В центрі уваги

Біля «Променя» офіційно «запалили» одну з найоригінальніших ялинок України (фото)

Біля «Променя» офіційно «запалили» одну з найоригінальніших ялинок України (фото)

У Луцьку біля Розважального центру "Промінь" влаштували святкове шоу з нагоди офіційного "запалення" новорічної ялинки, яку, нагадаємо, назвали однією з найоригінальніших в Україні. Особливість ялинки полягає в її конструкції. Автори ідеї сформували "зелену красуню" з куль, які обгорнуті гірляндами.

Встановили її ще 27 листопада, а згодом її "запалили" і вона щовечора тішила лучан, нагадуючи, що Новий Рік та Різдво дуже близько.

А 19 грудня, на День покровителя Луцька — Святого Миколая — влаштували офіційне "відкриття" ялинки.

На площі біля Розважального центру "Промінь" малечу та батьків зустрічав Святий Миколай. Він фотографувався з дітьми та розпитував, чи були слухняними і який подарунок знайшли зранку під подушкою. Діти спочатку соромилися відповідати, але згодом піддавалися на вмовляння і розповідали. 

Пізніше Святий Миколай звернувся до дітвори з вітаннями і нагадав, що настання свята не означає, що можна починати бешкетувати і бути неслухняними. Мовляв, він буде пильно стежити за дітьми, і якщо ті будуть погано поводитися, то наступного року подарунків не отримують.

Опісля розпочалася музична частину шоу — виступ музичного проекту "Garage Drum Show". Його учасники розважали публіку новорічними, різдвяними і не тільки піснями. А потім роздали охочим порожні пластикові пляшки і влаштували змагання, хто найкраще гратиме мелодії. Публіка шаленіла, підтанцьовувала, співала і підстрибувала і неохоче розходилася після завершення шоу. 

До слова, одна з найоригінальніших ялинок України ще місяць світитиметься на площі перед Розважальним центром "Промінь". Тому не втратьте можливість зробити фото, яке стане спогадом приємним спогадом на все життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Фото, свято
В тему