex, сертифікати в школу іноземної мови «Mandarin Family Club», в ресторації міста «George's Club»,  «Ring cafe» і «Чорничне кафе», на фудкорт «Grand Central Food» і в дитячий розважальний комплекс «Смугастий Носоріг».

Також для охочих перепочити від веселощів облаштували місце, де дітки могли розмальовувати та спілкуватися.

«Ми намагаємося організовувати свято кожного дня для того, аби продовжити зимову казку. Тому в «Промені» невтомно влаштовуємо ось такі безкоштовні новорічні заходи для дітей будь-якого віку», - зазначили організатори свята.

Варто зауважити, що 25 січня для дітей з батьками в «Промені» організовують науковий пікнік.

У холі РЦ «Промінь» відбуватимуться пізнавальні інтерактиви від дитячого розважального комплексу «Смугастий Носоріг» та мовного центру «Мандарин».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, свято, діти, розваги
В тему

Останні матеріали